|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=!Demon!]
ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
דבר שני 18 אחוז זה לא כזה גרוע, אני לא פוחד אני יודע שיש עליי מסת שריר דבר שלישי נחייה ונראה כמו שאומרים? אתה תראה שאני תחיטוב שלי לא יעבור תחודשיים אני לא עושה חיטוב סטנדרטי אני מתכוון ללכת על גרעון כמה שיותר גדול לפי המדריך של גל טי ו משה נטול פחמימות כמו שחיטוב צריך להיות, ולא חיטוב סטייל *** שאתה אכול על -300 מהתחזוקה אז נחייה ונראה אי יתעד את כל התהליך מתחילתו ועד סופו וכמו שאמרתי כך יהיה
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() [quote=gil-Nissim]
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שיהיה, בעיה שלך.. ואני מוכן להבטיח לך שאתה לא תסיים את החיטוב בחודשיים.. אתה בכלל לא עברת בחיים שלך חיטוב, אז אתה לא מבין על מה אני מדבר.. הגוף שלך לא יודע מזה חיטוב.. כמו של רבים... גם אם כל היום אתה תיהיה נטו על חלבון בלי גרם פחממה, אתה לא תתחטב בחודשיים.. אבל סבבה, וברגע שאתה תגיע ל-18 אחוז שומן ותתחיל את החיטוב אתה תבין עד כמה זה גרוע.. בהצלחה. ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
הייתי על 11-+ אחוז לפני תחילת האימונים שלי כך שהגוף שלי ראה מזה להיות חטוב איך אתה יכול להבטיח משו שקשור לגוף שלי? אני מכיר תגוף שלי ואני יודע מה אני מסוגל ומה לא זה שאתה או מישו אחר עשיתם חיטוב של 5 חודש לא אומר לגבי כלום אני אמרתי אני יתעד את כל התהליך מהתחלה ועד סופו ויוכיח שאני צודק חיטוב של 5 חודש זה משו לא ריאלי בכלל זה פגם בחיטוב נקודה
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח בונא שרפת אותי תאמין לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השילוב של קפאין אפדרין הוא טוב , ועם אספירין הוא מצויין האספירין מאיץ תהליכים תרמוגניים בגוף, מכאן האצת שריפת חומצות שומן קיימות וכו' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2 אתה יודע מהם כל הסכנות של אל אספרין ? 3 קפאין ואפדרין זה הולך יד ביד. קצת מידע אודות התופעות של אל אספרין. ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() יוס עם כל הכבוד הייתי נזהר עם האספרין, ולא רק אלא גם עם הגרעון, זה נראה לך שטות לרדת ככה 1000 בתחזוקה ונטול פחמימות אבל הגוף עדיין צריך פחמ' כמקור אנרגיה מסויים, אל תעשה Psmf וכל החוינה, יספיק לך 50-100 גרם פחמ' ביום גם עם זה תרד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טעות, טעות , טעות חומרה ביותר לבטל את כל הפחמימות מהתזונה זה פשוט אסון!!!!!
אם הגוף לא מקבל פחמימה...הוא מתחיל ליצור כמות אינסולין מאוד מאוד מאוד נמוכה.... וידעה שאינסולין הוא הזהב - הוא גורם לזינטז של החלבון (פירוק וספיגה לתוך תאי השריר) ככה שאם אתה מעיף את כל הפחמימות....הגוף ישתמש בחלבון כמקור אנרגיה ולא כאבן ביניין.. מה שיגרום שאתה לא תוריד מסת שומן אך תאבד מסת שריר(כי הגוף צריך לקחת אנרגיה ממשהו נכון?!)....וזה לא מה שאתה מחפש נכון ?! כמו כן אתה חייב גם בחיטוב שומן איכותי. ככה ביחס של חלבון 50% פחמימה 40% ו10% שומן...זה חשוב מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
|
![]() ציטוט:
וגם במדריך של גל טי כתוב עד כמה אתה יכול להיות הגרעון גדול, ואני עוד יקרא והתעמק אני לא רוצה חיטוב רגיל חיטוב רגיל לוקח הרבה זמן ואני בן אדם לא סבלני, נכון החיפזון בא מהשטן אבל אין מה לעשות אני לא יכול למשוך חיטוב יותר מחודשיים וחצי... בקשר לאספרין אני עוד יבדוק תעניין, הרבה ישתמשו ליידי בכדורי פורמולה של קפאין אפדרין ואספרין והם חיים ולא הרגישו שום פגיעה ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | ||
חבר פעיל
|
![]() אני עם פינגווין, גם אני יעשה חיטוב כמה שיותר מהיר בסיום המסה.
||
![]() |
![]() |