|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
Now you can shut your mouth faggot. I know Gregg personally from a long time ago. And I am also friends with the rest of the body builders so shut the fu......... up |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ההיתנהגות שלך מגעילה גם אם יהודה הומו , אז מה ? זה משנה לך משהו ? הוא באדיבילדר ,והוא רציני ומשקיע ואוהב את הספורט הזה ,ומבחינתי הוא בסדר הומו או לא .. תפסיקו להיות נקניקים כבר אמרתי את זה אלפיים פעם אנחנו יושבים ורואים גברים בתחתונים עושים פוזות על במה ,לאף אחד מאיתנו אין זכות לקרוא לאף אחד הומו ! יום טוב
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() למה מחקתה את ההודעה שלי ארבל מי שישמע מה כבר היה כתוב שם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא מחקתי לך כלום
דחיל ראבק אנשים ,אני לא המנהל היחיד פה Lol
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט כתבתי הודעה מכובדת ליהודה ומישהוא מחק לי אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() toda raba arebel o mi sh ze lo yeye
v ata zodek b 100% AREBL YOM TOV GEVER |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ברוך הבא לפורום שלנו יהודה כבוד גדול לנו שאתה כותב כאן , נשמח לקבל ממך ידע נוסף וחדשות מארה"ב על תחום פיתוח הגוף .
פעם ראשונה שראיתי אותך היה במר המרכז בקיץ בברכיה באוניברסיטה . נראה מרשים ביותר שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך . למה שלא תתחרה באיגוד NABBA ? כמה תחרויות עשית עד עכשיו ? ספר קצת על התזונה שלך ואימונים בבקשה אני גם הייתי חיי שם שנתיים אבל בפלורידה ,גם שם מאוד מפותח ספורט פיתוח הגוף , לצערי גם בעוד עשר שנים מעכשיו בארץ לא נגיע לרמה שיש בארה"ב . מקוים מאוד שתשאר לכתוב כאן ![]()
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יואב טל : כרטיס ביקור יהודה בן נעים . אישית , אני ישמח לקרוא אותו . כבוד על התמונות . יום טוב . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
HEY Tal Yoav ani meod sameh liot helk m aporm po bkef ani yesmah latet po kezat informzia ad aiom aiti b 4 taharoyot sh Aaherona aita mr mirkaz aifo sh nifgashno sham ani zoher oteha!! aamet aita li sham ahezava m lasot tahrot bbreha bahozz ba hom arav ze aya meod kashe avori aheshav ani owed al massa kezat yoter v mishkalim gdolim bkdi ligdol po v liot helk m abodybuilderim agdolim po aval ze lokeh zeman kemo sh omerim para para gam im tosafim v ani zarih gam lavod po kashe v gam litamen kashe az ze kezat owed yoter leat lgabi atezona po ani yefaret ba emesheh bkef semor al kesher Yoav Tal Yehuda Benaim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#72 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
dibarti l mi sh rasham ali shetoyot laMA YESH PO AIZE BAYA?????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אנחנו נשמח להיות איתך בקשר אחי אתה יכול ליצור עימי קשר בכתובת הבאה
yoav-tal@bezeqint.net לילה טוב מישראל או יותר נכון לכתוב לך צוהוריים טובים ![]()
![]() |
#74 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אתה רואה פה בעיה?
![]() |
![]() |
#75 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אבל למה אתה מאמן רגליים כמו כוסית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אויי נו ביחיאט ראבק הומו או לא הומו, יהודה אתה תותח חבלז אחי כל הכבוד המשך בעבודה הקשה Man ובקקשה תרשום ב עברית על ידי האתר שהחבר'ה פה הביאו לך חח זה יהיה הרבה יותר נוח לקררוא
![]() |
#79 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
DIBARTI LKOL MI SH MELAHEHLEH AL GREEG VALNTINO V IM ZE ATA AZ ZE ATA AL TESAHEK ITI MISHAKIM MI DIBER AL MI GREGG O KEMO AH BESHVILI V ATA LO YAHOL LELAHLEH ALAV KAHA O ALI V KAMOVAN SH ANI LO MASHVE AT OTI ALAV O HAVER SHLI TOV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
בסדר אני לא חקרתי על גרג ולנטינו, פינגווין העלה תמונה שלו ליפני ואני סתמתי ת'פה...מה עוד.. תמיד יהיו כאלה שיאהבו אותו פחות ויותר כמו כל בודיבילדר..מה תעשה?! חכה אם גלעד יבוא לפה..לפוסט אם תדע כמה הוא שונא אותו...חח ומה הוא איחל לו... |
|
![]() |
![]() |