|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() תגידו לי בקשה שהפוסט הזה הוא משנת 1940. כי אני בחיים לא האמנתי שיש עוד ישראלים שחיים במדינה הזאת שהגיעו לרמה כזו של גזענות והומופוביות. באדיבילדר הוא ללא ספק הבן אדם הכי טיפש וצר אפקים שיצא לי לקרוא הודעה שלו בזמן האחרון. אני לא אומר את זה להעליב או משהו. באדיבילדר אתה באמת טיפש.באמת. ותחסוך ממני בבקשה תגובה שבה תספר ללי כמה אני הומו. אני לא, וגם אותי מגעיל לראות הומואים מוחצנים. מגעיל מאוד אפילו. אבל זה לא אומר שצריך להרוג אותם. זה לא אומר שהם לא אנשים וזה לא אומר שאין להם זכויות יא גזען אפס. החלק הכי נורא הוא שהודעות כאלה זוכות לעידוד על ידי מנהל האתר כשהן בעצם אמורות להימחק. אני חייב לציין גם שהצחיק אותי שהמילה היחידה שבאדיבילדר כותב בלי שגיאות כתיב היא המילה הומו.
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() רציתי לישאול אותך איפה אתה גר בישויל לבוא לפרק אותך ואז חשבתי : עם אני יגיד " איפה אתה גבר .... עוד יחשבו שאני כמוך :):):):) |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
להמחק? אתה תומך בדיקטטורה שמאלנית אני מבין, שכל הדעות הימניות ימחקו אה? אתה רוצה תגובה רצינית תגיב ל-2 ההודעות הענקיות שרשמתי, בוא ניראה טיפש. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מפחד שהחיות שלך יקחו דוגמא ממצעד הגאווה ?
ראית את הפרצוף האמיתי שלי, אדם שמוכן להלחם גם עבור אוכלוסיה שהוא לא משתייך אליה. אדם שמעדיף אלף הומואים מאשר אידיוט אחד שלא מסוגל לחבר משפט? תאמין לי שאני לא לבד. לגבי לקחת דוגמא - אני מנסה להבין על מה אתה מדבר. אתה חושב שכל מי שרואה משאית כזו נעשה הומו? אפשר לחשוב שזה משאית שמזדיינים עליה. כולה כמה חברה שרוקדים בצורה מוחצנת עם בגדים מינימליים. אף אחד לא אמור להפגע מזה. ועומרי, זו לא סטיה. זו הדרך חיים שלהם. אני נגד ההחצנה הזו כי לדעתי זה מטופש, אבל זו זכותם המלאה. כמו שזכותי וזכותך ללכת ולעשות פוזינג ברחבי העיר ולעמוד ולחשוף את השרירים שלנו. גם אם זה יפגע באנשים שנהיה בתחתונים... שיזדיינו. השאלה למי אכפת מירושלים ? הוותיקן היא עיר שנוסדה לכמורה, וירושלים לעומת זאת היא עיר קדושה לכל הדתות אבל יש בה גם חילונים שמותר להם גם להנות ולעשות כיף. ואם זה הכיף שלהם, גם אם זה לא הכיף שלנו, שיהנו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אני לא מדבר אליו ככה כי הוא חושב שונה, גם אתה חושב שונה. אבל שמת לב איך הוא מדבר?? תשמע צריך לשים סוף לעבריני מקלדת האלה, כי אני בטוח משום מה שאין לו את הבטחון במציאות כמו מול המסך.
עריכה: יצא לי לדבר על זה עם הרבה מאוד חברים שלי. אתם יודעים את זה שלפי התורה, יש כזו מצווה להרוג אם אני לא טועה 7 עמים שהיו אויבים שלנו בתקופת התורה. פרשנויות שונות לתורה אומרות שהמצווה הזו כבר לא רלוונטית, והם פירשו את המצווה כרצונם. לפי הרבה מאוד דיעות, זו מצווה להרוג את ההומואים והלסביות בין היתר. עוד לפי דיעות אלה שאם יהודי הורג נוצרי, זה לא מצווה אמנם אבל גם זה לא דבר פסול, משום שהנוצרים נחשבים לנחותים יותר מהיהודים שלא כמו המוסלמים שנחשבים בעיני היהודים לשומרי מצוות טובים. על סמך דיעות אלה, אני מבין מאוד למה אנשים שנאו יהודים מאז ומתמיד ולמה האנטישמיות קיימת בכלל. עוד נקודה למחשבה על החרדים |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות. אבל מאוד התאכזבתי לראות שהרבה אנשים כאן דיי גזעניים ושטחיים. אומרים שצריך להרביץ למישהו בגלל שהוא הומו, או לשים אותו בבידוד. והיה פה אחד שחושב שזה איזה בעיה בראש או משהו.. מה שהולך פה באמת מגעיל. אני לא נגד הומואים ובדרך כלל בעד. עם רובם אני לא מסתדר הכי טוב ועם חלק דווקא כן. גם אם חלק דוחים אותי אני לא רואה סיבה להרביץ להם או לנדות אותם הם עדיין בני אדם.
אני דיי בדיעה חלקית עם Omri_turbo - המצעד בירושלים ליד החרדים מבחינת המיקום הוא מוגזם וחבל שהרשו להם לעשות כך. המשתמש החדש Fff - אתה קורע אותי מצחוק עם ההודעות שלך.. אבל זה דיי ברור שאתה עושה את זה סתם בכוונה גם התמונה ההיא ששמת סתם בשביל לעצבן אם אתה בעד המצעד תעשה את זה בצורה תרבותית במקום להיכנס ראש בראש ולעצבן. אני רוצה רק שתדעו משהו, יש לי ידיד הוא טיפוס מאוד נחמד. וכן הוא הומו. הוא לא נראה הומו, נראה מאוד סטרייט, מתנהג כמו סטרייט אף פעם איאפשר היה לנחש עליו. הוא בחור מאוד טוב נשמה טובה עוזר לכולם... וגם כמובן שירת בצבא. הוא בעצמו לא אוהב הומואים שמחצינים את עצמם יותר מידי וקוקסינלים גם. אני לא רואה סיבה לבודד או להרביץ או לשנוא בחור כזה טוב שתורם לקהילה. עכשיו כל המשפחה שלו בסדר עם זה שהוא הומו. אבל שאבא שלו גילה את זה הוא הרביץ לו ואיים עליו שאם יראה אותו עם מישהו הוא יהרוג אותו. ובגלל זה הוא בורח מהבית... ומאוד חבל שיש פה אנשים שיכולים להיות אבות כאלה כשיהיו גדולים
#8 |
הושעה
|
![]() ד"ר מאסל, כל דבר שבאתי להגיד עכשיו - הסתכלתי קצת וראיתי שכבר אמרת. הדיעות המבוססות והנכונות ביותר בנושא, ללא ספק.
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט גועל נפש
יכולים לעשות את זה ב מיליון ואחד מקומות אבל לא, דווקא לעשות ליהודים ולדתיים שילכו לתא לאשקלום לחיפה מזה משנה איפה רק לא ירושלים!!
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הומואים זה לא טבעי.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה,במשך השנים רדפו את הומאים או הקוקסינלים או איך שלא תיקראו לחרא הזה,נידו אותם הרגו אותם וכו'.
כשהחברה הפכה לברלית יותר ויותר,עזבה את הדת והשמרנות ועברה להשכלה והליברליות(וטוב שכך) היא החליטה ליישם את ציוויונה בכל דרך,כמה שיותר מהר,הדבר הגיע לכל תחומי החיים,מעמדות כלכליות,דת ולבסוף גם נטייה מינית! ההומאים למיניהם התקבלו בצורה מסוימת לחברה,היו פחות מנודים. מכוון שהם לא יודעים איך להתמודד עם התחלאה שלהם הם החליטו "להתגאות" בה ולנסות לכפות אותה על האדם הפשוט ונורמלי. מישהו הזכיר פה את היטלר,את הנאציזם,תורת הגזע התבססה על כך שהיהודים היו שונים מהעם הגרמני והגזע ההארי. היהודים היו גזע שלא מסוגל ליצור כלום,נחות מלא תחלאות ועם יצר וסטייה מינית גדולים במיוחד. חס וחלילה אל תבינו אותי לא נכון,הנאציזם ותורת הגזע זה הדבר הנורא ביותר שנברא ע"י המח האנושי אבל עכשיו שאנחנו מדברים על הומאים(או לפי תורת הגזע,אנשים שלא יכולים ליצור כלום,בעלי סטיה מינית וכו') עצוב ומוזר כמה שזה יהיה,פתאום תורת הגזע מקבלת רובד הגיוני. נקודה למחשבה,במיוחד להומאים שבנינו. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו פה, אתה שונא הומואים בדיוק כמו שנאים שונאים יהודים. אם אתה יכול להצדיק את הגזענות שלך, אני אוכל להצדיק מסיבות די דומות ואפילו יותר טובות את הנאציזם וגם את השואה אם צריך.
אין צורך להזכיר שאני ממש לא מסכים עם הנאציזם נכון?? בודיבילדר, יש לך אחים?? באסה להם. אני שוב אומר לך, אני מסכים איתך שהם לא צריכים להחצין את זה ולהגזים עם זה, אבל מי אלה החרדים שיגידו להם מה לעשות?? זה שאתה מקלל ומחשיב להומו כל מי שלא מסכים איתך זה כבר ברור שאתה לא חכם במיוחד. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
להיות יהודי זאת לא בחירה אם נולדתה למשפחה יהודית אתה יהודי ואין דבר שתוכל לעשות כדי לשנות את זה פרט מלשנות את הדת שלך!וגם לעולם לא תשכח שהייתה יהודי להיות הומו?!תשמע אחי הומואים לא נולדים הומואים הם בוחרים בדרך חיים החולנית הזאת אז שיפסיקו להיתגאות בעצמם! שישמרו את החיים הפרטיים שלהם לעצמם ולא להשויץ בזה שהם מכניסים תזין לתחת של השני..כי אם הומואים יעשו מצעד כי הם מתגאים אז יאלה מחר נרקומנים יבואו יעשו מצעד ואחרי זה אלכוהליסטים ואחרי זה אנסים ואחרי זה רוצחים והלאה והלאה זה הכל מתחיל מדרך חיים דפוקה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יונתן, גם הצחיק אותי שהוא טרח לברר את היום של המצעד
פסיכופט, נכון הומואים זה לא טבעי, מבכים במאה אחוזה. גם דת זה לא דבר טבעי, אף אדם לא נולד מאמין באלוהים, ולכן שני המקרים קצת בעייתים, אבל זה לא אומר שמישהו מהם צריך למות, לא הומואים ולא דתיים |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() מה שאיגור וד"ר מאסל אמרו - הכי נכון לדעתי. אם הם רוצים להדגיש את זה שהם כמו כולם, שיחיו כמו כולם ולא יצאו לרחובות וידגישו שהם שונים. אין לי שום בעיה עם הומואים, מצדי שיהיו שותפים שלי לעבודה או לספסל הלימודים. אבל אם קבוצה רוצה להדגיש שהיא בדיוק כמו כולם (והם אכן כמו כולם), לא צריך חגיגות שמטרתן להדגיש שונות.
לגבי הדת והדוסים, כמו שד"ר מאסל אמר זה פשוט זבל מסריח. פרופגנדה דתית זה הדבר השפל ביותר שאפשר לעשות!!! הייתי קורבן לכמה דתות כבר, תאמינו לי... אבל לפני כשנה אימצתי את הדיעה שכל הדת והאלוהות זה סתם שק חרא. להטיף לבן אדם, לקבוע לו חוקים ולהפחיד אותו עם זבל אפוקליפטי זה מגעיל! זה קיים בכל דת. היו לי מספר נסיונות בחיים שמצדיקים את כל מה שאמרתי עכשיו, אבל זה סיפור ארוך מאד. כך שכל החרדים, שמחשיבים את עצמם יהודים פטריוטים בגלל שהם שומרים על כמה חוקי דת מחורבנים, שיאכלו אחד את השני, העולם הוא מקום טוב יותר בלעדיהם, בלי דתות מז***ות ובלי פוליטיקה! פיי, הייתי חייב לשחרר את זה מהלב!
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עומרי אתה מערבב כאן כבר הרבה דברים.
אני בטח שלא תומך מר"צ, בטח שלא בעד ליברליזם מוחלט ופתיחת השערים למהגרים , במדינה שנוסדה להיות בית לעם היהודי. וככזו צריכים לעשות בה שינויים אמיתיים. (כאן אני חייב להוסיף בעריכה, שבתור בית לעם היהודי, ישראל היא גם בית להומו היהודי). אנחנו משדרים כאן על אותו הגל. לכל אחד יש זכות להביע את עצמו, זו דמורקטיה ולא ליברליזם ולא שמאל ולא כלום. אבל שוב השאלה אם אתה מתייחס להומוסקסואליות כסטיה או כדרך אלטרנטיבית. כי מבחינתי זו דרך אלטרנטיבית. אני מכיר המון הומואים ואין בהם שומדבר חולה או סוטה. הם גם לא סקס מניאקים. אני ואתה הרבה יותר סקס מניאקים מהם אחי! אבל כמו שוולטר אמר, וזו צריכה להיות המשנה שלי ושלך - אני לא מסכים עם דעתך, אבל אלחם בכל מאודי על זכותך להביע אותה! שנינו לא אוהבים את המצעד, לא הומואים בעצמנו, אבל השאלה היא מה הלאה. אם מונעים את המצעד הזה נותנים בהכרח לירושלים מעמד מיוחד, ומחרתיים שתרצה לבקר את חברה שלך בירושלים ביום שבת ירגמו לך את האוטו עם אבנים, כי פגעת ב"רגשות שלהם". אחרי שאתה אומר שלירושלים מגיע מעמד מיוחד בגלל הקדושה שלה לדתות ומעמדה ההיסטורי, למה שלא יאמרו שחלק מהמעמד הזה הוא שאסור לנסוע בשבת (כשבמילא הרבה דרכים סגורות בירושלים ביום שבת). גם אם מדובר על אוכלוסיה שאתה לא תומך בה אתה צריך להתייצב מאחוריה (מלפניה יהיה קצת מסוכן חח) - כי הם מייצגים את הזכות של כל אדם לחגוג. אם המצב היה שהיו אוסרים על אנשים להתאמן במכונים בירושלים כי זה נגד ערכים מסויימים וכי הרב X או Y אמר, אנשים כאן היו משתגעים. כל אחד יודע להתפרץ שמדובר על משהו שנוגע לו, אבל מה עם לדעת להלחם בשביל אחרים? בשביל זה באמת צריך ביצים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#18 | |||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
עכשיו מה זאת אומרת אלטרנטיבי? זה סטייה!! סטייה של הטבע, הטבע בנוי מזכר ונקבה, זה הבסיס לחיים,כל דבר שנוגד את החוק הזה הוא סטייה, ולא סטייה רק שלנו כחברה אלא גם של חוקי הטבע הכי בסיסיים שיש. בגלל זה טבעי מאוד להזדעזע מיחסים עם בן אותו מין, כי לזה הטבע תיכנן אותנו שזה ידחה אותנו ברמה הכי חזקה שיש. עכשיו שוב, אין לי דרך או רצון כלשהו למנוע מהאנשים האלה מה שהם לא יכולים לשלוט בו נכון? אני רק אומר שיעשו את זה בבית! ובטח שלא בירושליים, בדיוק שבוותיקן אתה לא תראה מצעד גאווה. ציטוט:
וחוץ מזה אני תומך בדתיים במאבק הזה לא במאבקים אחרים, אז במקום שאני ילך וישבור לאנשים ראשיים ויעשה פעולות שהן נגד החוק ונגד האופי שלי, אנשים אחרים עושים את זה בשבילי(הדתיים במקרה הזה), אני לא בן אדם אלים ולכן אני נותן ביטוי לעצמי בדיבור או כתיבה , אבל טוב שיש את הכלי שנותן פיזיות לביטוי שלי אחרת לא היו מעצורים לכל הדברים שאני מתנגד אליהם. |
|||
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אין מש קשר לשמאלנים וימנים, אני ימני בלי שום טיפה נטיה לשמאל ואני עדיין לא חושב שההודעות של בודיבילדר חכמות במיוחד, לא בגלל הדיעה שלו אלא לפי דרך הביטוי שלו.
בודיבילדר, לא חושבים שאתה כמוהו, חושבים שאתה הומו. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מיסכן ... |
|
![]() |