|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שם : נתן לביא
גיל : 17 ושבוע ![]() עיר מגורים : רחובות מספר שנים מתאמן : 5 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל סרט אהוב : יורוטריפ להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : שומע את כול סוגי הטראנסים והרוק למינהם. השיר שאתם הכי אוהבים : Laguna Coil - Heavens a Lie שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה לחיצה צרפתית סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : חיטוב?! הצ'יט החביב עליכם : פיצה, המבורגר, סטייק טוב ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : Kevin Levrone מטרות בתחום : 75-80 קילו על 7 אחוז שומן. ציטוט אהוב : no pain no gain ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : hardcore ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שם : עדיאל בוטירין
גיל :20 עיר מגורים :באר שבוע ב-ד' עם מישהו רוצה מנה יכול לדבר איתי חחח צוחק ... מספר שנים מתאמן : התאמנתי בערך שנתיים+ אבל מתוכן איזה חצי שנה נורמלי . סרט אהוב : femliy men\שר הטבעות \הייצ'...... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :\Black Label Society\Alter Bridge Creed\Disturbed\Girls Aloud\Manowar\NightWish\Pantera\... השיר שאתם הכי אוהבים : hree Days Grace - Animal I Have Become\ alter bridge-open your eyes שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דאדליפט,מסור,לחיצה צבאית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כפיפות בטן,כל דבר הקשור לטרייספס.. פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :ביצים,ש"ש הצ'יט החביב עליכם :שיבולת שועל מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד ציטוט אהוב : "את הקשה נעשה היום ,את הבלתי אפשרי נעשה מחר" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :"נרקו"
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() שם : טימור מילשטיין
גיל : 14 עיר מגורים : עפולה מספר שנים מתאמן : חצי שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל סרט אהוב : GREEN MILE להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : 2PAC, LINKIN PARK השיר שאתם הכי אוהבים : Ne-yo - So Sick שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה, סקוואט, כפיפות מרפקים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בטן, חתירה, כפיפות רגליים פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : אורז הצ'יט החביב עליכם : דאבל מק רואיל ענק מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לברוני מטרות בתחום : לעצמי ציטוט אהוב : "אל תהיה כמו כולם, זה משעמם" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : שאנטי באנטי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שם :תומר
גיל :16.5 עיר מגורים :חיפה מספר שנים מתאמן :הפסקתי לפני יותר מחצי שנה.. אני פה בשביל הצחוקים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :פעם נפלה לי במבה והרמתי אותה סרט אהוב :רקוויאם לחלום...יוןמ נעורים.. הג'וב האיטלקי.. אושן 11 להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :INFECTED MUSHROOM..ESKIMO..PSYCRAFT השיר שאתם הכי אוהבים :הייתי הולך על Infected Mushroom - Dancing with Kadafi שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פשיטת מרפקים בעמידה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :דד ליפט פיצול האימונים האהוב עליכם :AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא יצא לי לעשות חיטוב :\ הצ'יט החביב עליכם :פיצה פאדל עם אקסטרה גבינה ובולגרית מפתח הגוף האהוב עליכם : ג'יי קטלר מטרות בתחום :לא מתאמן אז אין מטרות ציטוט אהוב : אין לא יכול, יש לא יכולה. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : לא אפשרי.
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק בגלל שזה האשכול שלך, קושקושון.
ובכן הפורום הלך וגדל לו ונוספו המון המון גולשים חדשים שתאכלס ? רובנו לא ממש מעורבבים איתם ולא ממש מכירים ,ואולי גם שכחנו קצת דברים אחד על השני ,אז לכן לכבוד הסוף שבוע . שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008(באמת שזה לא גיי כמו שזה נשמע) [b]שם :גבריאל גיל :21 עיר מגורים :ירושלים מספר שנים מתאמן : שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : דאיטו ריו, קאזא אראשי ריו, קראטה, קונג פו, כדורגל שכונתי, כדורסל שכונתי, פינגפונג, עוד? סרט אהוב : אמריקן ביוטי, נגוון הפעם. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : יש כ"כ הרבה, אבל רק בגלל שציינתי אותם לאחרונה, שיינדאון השיר שאתם הכי אוהבים : תלוי בהקשר, אין לי מובהק. לאחרונה שומע הרבה את Drops of jupiter (שקט!) שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חזה בדאמבלים, טי באר, סקאווט כשיש לי כח. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל מה שקשור לכתפיים גורם לי להתחיל לבכות. פיצול האימונים האהוב עליכם : AB. המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : והריאלי? אבקת חלבון. ![]() הצ'יט החביב עליכם : שוקולד. מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לברוני. מטרות בתחום : שגיא קלב על הגובה שלי? ציטוט אהוב : Best one, by far, EASILY! ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : הקדוש ברוך הוא? סתם סתם, כבודו של הבחור הגדול למעלה במקומו מונח, משתדל להוריד לו קצת מעומס העבודה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שכחת אוננות אובססיבית
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה לא באמת העיסוק שלי, אם אתה עושה לי את זה....
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שם :ארטיום
גיל :20 עיר מגורים :אשדוד מספר שנים מתאמן : 3+- עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : ג'ודו,כדורגל. סרט אהוב : 4 חדרים להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : יש הרבה השיר שאתם הכי אוהבים : אין דבר כזה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ',דד ליפט,כפיפות מרפקים עם תמיכה של שולחן לידיים. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל התרגילים האפשרים בסמית' מאשין פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הצ'יט מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר מטרות בתחום :80 קילו על -10 אחוז בערך,אם לא יצוץ משהו אחר. ציטוט אהוב : הציטוט שבחתימה שלי ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : עדיין שחיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שם : ירון
גיל : 17.4 עיר מגורים : ב"ש מספר שנים מתאמן : קרוב לשנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל, קראטה סרט אהוב : יש מלא.. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Drowning Pool השיר שאתם הכי אוהבים : Drowning Pool - Rise Up שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ, דדליפט, סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל התרגילי בטן למינהם פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עוד לא הייתי בחיטוב אז לא יכול להגיד הצ'יט החביב עליכם : ^^ מפתח הגוף האהוב עליכם : מטרות בתחום : סיפוק עצמי ציטוט אהוב : "אם לא תנסה, איך תדע?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ליד אביחיל.. אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מפולג בעקרון, איפה למדת?
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
למדתי בישיבת בני עקיבא ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הממ אורט גוטמן בעקרון, מוזר שלא ידעתי עד עכשיו שאתה גר באיזור. איפה תלומד עכשיו?
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שם :אור
גיל :17 עיר מגורים :חולון מספר שנים מתאמן : בקרוב שנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל סרט אהוב : פני צלקת להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :זוהר השיר שאתם הכי אוהבים : להיות אדם המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :סלט טונה הצ'יט החביב עליכם :קראפ ציטוט אהוב : In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם : אורי גיל : 17 אתמול ![]() עיר מגורים : ירושלים מספר שנים מתאמן : חצי שנה מרים דברים כבדים (סיבוכים שלא קשורים לחיים :/) עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קצת אמנויות לחימה, אבל לפני זה לא אהבתי ספורט, ורכיבת דאון היל. סרט אהוב : גלדיאטור, 8 מייל ועוד רבים... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Pantera, Eminem, Megadeth, וכל מיני השיר שאתם הכי אוהבים : קשה להצביע... שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חתירה, לג פרס, בנץ' עם משקולות שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בנץ' רגיל, פולי עליון, מתח פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הקרונפלקס על הבוקר :P הצ'יט החביב עליכם : מלא מלא קורנפלקס עם חלב מפתח הגוף האהוב עליכם : Big Ron Coleman מטרות בתחום : שאני אסתכל במראה ואגיד "YEAHYA!!!", ושאיזה אחת תבין מה היא הפסידה (שמן לשעבר אנוכי, אז יש לי תירוץ) ציטוט אהוב : יש שני דברים אין סופיים: היקום, והטמטום האנושי. אני לא בטוח לגבי היקום. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : אם אני מנסה להצחיק אותך, תצחק עד שתמות או שתמות כי לא תצחק.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שם : טימור
גיל : 20 עיר מגורים : חולון מספר שנים מתאמן : 2 וחצי עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : שנתיים איגרוף, שנה היאבקות חופשית ו-3 שנים ג'ודו חח סרט אהוב : סדרת הסרטים שודדי הים הקאריביים,שר הטבעות ועוד רבים... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : ... השיר שאתם הכי אוהבים : יש יותר מדי שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: טי באר, חתירה, דד ליפט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקוואט, לאנג'ים וכל תרגילי הבטן למיניהם. פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : שווארמה הצ'יט החביב עליכם : 2 שווארמות בלאפה ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר מטרות בתחום : 120 קילו על 10 אחוז שומן
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() שם :ארתור
גיל :16 עיר מגורים :כרמיאל מספר שנים מתאמן :סוף פבואר,5חודשים..[4חודשים רציני] עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :קודמים-שחייה ושחמט..עכשיו איגרוף וחדר כושר.. סרט אהוב :אין ממש להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :אין השיר שאתם הכי אוהבים :good Bye-rm91 שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דד ליפט,לחיצת חזה,לחיצה צרה. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :סקווט,לאנצ'ים,כפיפה פיצול האימונים האהוב עליכם :חזה+כתפיים+יד אחורית,רגליים+גב+יד קדמית המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :טונה הצ'יט החביב עליכם :פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם :ארנולד מטרות בתחום :כוח.. ציטוט אהוב :"בתפוז יש 30 גרם חלבון" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :בחדר כושר להשגת כוח רב יותר משיש לי. |
![]() |
![]() |