|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ואני יתחבר למסנג'ר יותר מאוחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() מהזההההההה מהזהההההההההההההה מהזההההה הפוסט הזההההההההההה?!?!?!
אתה פורש? אף אחד לא פורש משום דבר אני מצטער להודיע לך אחי אתה לא פורש משום דבר...הצבא יכול ללכת כוסעמק למה מה קרה שתוותר על החיים שלך ועל מה שאתה אוהב לעשות בשבילם כוס אחותם בני זונות על זה אני יעשה להם בעיות עוד יותר עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב אחי עם כל ההערכה, יש דברים שקודמים לבודיבילדינג, ובראשם שירות בצבא והגנה על המדינה.. כמובן שאפשר ניתן ורצוי לשלב, אבל עדיין לא להתגייס לצהל בגלל רצון לעסוק בבודיבילדינג זה לא בסדר מבחינתי, ולדעתי סוליקו עושה בחכמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() קשה לי להגיב לך ..נראה לי אתה תחתוך פה למשו תגרון עם העצבים האלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שאני הספקתי לראות עלייך, אתה תותח רציני..
בהצלחה בצבא אחי, מקווה שתיהיה על הבמה גם אחרי צבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו בצפר ושחקני טלוויזיה רובם נשרו ולא סיימו חטיבה בשביל לקדם את הקריירה שלהם (אני מדבר על כוכבים כמו ג'ים קארי חח שעלה לי עכשיו לראש וכו' וכו'.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כל הכבוד לצבא, החיים הפרטיים לפני הכל. אם יש לך נושא שאתה מאוד מתחבר אליו, משקיע בו כל כך, ואתה עומד בדרך שזה או צבא או התחום שלך, אני הייתי הולך על התחום.. הצבא יכול לחכות, החיים לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() הקטע שכבר יש לי תאריך גיוס לעוד חודשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() כמה הפרופיל שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() 97 ..
אליאב וואן דיזל ..אני יחזיר לכם מוניטין כשיהיה לי ואן דיזל ..חחחחחח הרגת אותי וגם הבנתי את זה לבד אז העדפתי לא להגיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() בעע..אז יהיה לך קשה ללכת למשהו נמוך בכדי שיהיה לך זמן לאימונים.
נו טוב, תעשה מה שאתה יכול איש, בהצלחה בכל דרך שתלך. יש מצב אתה מביא תמונות של ההיתקדמות שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() סוליקו יא תותח, אתה עוד תחזור ובגדול..
בודיבילדר, אם יש לך סיבות למה אתה לא יכול לשרת בקרבי (וממה שכתבת אלו אכן סיבות שבגללן אתה לא צריך לשרת בקרבי), היית צריך לכתוב אותן ולהסביר מדוע אתה לא רוצה קרבי, אבל לא לכתוב דברי בורות כמו שכתבת בתחילת הפוסט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() אני לא אדבר על כמה זה חשוב להתגייס... זה בכלל לא שאלה..
סוליקו! אתה אחד האנשים עם הפוטנציאל ואחד האנשים הנחמדים! תעשה מה שצריך לעשות ותחזור לתחום בגדול! יש לך עתיד מזהיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על ההחלטה הזאת. לכל דבר יש זמן בחיים, ועכשיו הזמן להתגייס ולשרת את המדינה בכבוד!
אני במצב דומה לשלך, אני בנובמבר מתגייס גם וכנראה יפסיק עם החדר כושר לתקופה מסוימת. אבל אני רואה פה אנשים מדברים נגד הגיוס וכאלה, שירות המדינה זה ערך עליון ולא משנה באיזה תפקיד אתה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() תהנה במהלך השירות הצבאי שלך,הפסד גדול לתחום שאתה פורש.
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() סוליקו ידידי שום דבר לא ניגמר עד שאתה אומר שזה ניגמר. גם בצבא אתה יכול להמשיך ולהיתאמן ולישמור על גוף שרירי כמו אכשיו.ברוב הבסיסים בצבא יש מיתקני כושר משוכללים,האוכל בצבא מספק את רוב אבות המזון לו אתה זקוק,ותמיד תימצא את הדרך להשיג את המזון הדרוש זה לא כל כך בעייתי עים יש לך קצת קשרים הכל היסתדר.אני לא מכיר אותך אישית אבל לפי התגובות שלך בפורום אתה ניראה לי בנאדם שלא מוותר כל כך בקלות!!!!! בהצלחה בצבא ובתחום פיתוח הגוף! אין כאב אין הצלחה.
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() תצרף כמה תמונות אחרונות בשיא ואולי גם סרטון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה גבר גיוס קל שיהיה לך ואל תדאג תחזור בגדול והרבה יותר גדול ממה שהיית. אל תשכח לבקר.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אחרי 3 שנים הוא משתחרר, והוא עושה מה שבראש שלו, הוא יכול לחזור ולעסוק בזה כמה שהוא רוצה ולהשקיע. |
|
![]() |
![]() |