|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה זה שחותר מהנושא של אונס קטינה לאנגולה ולבולשיט שלא מענין אף אחד פה רשמתי לך כבר שבאנגולה תיפול פצצת אטום זה לא מענין אותי כלל וכלל אני אפילו יגיד בישבילך אמן ![]() והדיעה שלי לא צריכה להשפיע על בן אדם אם דיעות פסיכיות כמו שלך,וזאת גם לא המטרה שלי אני הבאתי את הדיעה שלי בדיון הזה והדיעה שלי שאנשים כמו בני סלע לא מגיע להם לחיות בכלל ועובדה שהם כלכך שנואים שאפילו בכלא הם יושבים בבידוד ועוד דיעה שהבאתי בפורום שאתה פסיכי ולא יודע איפה הוא חי! וערס שרב מכות ברחוב חחחחח ? תקרא לי איך שאתה רוצה אני בן אדם שאוהב לצחוק ולהיות סחבק אם כולם ומכבד את כולם בפורום הזה! אבל שאני רואה דפקטים כמוך שמצוטטים פושעים ונותנים להם היזדמנויות או שחושבים שאנחנו "רוצחים" ושאנחנו "רעים" כי אנחנו יורים על הפלסטינים המסכנים קצת כי הם שולחים אלינו מחבלים אז אני יגיד עלייך בידיוק מה שאני רוצה ויצא עלייך בפול גז! ובו נחזור לנושא שלך של הדמוקרטיה אם כבר העלתה תנושא הלא קשור הזה.."חוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו מעצבים"?,חבל שאת החוקים במדינת ישראל כותבים בגן החיות ... יאלה תעבור לגור באנגולה להיתראות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אפילו גליליאו איך שקוראים לו זכה למאסר בית ולא הוצא ממנ וכלום בחקירות למרותזאת קודמו הספרדי לא זכה ליחס איל לומר , טוב...
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שהיום בחלק מהבתי כלא בחצר יש גם מיטות בנצ'פרס ודמבלים כדי שהאסירים יוכלו להפוך להיות בודיבילדרים ושלא ישעמם להם ..כמו הסרטון שמישהו לא ממיזמן העלה על תחרות פאוורליפטינג שהייתה בכלא שהאסירים התחרו בה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ובקשר לליאו והחשש שאנחנו נגיע לעמדות כוח..............יש עוד כמה שנים אבל אל תדאג ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
מנהל ראשי
|
![]() בכל אירופה בין אם זה האמפריה הרומית, או תקופת הצלבנים והתנצרות מערב אירופה ההמרה של הדת היתה בעזרת החרב, לא תתנצר זה הסוף שלך.
רוב היהודים שנהרגו במסעות הצלב נהרגו ע"י העמים המערב-צפון אירופאים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() כיום הפושעים הגרועים ביותר מתרגלים לחיים בבית כלא, יש כאלה שנהנים מהטבות שונות שם, פשוט לא יאומן איך לחלאות המין האנושי נותנים לקיים חיים נורמלים בתוך הכלא במקום לכלוא אותם בחדר מטר על מטר עם ארוחה וחצי ביום, בלי שירותים ומקלחת.
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אלה שיעשו פשעים חמורים יצטרכו להענש בצורה ברוטאלית ששווה את הפשע שעשו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
גיימר , לא ממש , אני רק אמרתי מה שאני וכר בערך מערוץ ההיסטוריה
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הלו איתי שלא תשכח אחי איפה אנחנו נמצאים...קודם אולימפיה אחר כך עמדת כוח! בידיוק כמו ארנולד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן בהחלט אפשר לנצל את הפושעים היטב, אבל לא לתת להם להנות, לאחר שהם רצחו\אנסו לך תדע מה הם עשו. לדוגמה: רוצחו של ראש ממשלת ישראל - יגאל אמיר, זכה להתחתן, ואולי בקרוב יהיו לו גם צאצאים.
![]() |
![]() |
#75 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ובקשר לפושעים הפסיכופטיים, להעניש אותם בצורה אבסולוטית שמשם אין דרך חזרה, הרי ברגע שפושע סיים לרצות את עונשו הוא משתחרר, ולפעמים בורח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה להביא להם בכלל משהו לעשות?מה לא הבנתה שלא מגיע לחלאות האלה לחיות ! למה להביא להם פתרון של בעיה שלא קשורה אליהם תקרא תהודעה הקודמת שלי שוב פעם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
מנהל ראשי
|
![]() מתחיל באנדי!
![]() ![]() ![]() נדבר עוד חצי שעה. |
![]() |
![]() |
![]() |