|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בואו נפסיק להיתווכח כמו ילדות קטנות טוב ?
זה ישמור מרחק מזה וזה ישמור מרחק מזה נשבר לי הזין כבר מהריבים האלו בפורום לא מסוגלים לדבר אחד עם השנים כמו בני אדם ? אל תפנו אחד לשני בכלל
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחח מה שאני יודע שאני אסים תראש שלי בתוך הראש שלו חחחחחחחחח אתן לו נגחה בראש חחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אבקת חלבון עושה בעיות באיבר המין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
yehaaaaaaaaaaaaaa babyyyyyyyyyyyyy
![]() |
![]() |
#66 |
מושעה
|
![]() ואיי איך אני מסכים פה עם מה שאתם אומרים...
חברים שלי באים ושואלים אותי עם הזין שלי התקטן ושטויות כאלה,אני אומר להם שזה ביחס לרגליים ,וכן הזין שלי יותר קטן מי 4 ס'מ. ואני מאושר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא עושה שום בעיות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() ככה אמממ..
רציתי להגיד תודה לכולם באמת שנתתם לי מוטביציה! קניתי תוסף לחיטוב וזה נתן לי מוטיבציה, אחרי שקראתי פה תגובה אחרי תגובה בלי לפספס אחת! התחלתי לחשוב באמת על מה שאמרתם, עכשיו חזרתי להיתאמן אחרי הפסקה של שבועיים וחצי בערך, אני עכשיו כל האימון אם אוזניות! והמוזיקה ממש עוזרת וגם אני לא שם על אף אחד במכון, אני לא מדבר אם אף אחד בזמן האימון, ובאמת שאני מרגיש מצויין!, אני ממש מצטער שעד עכשיו לא שמעתי מוזיקה באימונים, וגלעד תודה ענקית לך במיוחד באמת שעזרתה ונתתה לי המון מוטיביציה! תודה לכל הפורום שוב וזהוא [[= צפו להפתעות בעתיד חח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() בהצלחה
![]() ![]()
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() מה נהיה פה בפוסט
אור תפסיק לבלבל תמוח למה אם איך שאתה נראה לא הייתי פותח את הפה לכיוון גלעד בכלל למה אתה יוצא פה ליצן אחושרמוטה ומה זה הזיוני שכל האלה על להיות צנוע או לא צנוע עושה רעש או לא עושה רעש אני אומר את זה בלי שום קשר עכשיו לגלעד בכללי מי אתה בכלל שתגיד לבנאדם איך להתבטא בינתיים זה רק מעלה פה לאנשים את המוטיבציה כל מה שהוא עושה ואומר ובכלל כן הוא רוצה שכולם ידעו שהוא לוקח חומרים תאמין לי זה טוב לעוד דברים שכולם ידעו שהוא מתעסק עם הדברים האלה הוא יודע על מה אני מדבר חחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אני מבין למה אתה אומר ''צריך להיות בשקט עם הדברים האלה'' כי אתה הרצת סייקלים ולא רואים עלייך ביכלל חחחחחחחחחחחחחחחחח לא אהבתי את זה שאנשים באים לפה כולה מתאמנים חצי שנה ועושים לי פה לוליינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואו אני יאיר לכם את העיניים עם כל הנושא הזה של פיתוח גוף וזרנוקים שבורים : אין פה (התכווצות איבר) לא קורה דבר כזה אף פעם מה שכן קורה זה שחושבים שלמפתחי גוף ברמה עולמית יש זין קטן זה כי מצלמים אותם הם כולם ענקיים אז מרוב שהגוף גדול הזין נראה קטן עוד אפשרות שקיימת זה שהאשכים מתכווצים קצת מהחומרים זה נורמלי יש אנשים שמתכווץ להם הרבה ויש אנשים שפחות אבל עדיין שום דבר לא קורה לזין ... תיפקוד מיני דפוק יכול להיגרם בגלל שימוש לא נכון בחומרים/PCT לא נכון אחרי סייקל...וכו' וכו' שאין לי כוח לפרט על זה מאחר ואין פה יותר מדי חברה שבעיניינים האלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אליאב תוסיף אותי בבקשה לאי סי קיו 6233009.. תודה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() בגלל פוסטים כאלו אני חולה לך על התחת
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() סתם אחי באמת מגיע לך צל"ש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל בסדר גיליתי לזה פיתרון פעם ב5 יום כוריגון וב100-200 שקל אתה נמנע מבושות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בפעם האחרונה אבל שדברנו על זה המונח 5 ימים כוריגון לפי מה שזכור לי היה דומה יותר ל 5 שניות כוריגון חחחחחחחחחחחחח אם אתה מבין על מה אני מדבר ![]() ![]() תגיד איפה אתה מתאמן כרגע חביבי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בבריזה עדיין רציתי לעבור לגו אקטיב ועדיין רוצה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אם מישהו מבלבל לי תשכל אל תיקח אבקה שמה תיקח אני אומר לו אל תבלבל לי תשכל ותעוף לי מהעיניים..
אני לא חייב לאף אחד שום דבר אני עושה מה שמתאים לי אז כדאי אחי שגם אתה תעשה מה שבראש שלך