|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() כולם פה בשיא של ה pct שהם כאלה חרמנים? רק ראו ילדה בת 15 וכבר מדברים על זיונים, חבר'ה רילקסס, לשיר, קחי את זה באיזי סה''כ חרמנים D:
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חיים פעם אחת,צריך לטעום מהכל! תסתכל פעם על אנשים מסביבך,דודים/שכנים/סתם אנשים,שקמים כל בוקר לעבודה באים ב5,מתקלחים,טלויזיה,במקרה הטוב יוצאים קצת,הולכים לישון,וחוזר חלילה,אני מסתכל על זה ואומר,לא עדיף למות? כאילו למה צריך את זה,הכל סטטי,לרדוף כל היום אחרי הכסף לסגור חובות,לחיות בחששות,זה לא בשבילי,אני רוצה ללכת על כל הקופה כמו שאומרים,ובעזרת ה' זה יצליח.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() טוב מה אני רוצה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואו נהיה כנים - השגרה משעממת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() מה מכה? ומה פצצה מזה השטיות האלה תמשיכו לחלום על הסטארט אפ שלכם שיעשה מליונים ושכול היום תשחקו בביצים,
אני הכי ריאלי, לגמור בית ספר, צבא, אונבירטסה תואר בהנדסת אלקטרוניקה\מחשבים\כימיה להתקבל לעבוד בחברה גדולה משכורת של 7-8k בחודש, עם אוטו, עובד 6-5 שעות ביום, בערב הולך לדפוק אימון בן :):):):), בשישי יוצא עם חברים, ושבת פאנןןן
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אתם ממש ילדים תמימים הא? מסדרים לכם את ה20 שנה הבאות כאילו זה בשילטתכם המלאה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וידאגו רק למחר הם דואגים גם לילדים שלהם כבר בטח כבר חשבו על שמות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והדרך שאתה רוצה,היא גם טובה,אבל יש אנשים שבשבילם לקום כל יום ולחזור הבית,זה פשוט נמאס,אפילו עם משכורת של 50 אלף,מילא להיות מנהל ראשי,שאתה עוד איכשהו יכול לעשות מה שבא לך,ולפתוח "עולמות אחרים" תוך כדי העבודה,אז בסדר,אבל לקום כל יום לאותה שיגרת חיים זה לא בשבילי,וגם אם יהיה לי עבודה בINTEL,זה פשוט לא בשבילי,לא אמרתי שאני לא יעבוד בזה,אבל אני פשוט ינסה כיוון אחר,אם לא ילך אני יפנה לכיוונים אחרים.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() עצה שלי בשלב כזה של החיים דברים יכולים להשתנות אל תנסו לתכנן דברים ולהכניס אותך ללחץ וציפיות מוגזמות, יכול להיות שעוד 30 שנה לא ניהיה פה יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד דופק פה הודעות קצרות סטייל פילוסוף יווני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אבל מדבר על עכשיו הרוב פה מדברים על מה יהיה עוד 10 שנים ועוד 15 וכו קודם שיבנו את עצמם ואז דרך אגב לאן אתה מיתגייס? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לאדע. אני אישית יודע מה אני אהיה בעתיד.
בעיקרון השגתי כבר את כל הדברים שצריך, פסיכומטרי מספיק לי וגם הבגרויות מספיקות לי. בעיקרון הייתי מגדיר את הדרך של התיכון כמוצלחת++ ואני לא מצטער לרגע על שום דבר שעשיתי. הלימודים לא מנעו ממני כלום ואלה שאומרים שלימודים מונעים או "קושרים" אותך לכסא ולא נותנים לך לצאת בימי שישי זה שטויות. אפשר להצליח בלימודים ולהנות בו זמנית מהחיים. בכל אופן אם אתם רואים את עצמכם עוד 5 שנים משוטטים מדלת לדלת מוכרים תמונות בקנדה זה אחלה כסף, אבל זה זמני ולא תגיעו רחוק מזה. לדעתי כן צריך ללמוד באונב' וכן צריך להשתקע וללמוד מקצוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להשתקע לא חייב אפשר להיות נייד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכיוון שלך גם מצויין,ובוא נגיד הסיכוי שלך להצליח זה 70 אחוז,ושלי 40 בלחץ,בגלל זה העולם מלא באנשים שונים,עם מחשבות שונות,ושכל אחד יצליח בדרך שלו,אם כולם היו אותו דבר העולם היה משעמם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ואור בקשר למה שאתה אומר:
וואלה אני הולך ללמוד 7 שנים. אז כן, אני אצא ל"שוק" בגיל 28-29 ואתחיל מאפס. אני צריך לפתוח קליניקה כדי להצליח במקצוע שאני בוחר בו ולפתוח קלינקיה זה לא דבר שבא ברגל, זה המון כסף, לקחת הלוואות, משכנתאות. מה גם שזה בא בגיל שאתה חושב על השתקעות מבחינת משפחה, אישה, ילדים.. זה ברוך אבל זה שווה את זה. |
![]() |
![]() |