|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() אין ספק דאדליפט..ומסור..
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סקוואט ובנצ' פרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עליון עם דאמבלים
סקווט לחיצת כתפיים טי בר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() בהחלט סקוואט.
אומנם באופן יחסי ודי בכללי כמעט לא אכפת לי מרגליים, אבל אחרי שהתחלתי סקוואט... הוא אפילו התרגיל האהוב עלי, לא חושב שאני מאמץ כ"כ חלקים בגוף בתרגילים אחרים, מעבר לזה, זה גם התרגיל שאני מרים בו הכי הרבה משקל. הרגליים גדלו בטירוף... אני עדיין מפחד שהשמנתי כי המכנסיים לוחצות מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() פשיטת רגליים
גב במכונה אחיזה צרה דו ראשי מוט ישר 2 תרגילי מכונות אני יודע למרות שאני כבר לא עושה אותם כי אני החלפתי תוכנית.. הם עבדו עלי מעולה ואני מתכוון לחזור אליהם בתוכנית החדשה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() דד ליפט זוקפים לא יקבלו צורה משום דבר אחר חוץ מזה,לחיצות חזה עם דאמבלים ב 45-תרגיל שתמיד נותן בראש,סקוואט,בנץ' רגיל.
תכלס שלושת התרגילים הבסיסים הם ההכי טובים גם,רק שלחזה אני מעדיף את הדאמבלים ב 45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חזה
חזה עליון במוט רגליים סקווט !!! כתפיים לחיצת דאמבלים באמת פיתח אותי אחושרמוטה. גב פולאובר והדובדבן שבקצפת :] היידים ! ללא ספק טרייספס מקבליים ! בייספס כפיפות מרפקים בשיפוע ודרופסטים בפולי תחתון אששששששש!!!
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואטים זה שינה לי את הרגליים לגמרי בפרק זמן של כמה חודשים בודדים. זה אחד הדברים זה שאתה מתחיל ליראות הפרדות