|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה ? חשבתי שזה רעיון טוב שתישאר פה ,אבל הגישה שלך לא לעניין נחש מה ,מדובר בפורום באינטרנט ולכולם יש זכות ביטוי ,גם לילד שחושב שהוא מר אולימפיה ,לא תהיה פה סתימת פיות כדי להגן על הכבוד של אף אחד ,כולל שלך ....חבל שאתה מתנהג כמו ילד קטן .
![]() |
#62 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
של הדברים שבגללם תפסתי ממך מי אתה בכלל שתרשום הודעה כזאתי ותיפגע אתה יואב טל אחרי כל החדשות והאיומים שקיבלת בטלפון כמו שסיפרת לנומימך הראשונים בישראלבודי אחרי כל הכתבות שלך ואחרי כל הוויכוחים שלך אתה רושם הודעה כזאתי ואתה נעלב?חאססס אתה בן אדם טוב ושיר זאת מדינה חופשית אל תתן לכל ילדפה להרוס לך את היום חבל שאתה הולך בעצם לא חבל אתה נשאר פה כמו גדול זכותך המלאה לחשוב ככה. אתה הוספת הרבה לישראלבודי אור וחיים ותרמת הרבה מהזמן הפנוי שלך כזכור לנו יש לך אישה ותינוק\תינוקת.ולמרות הכל את ה מפנה את חייך האישיים לטובת הפורום. |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
אחי אני יודע כמה הוא חשוב לפורום ,והוא בהחלט הרוויח את הכבוד שלו. אבל יש גבול,לא על כל הערה שלא נראית לו עוזבים פורום הרי אתה לא יכול לעזוב את העולם האמיתי נכון ? וגם שם אומרים דברים שאתה לא אוהב, יואב צריך לקחת דברים בפורפורציה,אז ילד בן 14 אמר עליו משהו ,או כל מישהו אחר אמר עליו משהו אם מישהו יגיד עליי שאני זין מרקד זה אומר שאני זין מרקד ? לא זה רק אומר שהוא אמר את זה ...
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
תתכופף ותשמן תתחת ,יהיה פה אונס .
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
דיי אתה גדולללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה על המקלדת !@?#!@?#?!@?!@#!@#?!@#?#!@?!@#?!@?!@ |
|
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() אגב תן לי תמסנגר שלך
לא ערכתי תהודעה כי אנשים פה לא מסתכלים על הודעות שאני עורך |
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
תרשום לי את שלך במוניטין
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
![]() שלחתייי |
|
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעע
co.il במקום COM |
![]() |
![]() |
#72 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() כי אתה אמרתי שניצחו אותי אז יש לזה סיבה טובה, אם שכחת שינו את הקטגוריות לפני התחרות וכל מי שקיבל מקום מעליי שקל יותר אז זה לגיטימי שיזכה. היחידי שמלקק פה זה אתה, עם ההכרזות הטיפשיות שלך על אופיר כמר ישראל עד 75 קילו עוד לפני שהתחילה התחרות וקיבלת בעיטה בתחת בסוף, אם לא היו משנים את הקטגרויות הייתי עומד בראש הפודיום וצוחק עליך מלמעלה. אתה כזה צבוע שאתה שולח לי מוניטינים ופה רושם דברים אחרים, אחד בפה אחד בלב. מלקק כל היום לאביב, אופיר ועמית ספיר את התחת. אכן אני חשוף לביקורת ומודע לחוסר חיטוב שהגעתי בו, לא מצאתי לנכון להתחטב עד הסוף כאשר אני יודע מראש שיהיו מתחרים במשקל מעלי. אתה לא מעביר ביקורת, אתה פשוט צולב (לא שאני שם עליך). הגיע הזמן שבאמת תלך, אתה שנוא על הרוב פה עם הסגנון דיבור הפלצני והמתנשא שלך, שלא נדבר על ריבוי השגיאות כתיב אצל "כתב" ממעמדך. בנוסף גם אנשים בכירים בארגון הזה שמחים שאתה הולך כי מקשרים אותך לישראלבודי וזה לא ממש מחמיא (וזה אפילו אנשים בכירים מאוד, וזה אני יודע משיחה ישירות).
|
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו לא שמתם לב ?
כל הוותיקים שבפורום פרשו כבר! אף אחד לא נשאר כאן,וגם הרמה באתר נהיית על הפנים.. ובכלל עיניין המושתלים שצצו בפורום לאחרונה ניהיה מוגזמת היום חשפתי מושתל אחד,בדיון על ההמלצה של הנוז,חשפתי את פוואר אוס בתור מושתל מהחנות ואת האמת אני שמח על כך גם המנהלים אישרו את זה ברגע שמחקו את הקישורים שפירסמתי לגבי המושתל הנ"ל ובכך אישרה את דבריי. ובכלל בפורום אימונים אתם צריכים להיכנס וליראות איזה שטויות הולכים שם הרמה שם אשכרה בקרשים. ועכשיו גם את יואב גירשתם כבר אף אחד לא נישאר בפורום, למעט הנובים החדשים שבקרוב לוודאי גם יעזבו. והמושלתים שתמיד ישארו כאן בשביל פירסומים כבר אף אחד לא נישאר וחבל!
#74 | |
|
![]() ציטוט:
גם אני במילא עוזב חוץ מתגובות שטותיות לא הועלתי כל כך כי את מה שאני יודע אני יודע ואני לא צריך עזרה בשום דבר קראתי מספיק מאמרים דיברתי עם מספיק אנשים חכמים ואני חזרתי לפני כמה חודשים בעיקר כדי לשמור על קשר עם החבר'ה. אבל מסתבר שהם הלכו כבר ואין את החבר'ה של פעם למרות שיוצא לי לפגוש אותם ולדבר איתם. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה את העבודה שלו בזמן שהוא מרגל אחרי מתכות פלסטיק חחחחח...
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
וארבל תתחבר למסנגר שלי. |
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שנית תפסיק להסיק מסקנות ולהאמין לשמועות מסריחות אתה הייתה עסוק כל היום בלחשוב שעומר לא טבעי ולוקח פירות וממתקים אסורים כל הזמן שזאת ולהיתלהב בזה שאופיר טבעי ושהוא מספר אחת... 2.זה מדהים איך שיניתה את הגישה שלך אליו כלכך מהר..עד לפני כמה זמן היה לכם פה חתיכת מריבה רצינית בפורום שתאמת גרמה לי לצחוק חזק מאוד מול המחשב ואתה אמרתה לאופיר את ככה "אני לא מאמין שהניגרי חבר שלך אחד כמוך!אני במקומו הייתי בורח מימך עד אילת" ואז אופיר ציטט אותך ואמר ככה "אני ואביב חברים טובים הרבה לפני שאביב הכיר אותך! מה אתה מנסה לעשות?תינוק!" בידיוק כך! אז איך זה שפתאום הוא החבר הכי טוב שלך בשניה... 3.וכן זה באמת נגע בציפור נפשי רק שלי יש בז בנפש שלי במקום "ציפור" ומי שמזלזל או יורד על החברים שלי מבחנתי מחוק! ונחשיו כ0 אצלי בטח ובטח על בן אדם כמו עומר שגידל אותי והכניס אותי לתחום הזה ועזר לי הרבה מעבר לפיתוח גוף. 4.הרבה מאוד אנשים "ראו" את התחרות והייתה להם דיעה על עומר חלקם טובה וחלקם לא.. אבל כולם!!! פרט אלייך!!! ידעו להעריך את השינויי שעומר עשה ואת המאמץ שהוא השקיע ואומנם אתה הייתה עסוק בלרדת עליו ואני לא מדבר על הפוסט הזה אני מדבר על שאר העקיצות שהבאתה בפוסטים אחרים עוד לפני התחרות בכלל פשוט עכשיו זה עבר כל גבול! 5.גיל יסגור ענינים?תגיד לי רגע אתה באמת חושב שגיל ממש יצטער אם תעזוב?שהוא יבכה על זה?אתה זה שתפסיד! לא הוא! חוץ מזה שגיל אני בטוח שקלט עלייך שאתה מנסה כמה שיותר להיתנתק מהאתר בזה שאתה כבר הודעה לארבל למחוק לך את האווטר שהיה רשום לך "כתב השרירים של ישראלבודי" זה כבר הראה על התרחקות אז אם אתה לא רוצה לא צריך חחח אין לי כוונה לריב או להתווכח איתך אבל הפעם ממש הגזמת.. אני כבר קלטתי את הראש שלך ומצטער גבר..ברגע שמזלזלים באנשים שגדלתי איתם זה כמו שמזלזלים בי וכל אחד שחושב אחרת שינסה לחשוב מה הוא היה עושה אם מישהו זר היה מזלזל בחבר הכי טוב שלו איך הוא היה מגיב... סלאמט |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המושתלים שכאן יודעים על מה אני מדבר, כבר היום חשפתי אחד כזה ועוד שבוע נחשוף עוד אחד. Mr.Bazooka הוספתי אותך אבל לא אשרת אותי.
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |