|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני דיברתי על תורת השבחת הגזע ככה שלא ממש משנה הלאום גם אם תשביח את הגזע הגרמני או הרוסי או הנרווגי זה לא משנה,אתה עושה את אותו עיקרון
![]() |
#62 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() מין הסתם אני יודע שהכושים באו לאמריקה מאפריקה..:cry_1: אבל בכל אופן הכושים מחולקים לגזעים בדיוק כמו השאר, לא קשה לראות חלק גדול שולט בריצות ארוכות וסיבולת,וחלק אחר בכלל לא קשור שולט במאוצי 100 מטר וספרוט שקשור לכוח מתפרץ. ואם אתה באמת רוצים לדעת אז האתיופים הם לא כושים טהורים, הם מעורבים, אפשר בקלות לראות שחוץ מהצבע שלהם התווי פנים שונים ממש לגמרי מהשחורים בארה"ב גם מבנה הגולגלת קצת שונה הלסת האף,בעצם הכל. האתיופים הם לא כושים "טהורים" הם בנויים משבטים צפון אפריקאים לא כושים שהתערבבו עם כושים. |
|
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני בלרוסי איטלקי,ומה זה נתן לי ס'עמק..
עדיף הייתי איזה מפלצת ניגרי סקוטי סיבירי בלגי.. שילוב משהו השתלת ריאות.. !..
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא ממש הבנתי את הקטע של הלא טהורים,אולי תסביר קצת,?. טוב אני פורש לטובת המיטה,מחר בעזרת השם אני יקרא את מה שהספקתם לרשום
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() אפרו-אמריקאים, אפריקאים, ניגרים, וכו'.
מהסיבה הפשוטה: כשאבא ואמא שלך היו צדים אוכל בשביל לשרוד אתה נולד עם גנטיקה אתלטית מאוד.
#67 |
מושעה
|
![]() למישהו יש הסבר בקשר לערבים הרי הם לא שחיפים אם מסת שריר גדולה יחסית מטבעם
|
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולם עובדים עבודה פיזית כל היום, ותתפלא אבל רובם יודעים הרבה על תזונה עריכה: זה נשמע כאילו אני איזה שמאלני חס וחלילה ואני ממש לא!!! פשוט אמרתי מה שאני יודע A Good Arab Is a Dead Arab וכן הם כולם טרוריסטים, זה מה שמלמדים אותם להיות מגיל קטן, במקום ללמד אותם משהו בעל תובנה עושים להם שטיפות מח על זה שאם הם יהרגו ירצחו וישמידו הם יגיעו ככה לגן-עדן. אידיוטים דפקטים דגנרטים.
![]() |
#69 |
מנהל ראשי
|
![]() יש 3 גזעים ראשיים negro,Caucasoids,mongol
האתיופי הוא לא negro טהור, הוא שילוב של Caucasoids ו-negro. ככה זה כל הכושים של מזרח אפריקה כולל הסומלים למשל. קצת אינפורמציה: Caucasoid: Europe, West Asia and North Africa. Mongoloid: East Asia, Oceania, the Arctic and the Americas. Negroid: Sub-Saharan Africa. Australoid: Australia and Melanesia. על אתיופים: In the deserts and highlands of Ethiopia, Eritrea, and the Somalilands is found a concentration of several related Mediterranean types, mixed in varying degrees with negroes. To the west these partial whites border on Sudanese negroes; to the southwest the partially Hamitic tribes of Kenya and Uganda form art extension of the peripheral Mediterranean racial area. To the north, the Beja-Bisharin group of Hamitic-speaking nomads connect the East African Hamitic-speaking peoples with their wholly white Egyptian and Berber relatives of North Africa. While not a Caucasoid people in the sense that North Africans are, East Africans have long received influences from farther North as well as the Middle East, in terms of both racial and cultural input. This is evidenced by male-mediated gene flow from Caucasoids, which accords with historically documented migrations and settlements. Genetics Racial Types
|
![]() |
![]() |
#70 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עומרי בגלגול הקודם היית צ'ארלס דרווין חחח
#71 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() תשמע זה מאוד מעניין כל הנושא של הגזע.. |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה הם מזו-אקטומורפים כמו שאר המזרחים. תכלס פעם קראו להם ערבים-יהודים אבל אני לא רואה פה סגידה מספיקה לרוסים , לרוסים יש את הגנטיקה הכי טובה (נכון כמה אומרים שלגרוזינים אם כבר אבל הם מכוערים וטיפשים), את הבנות הכי יפות וחכמות , את ההישגים הכי גבוהים בארץ יחסית לזמן שהם פה , רמת הIQ הכי גבוהה ( יותר מהאשכנזים) והאתלטיזם הכי גבוהה ! כל זה בגלל שנים תחת שלטון הצאר!
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
#75 |
חבר ותיק
|
![]() רוסים זה לא אשכנזים , יהודים-רוסים זה הגזע העליון אין מה להשוות לאשכנזים הskinny fats
#76 |
חבר פעיל
|
![]() רוסים זה כן אשכנזים
#77 |
חבר ותיק
|
![]() לא הם לא , אין לי כוח להסביר נמאס לי להיות דרויניסט להיום
#78 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#79 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
חח ![]()
![]() |
#80 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני אומר שזה בולשיט. יש לך הוכחות שאתה אומר דברים כאלו?