|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
אבל סתם לבוא ולהעיף אנשים זה אשכרה פוזה ואנשים כאלה זה הדבר שאני הכי שונא בעולם ולא רק אני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה עושה סקוואט בסמית'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה כל כך טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() הכי הארדקור בירושלים זה איירון ג'ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מעולה שבגלל אנשים כמוני ילדים לא חוזרים לחדר כושר זאת המטרה!!! שהלוזרים שבאים לשחק לא יכנסו לחדר כושר וישבו על המכשירים שילכו לשבת על הזין אחד של השני במקום ויעופו לי ולשאר החבר'ה הרציניים מהדרך!!!#!$ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() להזכירך שאני גם כזה? ויאואיאויאיאו יאו..אם היית מעיף אותי ממכשיר..זה היה ניגמר בבכי...(ולא שלך...) :S חח יש גם ילדים רציניים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
ראיתי תמונות שלך ואתה באמת סוס אבל תבין שגם הסוס הכי גדול בעולם הוא לא אלוהים וכן כן אתה לא אלוהים והחדר כושר לא שלך ואתה לא תחלט מי יתאמן בו זה שיש ילדים שהם סתם יושבים זה נכון אבל לא דיברת על זה דיברת על זה שאתה מעיף את כולם.. כמו שאמרת את כל ה"שחיפים" כנראה עד עכשיו נפלת על שחיפים אלמושים.. חכה יבוא לך שחיף עם קצת גב תאמין לי זה לא יגמר בטוב ושוב אני אומר החדר כושר לא שלך ואתה לא תחליט את מי להעיף מהמכשירים כי אתה רוצה להתאמן אתה תחכה כמו כולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() סעמקק ניר חפרתה לבן אדם הוא התכוון לשחיפים שבאים לזיין תשכל ולא להתאמן ועוד מעיזים להעיר אל צורת האימון שלך אתמול בא לי איזה הומו אחד בזמן סט סקוואט שבקושי דוחק ארבעים קילו אם עצת אימונים של" אחי תעבוד יותר חזק על הבטן" כולנו מכירים אותם וכולנו מסכימים איתו מבחינתי שהזדיינו מהמכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך כל הדפוקים האלה נופלים דווקא עלייך. נראה לי אתה צריך דחוף להחליף מכון. אחרי הכל החדר כושר שאתה מתאמן בו זה לא חדר כושר של בודי בילדרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מתערב איתך שאתה נראה פי 1000 ממנו בלי לדעת מיהו אפילו...לדעתי הוא סתם מקנה....גם לי כולם אומרים שאין לי זין מהאבקות ושאני לא גבההתי מאז שהתחלתי להאתמן וכו'..
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה גר בירושלים...תגיע לIron Gym ותראה מה זה להתאמן הארדקור ולא כול הזבל-גיי-וינגייט חרא הזה....מישה יעשה ממך בן אדם...תראה מה זה טירוף.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() תתלונן עליו למנהל המכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |