|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המשפט "צדיק באמונתו יחיה" לקוח מהתנ"ך ולא מדבר על לחיות איך שבא לך,הוא מדבר שתחי בדרך ה' וכל זה,את מבינה?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהוא ויהוה שלו יבואו לעמוד במחסומים וישמרו עלינו ויחיו בגלל שהם שומרים מצוות. פשוט בושה. ממש הסתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() כרגיל כל מי שקילל פה את הרב עובדיה אם כל הטעות שהוא עשה וימשיך כנראה לעשות לא יודע
שאסור לקלל רבנים ובטח שלו לאכל להם למות עכשיו גם אני מסכים איתכם פה זה ביזיון מה שהוא אמר אבל אתם הולכים שדודים לרגליי התיקושרת הם רוצים שתקללו אותו הם רוצים שתישנאו אותו הם רוצים כי אז זה משקף את כל היחס שלכם כלפי דתיים אפילו שתגידו לו עדיין זה ישפיע בתת מודע שלכם אם כמה שהרב עובדיה עושה שטויות ואני לא מי מערציו אבל יש דברים שאתם לא יודעים לגביו ושאני לא יציןן פה כי אתם רק תימצאו דרך אחרת להכפיש לזלזל לקלל אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני לא כלכך מעריץ את הדיעות שלו או אותו אבל התקשורת רושמת הרבה שטויות ולא צריך ישר לקפוץ ולהאמין לכל דבר ...סתכלו מה התקשורת רושמת על פיתוח גוף בכתבות בזמן האחרון נכון בולשיט?הם רושמים שאבקות זה סטרואידים וכל החרטות האלה ואנחנו יודעים שזה שטויות ולא מתרגשים מזה רק טוענים כמה שתקשורת מפגרת אז אם הם מגזימים ומתנהגים כמו מפגרים בנושא אחד תהיו בטוחים שגם בשאר הם יעשו אותו דבר! הכל בישביל רייטינג מסריח ובישביל שעוד אנשים יקראו את השטויות שלהם ושהם ירוויחו מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() עעפ"י חוקים ומצוות, לא רק 10 הדברות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
|
![]() ציטוט:
החוקים שהם עשרת הדיברות זה מה שהאלוהים נתן וזה מה שצריך לפי דעתי. זה הכול. לא צריך יותר מזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יכול לשבת לכל המדינה על הזין...לא סובל את הטמבל המגמגם הזה
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() איך הוא לא מתבייש להגיד דבר כזה!!! אחרי המלחמה הייתה כתבה ענקית בערוץ 2 על קצין שאני לא זוכר את שמו שהקריב את את עצמו וקפץ על רימון בשביל להציל את החברים שלו והוא היה דתי ושמר מצוות והולך כל בוקר ב5 ללמוד אם הרב לימודי תורה אני כל כך זוכר את הכתבה פשוט גועל נפש איך הוא לא מתבייש להגיד דבר כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי עכשיו כתבה בעיתון שהרב התכוון לחיילים מימי המקרא ולא לחיילים של ימינו. וגם: כל ישראל ערבים זה לזה, כלומר, הוא התכוון שבגלל חטאי העם, חיילים מתים. הוא לא התכוון שחייל ספציפי מת כי הוא לא שמר מצוות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחח אז הוא חסר טאקט בטירוף
מה הקשר עכשיו חיילי המקרא!?!?!?!?! תירוץ עלוב
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() התקשורת אכלה לאנשים את המוח! איך אתם מאמינים לכל דבר?! תחקרו בעניין ותבינו שהרב(!) עובדיה הוא ג-א-ו-ן. בושה שאתם מאמינים לכל דבר שהתקשורת אומרת ועוד יותר בושה שככה מדברים על ישות כמו הרב עובדיה יוסף.
וכפיה דתית?! מה בדיוק הוא אמר שזה כפיה דתית?! הוא בלבל את השכל והפיץ את זה כדי שכולם יאכלו שקרים??? הוא אמר שכל עם ישראל ערֵבים זה לזה וצריכים להשתדל להתחזק כי זה פוגע בחיילים שלנו! אם מישהו כופה פה זאת התקשורת, כפיה חילונית. והעיקר על התפילה לשלום החיילים והמדינה שהרב אמר בסוף השיעור התקשורת שכחה לכתוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אנחנו מאמינים באלוהי זעם? שאם לא מקריבים לו קורבנות זה מכעיס אותו והוא בא לפגוע באנשים? אלוהי ישראל הוא בראש ובראשונה שומר המוסר והרחמים וחשוב לו הרבה יותר שאנשים ידאגו אחד שני ולא יפגעו אחד בשני מאשר שיקיימו את תפילותיו, וזה נאמר אינספור פעמים בתנ"ך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרב עובדיה מזמן הפסיק להוות סמל ...
כל הקשרים שלו לפוליטיקה הרסו אותו... ואני חושב שהוא גם סטה מדרך הישר אני פשוט מרגיש שהוא התלכלך ורק הכסף מעניין אותו ... מבחינתי אין צורך להתיחס לאדון הזה , ידייו טבולות עמוק בפוליטיקה