|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שישראל היא מדינת מפלט, ישראל היא מדינה שהוקמה ע"י העם היהודי למען העם היהודי במדינת ישראל "היא מדינת ישראל"
אבל משהוא לא קשור לזה.. אתיופיים עלו לארץ כלא פליטים, הם יהודים שעלו כמו כל יהודי לארץ- מהגולה לא"י, אתם מערבבים כאן שניי דברים- דווקא את יוצאי אתיופיה מי שמכיר באופן אישי, רואה כמה הם מיוחדים בהתנהגות שלהם, הם באמת מיוחדים- אני מקווה שלא להם התכוונתם, כי אם כן..ת'אמת אין לכם ביסוס לקיום במדינה רק בשביל לחיות, למה לא לעזוב מדינה כזזאת? מה יש פה בחייאת? אם זה לא חלק מאידאולוגיה אז אין כאן כלום, במיוחד אם לא מפרים את השממה שיש פה יותר טוב במקומות אחרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() בדיוק מה שאני חשבתי לעצמי אתמול. שיאספו את כל החולי איידס האלה ישר ממהפגנה ולמטוס. פה זה לא מדינת סעד שתאסוף את כל הזבל מהעולם ואני יממן להם מחסה ומזון מהתשלומי מיסים שלי ואז שאני יצטרך משהו יקבל זין.
עצוב מה שהולך להם שם במדינה, אבל ישראל היא לא מעצמה שיכולה להרשות לעצמה לטפל בענייני חוץ שכאלה יש לנו מספיק את הצרות שלנו. לפחות אם הם כבר הסתננו לפה שיסתמו את הפה שלהם. חוץ מזה פשוט בושה שככה מסתננים לנו למדינה, במקומם זה יכול להיות מחבל עם כמה קילוגרמים של חומר נפץ עליו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם התגובות פה, לא צריך עוד מהזבל הזה, גם ככה אנחנו אוכלים חרא מאלה שכבר נמצאים פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אגב, הנושא כאן לא היה אתיופים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() אופטופיק על אתיופים:
יש לי שאלה: אתיופים- יהודים? יאנו עשו להם בדיקת דנ"א שעלפיהם בבירור נאמר שהם לפחות מהגזע השמי? (עד כמה שאני יודע אתיופים הם לא אפריקאים במוצאם אלא באו מפפואה, אנדונזיה). אתמול קראתי בידיעות של מוסף שבת על רב שגייס כספים לארץ מנוצקים בבטיסטים. חלק מהכספים הלכו לעולים ז"א למשרד הפנים על כל עולה שעלה לארץ. לכן יש לי חשד שאת האתיופים האלו לארץ כדי לקבל כספים עליהם ועשו את התעמולה שהם כביכול השבטים האבודים (למרות שהם עוברים גיור כי הם ברובם נוצרים, פאלשמורה) ולכן רוצים שכל סין והודו יעלו לארץ. ועוד לא הבנתי אטיופים הם משבטים האבודים או צאצאי מלכת שבא או לא יודע מי.... מה התשובה? כי כל פעם ממציאים נימוק אחר. לפי דעתי הסיבה שהרבנים מנמקים שאתיופים יהודיים היא משני סיבות: א. היו מספר התיישבויות של יהודים באתיופיה עוד לפני התקופה של חורבן בית ראשון- אך זה לא אומר כלום כי עבר מלא מדי זמן. ב. כנראה האתיופים היו מוזכרים בתנ"ך כי זה לא סוד שהם שימשו כעבדים בעולם העתיק ובא"י ולכן הם כביכול אומרים שהם יהודים. יש עוד נימוקים אך הם בלתי רלוונטים. לנושא: צריך לשלוח את הכושים בחזרה, כי הם נשק ביולוגי של ספיד!!! מה זה? הורגים שמה נוצרים ושולחים אלינו מוסלמים.
![]() |
#67 |
מנהל ראשי
|
![]() הם לא יהודים מבחינה גנטית,אלא מבחינה דתית, הם פשוט גויירו על ידי יהודי ספרד במהלך ימי הביניים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
With a new technique based on the male or Y chromosome, biologists have traced the diaspora of Jewish populations from the dispersals that began in 586 B.C. to the modern communities of Europe and the Middle East. The analysis provides genetic witness that these communities have, to a remarkable extent, retained their biological identity separate from their host populations, evidence of relatively little intermarriage or conversion into Judaism over the centuries. Another finding, paradoxical but unsurprising, is that by the yardstick of the Y chromosome, the world's Jewish communities closely resemble not only each other but also Palestinians, Syrians and Lebanese, suggesting that all are descended from a common ancestral population that inhabited the Middle East some four thousand years ago. The ancestral Middle East population from which both Arabs and Jews are descended was a mixture of men from eight of these lineages. Among major contributors to the ancestral Arab-Jewish population were men who carried what Dr. Hammer calls the "Med" lineage. This Y chromosome is found all round the Mediterranean and in Europe and may have been spread by the Neolithic inventors of agriculture or perhaps by the voyages of sea-going people like the Phoenicians. Another lineage common in the ancestral Arab-Jewish gene pool is found among today's Ethiopians and may have reached the Middle East by men who traveled down the Nile. But present-day Ethiopian Jews lack some of the other lineages found in Jewish communities, and overall are more like non-Jewish Ethiopians than other Jewish populations, at least in terms of their Y chromosome lineage pattern http://www.csulb.edu/~kmacd/346genetics.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
מושעה
|
![]() אתיופים ממש לא יהודים
הם נוצרים ומוסלמים פעם לאמא שלי היתה חברה אתיופית שסיפרה לה את זה הם באו לארץ בתנאי שהם כאילו מתגיירם וואלה בעיני הם אפילו לא בני אדם לא משנה אם הם נוצרים או מוסלמים הם חרא מהלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() בקיצור צריך להחליף תראש ממשלה הזה יאלה נו עוד כמה זמן המחלה גומרת אותו ?!שימות כבר!
שיבוא מישהו שיודע לנהל תמדינה ודבר ראשון שיעשה זה להעיף אותם מפה בבעיטה גם לא גרים פה וגם מקטרים?!מי הם בכלל! שיעבירו אותם מעבר לגבול המצרי ואז ניראה אותם מדברים שפלוגה מצרית תתחיל לרסס אותם כרגיל כל העולם שונא את ישראל וכל האונס מסנג'ר אותה פשוט בושה מה שהולך פה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו וואוו.. אתם ועוד אי מבלבלים.. אפילו בתורה כתוב שלמשה היתה אישה כושית (המפרשים כותבים שזה תואר לאישה יפה כך שאני לא בטוח לגביי זה מה זה אומר), דבר שני שבט דן אם אני לא טועה היו כושים בכללף לגביי שבט מנשה אין לי מושג מאיפה זה בא, אומרים ששבט מנשה ם אני לא טועה היה שם משהוא כזה- אני לא בעד שיהגרו לפה מוסלמים ושאר פליטים אם זה מה שחשבתם, אני נגד זה אבל מה ספציפית לגביי אתיופים שהם יהודים (אני מדבר אפילו יותר ספציפית על אוכלויה שבאה כדתיים מדורו קודמים שהם יודעים שהם יהודים ממוצאת ולא חסר כאלה, נכון שיש גם כאלה שאינם יהודים ועןו לארץ בתור מקום מקלט אבל לא על אלה דיברתי)
אגב, עוד מחקר עם אתה רוצה לדעת, שיש השפעה לדורות למשל השפעה מורפולוגית על הגוף לגביי שינוי צבע, מראה חזותי וכו' לפי מיקום במשך דורות. את האויב יש לחסל וזה לא שאלה, השאלה אם בגלל גזענות יש לחסל אדם או בגלל עויינות, לא לאהוב בן אדם זה גזענות וגאווה, אבל בגלל עויינות זאת מצווה לכן אסור לאפשר להם להכנס לארץ ואם צריך אז לחסל! אבל יש מצווה בתורה שבה המעל הגדולה של אברהם אבינו דווקא והיא "ואהבת את הגר" אז תזהרו ואל תבלבלו בין השניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נכון שהיו שבטים כושים. כנראה (לא ממש "כנראה" אלא לפי דעתם של כמה היסטוריונים) ביציאת מצריים הצטרפו שבטים או עמים קטנים לא שמיים ושמיים לבני ישראל. נוצרה מעיין תערובת. אך בדברים שלך ישנה סתירה: אם אתה אמרתה שעם הזמן צבע עור ועוד תכונות משתנים אזי הכושים של דן היו צריכים להפוך ללבנים! כי הם שהו בארץ די הרבה זמן. חוץ מזה אני לא חושב שהנחה זו נכונה (למרות שאני לא מתמחה ממש בתחום) כי נגיד כך את ארצות הברית: ישנם מהגרים שבני משפחתם היגרו לפני מאות שנים ואם זאת צבע עורם לא השתנה לאדמדם, צבע שערם לא השתנה לשחור ועוד... אתה פשוט לא ציינתה את משך הזמן הדרוש לשינויים. כך גם לגבי אתיופים למרות שהם לא דומים לאפריקאים מבחינת דימיון הגולגולת או במובן החיצוני (כי מקורם לא ביבשת אפריקה), אין כל לוגיקה לטעון שהם מהשבטים האבודים כי אם אני לא טועה בבל לא כבשה את מצרים לכן בבל לא היגיעו לאתיופיה שהיתה בשליטה של מצרים העתיקה (הראשונים שעשו זאת היו הפרסים תחת פיקודו של בנו של קורש שכבשו את מצרים) כלומר אין מצב שהם היגרו לאתיופיה אולי להודו או סין זה עוד איכשהו הגיוני.... לפי דעתי יש אתיופים שבאו עם הדת היהודית או לפחות אם סמלים יהודיים כי זה לא סוד שלפני מלא זמן (בעת העתיקה) היו מושבות יהודיות באפריקה דבר שיחל איכשהו להשפיעה על האוכלוסיה המקומית בעינייני דת (אך אין סיבה לטעון שבכל מקום שדרכה רגל יהודית יש יהודים עכשיו). או שפשוט האתיופים הבינו שאפשר לזייף הכל כיאילו לשים איפושהו בג'ונגל מגן דוד ולהגיד שזה בית הכנסת, לכתוב אותיות עבריות ועוד... על מנת להיות במדינת ישראל. ואפשרות האחרונה היא כי משרד הפנים של ישראל מקבל כספים על כל עולה שבא לארץ מתרומותיהם של יהודי ארצות הברית, עוד כמה מיליארדרים והבבפטיסטים שתורמים די הרבה ע"פ מה שהבנתי מידיעות. לכן המדינה מעוניינת להביא לפה את כולם או כמה שיותר מבלי לשים לב ללאום. הרי מה הבעיה לשכור כמה רבנים שיוכיחו לכולם שהסינים או אתיופים יהודיים? להגיד שבמפרשים כתוב ככה וככה, במשנה ככה וככה... הרי רוב העם בכלל לא יודע כלום בנושאים אלו. ככה הם יכולים להגיד שהאינדיאנים גם יהודיים. ![]() לכן צריך לבדוק ע"פ דנ"א. אומרי אמר שהדנ"א שלהם לא יהודי או אפילו שמי לכן גם אני לא מאמין במקורות היהודיים שלהם.
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל הספקות כתבתי אחר כך את המעלה של אברהם אבינו וזה אהבת הגר , שהוא קירב את הגרים ולא הרחיקם, לכן ציינתי דווקא את האתיופים הדתיים כי הם באמת גרים (או יהודים) השאר בספק אבל צריך לקרב אותם עדיין ולא להרחיק- אבל אלה שבאים כפליטים כרגע הם בכלל מוסלמים ורוצים מפלט ומדינת ישרל היא לא מדינת מפלטים
סתם כך לא לזלזל במי שמתגייר, יש מדרש יפה ששמעתי מדוד שלי לגביי כל הגרים, משה רבנו שאל את הקב"ה אם יש משהוא שעמל בתורה יותר ממנו ונגלה לו חכם אחד, אותו חכם הוא רבי עקיבא, אומרים במדרש למה, שכתר כתרים לתורה- בגלל שהגר הוא לא מעם ישראל הוא לא יכול להגיע לאותם דברים, כמו שפרה זה לא סוס אבל לכן הקב"ה נתן לו דברים היחודיים רק לו זה היחוד שלו, ורבי עקיבא הוא תנא גדול ישראל היא לא מדינת פליטים אבל צריך להבחין בין גרים אמיתיים (ולא כולם אמיתיים וזה הבעייה אבל זה כבר לא קשור כי מספיק שהוא מבין ופתאום מנסה תאמינו לי שזה מספיק) לבין פליטים (שחלקם או שלא מעניין אותם רק מפלט או שבסיטואציה אחרת הם היו שמחים להרוג אותך אבל זה כבר לא משנה את העובדה שהם פליטים וזהו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי אז אם מחר כל סין תתגייר אז נקבל אותם. חוץ מזה הם מתגיירים כדי להיות בארץ כי יש פה רמת חיים סבירה שעולה ממה שיש באתיופיה אם אפשר לקרוא לזה חיים שמה ולא מתוך אמונה בקב"ה. (ד"א רבי עקיבא בעצמו היה גר).
סבבה בו לא נמשיך כי הנושא די ישן שלא מעניין אף אחד.
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() דוגר לא מעניין ודי חפרני, משהוא קטן- זה.. לא נקרא להתגייר (אתיפוים מאפריקה שעולים כשורשמים להם בתעודה גר) אני דיברתי על הבחורים האתיופיים שהם דתיים (דווקא הם כי הם בטוח גרים)
הבנת אותי, אני לא בעד להעלות כל מי שרוצה אבל אם יש משהוא שמתגייר צריך לתמוך בו, באתיופיה זה לא נקרא תמיכה זה נקרא תמיכה כלכלית אם כבר(אבל ביניהם יש כמה שהם כן יהודים דתיים זה כן התמיכה שצריך) וזה שהארגון הוא ארגון מדיני והוא המוני זה טעות אבל מה לעשות |
![]() |
![]() |