|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() ואלה תאמת אחי אני לא רואה תצמי במצבים כאלה
בימיוחד במה שאמרתה אם החרה אני היתי מביא לה איזה כף או היתי מקליט אותה בפלפון והולך דופק אותה עד הסוף ושהיא תיסע הבית דופק לה פיפי במיים שהיא הולכת לישתות ומחרבן לה בחדר על המיטהההההההה |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
היא משפילה אותך ואתה חושב שאתה יכול להוציא ת'פלאפון שלך או לדחוף יד לכיס ולהתחיל להקליט?!
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון תשאיר פה מסנג'ר או אייסקיו.. אני גם נראה לי שמו אותי בגיוס למ"צ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה עובר על הפורום הזה ?
משתתף בצערו של כל מי שנאלץ לשרת במ''צ R.i.p
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעתם לנושא הזה לעזאזל
רק לי זה קורה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() פששש אני לא יודע מה אני יעשה אם יעשו לי קטעים כאלו...
בן דודה שלי במ"צ עבר לשם מהשב"ס והוא מפסוט מעשנים נרגילה ומביאים וודקה בחמ"ל חחחחח וגם יצא לו להיות עם חבר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אחי תהיה בריא,
אני רוצה לראות תמ"פ או תמפקד סמל רב אלוף מה שתרוצה שיגיד לי לשתות ממימיה עם חרא, שיהיה ראש ממשלה מצידי אני יצא עליו |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() במצב כזהה אני מכניס ת'מימיהה עמוק יותר שכל החרא יכנס בתוך מוציא אותהה כאילו אני בא לשתות ואז דופק לה שפריץ על הפרצוף.. לבת זונהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() אנתון הדיכאונייייייייי יא סאלם
קח את הכל בקלילות תברר מיזאת הזונה שאמרה לך לאכול חרא ותלך תחרבן לה על הפנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() אני עברתי טירונות בגבעתי לא היו שם פוזות של מכיות אלא מכ"ים עצבניים אבל איכותיים..
סה''כ ככה אנטון רואה את החיים ואם הוא מסתדר וטוב לו עם עצמו אז מעולה שיהיה לבריאות.. יש כאלו שלוקחים כל דבר ברצינות ויש כאלו שצוחקים על הכל..סה''כ כל אחד עובר את תקופת הצבא לטוב או לרע ויוצא עם השקפה אחרת לחיים..בואו נתקדם הלאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון שמע המצב שלך ממש ממש גרוע..אם אתה לא רואה התקדמות עם הביישנות/חוסר הביטחון זה לא טוב..
תתחיל לרכוש חברים,תמצא לך מישהי נחמדה,תנסה להיות חברותי..בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני מדבר מנסיון...גם אני הייתי מאוד חסר בטחון בעבר...שהתאמנתי עלה לי הבטחון מאוד,גם שהפסקתי להתאמן,לכן אני אומר לך מנסיון אישי...ההתקדמות נמדדת בעזרת נסיון...הדבר הכי חשוב זה למצוא כמה חברים טובים,כמה שיותר יותר טוב,אם תמצא מישהי נחמדה שבאמת רוצה אותך זה רק יעלה לך את הבטחון,הצבא זה מקום נחמד לפתח קשרים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך ככה ואל תשלים עם זה שאתה מופנם וביישן, תנסה לשנות את זה. אתה מפסיד הרבה דברים שאתה בוחר להיות מנותק (למרות שלדעתי זה לא מבחירה), לך לפסיכולוג אפילו. יש לי חבר שהיה מופנם וסגור ככה, תמיד היה נראה כבוי. הוא עבר שינוי גדול, נהיה חברותי, מזיין הרבה, נהנה מהחיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אשכרה שתית?! אם היא הייתה משלמת לי חמשת אלפים שקל לא הייתי שותה ממימייה שהייתה בתוך חרא!
![]() |
![]() |
#76 |
הושעה
|
![]() לא אמרתי כבר שאני היחיד במחלקה שהפה שלו לא נגע במימיה כל הטירונות? קשה קליטה אחד. מה שלא הולך בכח הולך במוח. זה בדיוק העניין, את המערכת לא הייתי מצליח לדפוק בחיים - אבל אפשר קצת להסב אותה לטובתי.
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#78 |
הושעה
|
![]() קל מאד לאזרח שכבר שמע 1001 סיפורי גיוס לדבר - אם חס וחלילה הייתם מגיעים למ"צ בתור שוקיסט אחרי 3 שבועות חופש גדול, לא יודע כלום על הצבא ושעל כל דבר מאיימים עליכם בכלא כל האגו והחכמה שלכם היו יורדים לביוב תוך דקות. פאניק ואנטון מס' 2 - היו מורידים אתכם לתחתית שם, אוי כמה שהיו מורידים.
![]() |
#79 |
הושעה
|
![]() ורק שתבינו, מה שעשו לי זה עוד גובל בחוקי, להרבה חברים שלי בטירונות עשו דברים שאסורים על פי חוקי מטכ"ל.
![]() |
#80 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אנטון אחי התקשרו מהבלוקבאסטר אתה כבר באיחור של שנתיים זה לא מתאים
|
![]() |
![]() |