|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אההה לא זה וורטקס.. התבלבלתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אני הספקתי בגדול את מה שרציתי בחופש.. עליתי בס"מ וקצת בכל יד
![]() כנ"ל ליד קדמית שיפרתי בכ"כ הרבה עד שקיבלתי דלקת עצבנית באמה :| השבוע האחרון תמיד מדכא אותי.. אבל שיהיה, עוד שבוע בצפר חדש עם ילדים חדשים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יאללה שבוע הפצצה אחרון,בהצלחה לכולם!
![]() |
#65 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עבודה מכון עבודה מכון עבודה היה קצת אילת בלאגנים,קצת יציאות חח אולי 2-3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() תבו פה בסיכום מה עשיתם
אני חזרתי להתאמן אחרי פציעה, התחלתי חיטוב וירדתי כבר 10 קילו, ו5 אחוז שומן, עבדתי, עשיתי מספיק כסף, לשיפוץ עצבני בחדר, קניתי ים דברים שרציתי, הכרתי ים אנשים בערב שיצאתי,ההיתי בעיר הבירה בתל אביב דפקתי תראש חזק, טיול לילי בתל אביב.... ועוד כמה דברים שברחו לי מהראש.
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל שבחודש הראשון לא הלכתי לזה
![]() |
![]() |
#69 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמינו לי אני מה זה מקנא בכם שאתם חוזרים לבית ספר ואני לא...,אין כמו בית ספר,החבר'ה ,המורים ,החברים, הצחוקים וכל הבלאגנים למיניהם,תאמינו לי תנצלו כל דקה כי ממש תתגעגעו לזה.
החופש היה לי זוועה(אי אפשר לקרוא לזה חופש)את כולו למדתי לפסיכומטרי ועדיין לומד עד סוף ספטמבר. קיצור חברים שיהיה לכם בהצלחה ותשקיעו בלימודים!!!!! נ.ב : מתי לעזאזל ציוני הבגרות?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() לי יש עוד חודשיים וחצי בבית ואז גיוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
דחו לי את הגיוס למרץ!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת אימונים אני מעדיף יום לימודים
יש סדר בארוחות ובאימונים לא כמו בחופש יושן ב5 בבוקר קם ב3 בלי תאבון בלי כלום לא צורה אבל שונאאאאאאאאאאאאאאא לימודים
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שונה החופש מחופש אחר? נמאס כבר כל הודעה שלך זו עקיצה, וואלה לא מעניינת אותי הדעה שלך אני החופש שמתי מטרות בפיתוח גוף ואני שמח שעמדתי בהן :closedeyes:
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני היחיד שמרגיש שהחופש היה אולי שבוע ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את יולי לא ניצלתי כמו שצריך...ואת כל אוגוסט עבדתי =\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הברזה המונית מבצפר ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() סאאאאווומווו המדינה הזאת.... כושיליאמא של כל המתלוננים שהחופש משעמם אותם... מה משעמם סעעמממק בקושי התחיל בחופש כבר נגמר... לפני שבועיים התחלתי את החופש ועכשיו חוזרים לביצפר המזדיין הזה למורים הזונות האלה ווואיי אין לי כוח לזה סססעעעמממקק..!!!!!
לקום כל יום 6 בבוקר ללמוד עד 3-4 למי יש כוח לזייןן הזה? הלוואי תהיה שביתה של אייזה חודש ככה מתאים אשש.. לפחות הוספתי 3-4 קילו שריר נקי ועלית ב-סמ' וחצי היקף... ת'אמת הגשמתי מלא דברים שתכננתי לחופש חוץ מלעבוד ולנוח... אבל אין לי זין לביצפר !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() גם שבוע שביתה מתאים =]
ואז שלושה ימים לימודים- ארגונים כלליים פ'חח וארבעה ימים- חג שבת =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |