|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בונא כמה שטויות אתה מדבר .... לך תראה דיסקברי עזוב אותנו בשקט
![]() |
![]() |
#62 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
"צבוע נקוד (שם מדעי: Crocuta crocuta), מין צבוע יחיד בסוגו. זהו הצבוע הגדול במשפחת הצבועיים, והיונק בעל הלסתות העוצמתיות ביותר וכוח הנשיכה החזק ביותר. הוא מגרש ברדלסים, לביאות, נמריםוזאבים טלואים מטרפם." דבר שני, כפי שאמרתי לך לכלבים הכי חזקים יש נעילת לסת של 300 קילו לעומת צבוע שמגיע ל-700 קילו.ושאני אומר 700 אני מתכוון לצבוע זכר בגודל בינוני, זה מה שמדדו במחר בנשיונל ג'אוגרפיק, אפילו לא מדדו את הנקבה החזקה. בקשר לאריה נגד צבוע, פעם המאה האלף, אריה זכר שוחט צבועים,זה בכלל לא קרב אחד על אחד, לא טענתי ככה. לביאה אבל בחיים לא תתעסק לבד עם הנקבה השולטת של הצבועים,היא יכולה לנצח רק צבועים זכרים וזה אחד על אחד, המאזן כוחות שהטבע דאג לו הוא שהצבועים באים בחבורות גדולות יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אם יוצא לי להיות בשדה פתוח עם אריה רעב שמסתכל עליי ומחליט לאכול אותי, יש לי סיכוי לברוח או להתחמק?
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תבינו רגע מזה 300 קילו נעילה,אתם חושבים שמישהו יכול לשחרר כזה דבר מהיד שלו? כי זה הכוח של הכלבים החזקים. אחרי זה תעשו השוואה לחיות אחרות כמו אריות וצבועים ודברים אחרים עם נעילה של טון ומעל טון אפילו.. זה המון כוח. תחשבו רגע לסת שננעלת לכם על היד בעוצמת מכה של טון! הראו את הכוח הזה שמופעל על עצם, ב-500 טון העצם נשברת תוך שניה. וזה מה שמיוחד בצבועים לעומת חיות אחרות, הלסת שלהם שוברת עצמות תוך שניות והקיבה שלהם מעכלת את העצמות! לפי מה שאני זוכר בתוכנית הזאת, בן אדם יש לו נעילה של בערך 35 קילו, כלבים חזקים 300 קילו, צבועים 700 קילו, אריות איזה 500 קילו היה, והיה את הצב ים עם 1500 קילו שהוא חזק בלסת. אבל שוב צריך להבין שאם הפה גדול ויש לו שיניים חדות אז העוצמה של הלחיצה פחות חשובה, לדוגמא כריש לבן שאומנם הלחיצה חלשה יחסית, אבל השיניים שלו זה כמו מסור חשמלי עם מאות של שיניים ופה ענק. או נגיד אריה זכר שעוצמת הלסת קטנה יותר משל צבוע, אבל הפה ענק והשיניים ענקיות וחדות ככה שהוא יעשה יותר נזק עם פחות לחץ שמופעל בלסת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מצחיק איך חיה במשקל של 300 קילו לפעמים יכולה להזיז את כל המשקל הזה במהירות של 60 קמ"ש. אני לא יכול לתאר אפילו בן אדם ששוקל 150 קילו ומצליח לרוץ 25 קמ"ש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על התמיכה.
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() איזה קטלני! אבל אתה יודע מה עדיף על צבוע? איזה נמר או צ'יטה! xD
![]() |
#73 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() עשיתם לי חשק לראות מלך האריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
מושעה
|
![]() עומרי אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר
אתה גם כנראה לא יודע מה זה רועה קווקאזי הכלב הכי חזק שיש,זהו כלב שהורג זאבים בכיף וגם הכלב הכי גדול ששוקל בממוצע 80-100 בדרך כלל בסביבות ה100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכי יפה זה פנתר..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי
מה ההבדל בין טיגריס לנמר? והאם הטיגריס הלבן הוא החזק מבין הזנים?
![]() |
#77 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חח עלק 500 קילו כאפה למייק היה בוקס 950 קילו לאריה יש הרבה יותר מ300 במכה אחת הוא הורג בן אדם |
|
![]() |
![]() |