|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר מתחיל
|
![]() fff שלח לי הודעה למייל eprst@nana.co.il
אני רוצה לדבר איתך על העבודה שלך... |
![]() |
![]() |
#62 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אתה האחרון שיכול לנסות להעליב אותי יא תלת מיני
זה שאנסו אותך שהיית קטן לא אומר שאתה חושב את עצמך נערץ אז לך תרקוד יא בלרינה בקטנה |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() בונא מי אתה בכלל שתרד עליו בגלל שהיה לו גינו?
אתה תופס מעצמך יותר מדי, בסוף אתה תפול מהעץ שאתה מטפס עליו.. תוריד קצת מהפוזה.. |
![]() |
![]() |
#65 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#66 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
מושעה
|
![]() אני מציע לסגור את זה כאן ועכשיו Fff
|
![]() |
![]() |
#68 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
מושעה
|
![]() סבבה אבל תוריד מהפוזה קצת אתה בא עלינו בפוזה של רקדן צמרת בלה בלה סבלה אני מזיין כל היום בלה בלה בלה מבין
|
![]() |
![]() |
#70 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#71 |
מושעה
|
![]() סבבה Fff
![]() ![]() =\ =)) |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
חחח מה איתך fff מהשוקס!!!
גם לי יש שוקס דברתי איתך כמה פעמיים... ------------------------------------------------------------------ אנשים באו אני יגיד לכם כמה דברים!! יש גברים שאוהבים ליהות מטופחים... יש בזה משהו רע!? בוא אני יגיד לכם משהו, אני לדוגמא עושה לפעמיים פאן כזה אם ווקס, אם אתם יודעים מה זה!? יש בנים שאומרים: "מה אתה הומו, תעשה גלח הכי יפה!!!" רוב הבנות אומרות: "wow איזה יפה" אבל אני!? לא הכפת לי מה בנות חושבות או מה בנים חושבים!!! הכפת לי שבשבלי זה יפה{:... -------------------------------------------------- אני לדוגמא לא אוהב גוף כול כך מנופח!!! אני אוהב גוף חטוב ויפה{:... ויש כאלה שאוהבים ליהות מנופחים בניגוד עליי!!! -------------------------------------------------- מה בנות חושבות על גוף!? כול בן אדם יש לו טעם אחר{: אז בחיים על תפתחו גוף בשביל בנות... יש בנות שאוהבות מרובעים יש בנות שלא אוהבות זה ידוע{: חחח יש בנות שוורידים עושה להם את זה ויש בנות שלא...[טוב הבנתם תנקודה!!!] ------------------------------------------------------------- בקיצור תעשו מה שטוב בשבילכם לא בשביל אף אחד אחר!!! |
![]() |