|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט תגיד לה את זה, אחרת תצטער אם לא. הרבה פה היו בקטע של ידידה טובה מאוד וכו'... לא רואה פה שום דרך אחרת....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי, אם היא דפוקה כזאת שלא מבינה עניין היא תגיד שכן, ואם היא חכמה היא תגיד שלא. כי לפי מה שהבנתי היא ידידה טובה מאוד שלך, וככה אם היא חחכמה היא לא תרצה להרוס את הקשר בינכם, כי בדרך כלל כולם יודעים שאם ניהיים חברים/זוג ואז נפרדים זה הורס הכל הכל ולא חוזר ולא יחזור לקדמותו, עצה שלי וממה שאני הבנתי מקשרים זה שאם היא ידידה טובה מאוד מאוד שלך אז עדיף שלא תיהיו ביחד. ואם היא עוד סתם אחת את צא לדרך אחי,
בהצלחה אחינו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא מבין תמיד למה אומרים שהחברות תהרוס את הקשר... מה עדיף שאני אוכל את עצמי ולא ארצה להתקרב אליה ? ומה אם הזמן שכן נהיה ביחד? אז הקשר יהיה יותר טוב מתמיד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() למה בכלל לחשוב על מצב כזה שהקשר יגמר?
לא חסרים מקרים של חברויות שמתחילות בגיל 17, נמשכות עד גיל 23 ואז מתחתנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
צורך העניין המקרה שתיארת זה אחד ל.... רוב האנשים שהם בזמן הצבא ורק משתחררים מהצבא נראלך באמת שבראש שלהם להתחתןבגיל 23? ולהרוס לעצמם כמה שנים טובות של סטלה ובילויים?הרי תקופת הבילויים של אחרי הצבא היא מגיל 21,22-27 תעשה טובה ואל תהיה מפגר. נאור פינטו יצא עם התגובה הכי נורמלית ואמר בדיוק מה שאמרתי. במידה וכן..הוא יגיד לה שהוא מעוניין להיות איתה אם היא מסרבת שוב פעם הם לא יחזרו להיות הידידים הכי טובים כי הם יישארו במצב של מבוכה כל הז מן וזה רק יגרור למתחים. עדיף בקטע כזה להישאר הידיד הכי טוב ולנסות לגרום לה להידלק עליך ללכת ולספר לה זה המקרה כי גרוע שיכול להיות..וסמוך עליי שאני יודע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עזוב אותך תציע לה יזיזות/תן לי את האימל שלה או משו ואני ישלח לך לינק לאשכול
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תנסה להגיד לה את זה
פשוט שכח מזה זה לא יצליח להגיד את זה זה יבאס אותך טילים יש לי הצעה אחרת בשבילך אתה אומר שאתה ידיד טוב שלה כנראה אתם ביחד הרבה יש הרבה מצבים שאתם אחד מול השני איזה יום חמישי שישי שיוצאים בערב תדבר איתה כמו כל הזמן ושתהיו קרובים תן לה בוסה חח נשיקה מכל הלב שתבין אותך זה עדיף ממילים ואם לא ילך היה שווה לנסות (לפחות תרוויח נשיקה חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את אדון הבולבול
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן