ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-08-07, 17:36   #61
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי henb
אי התאמה-סעיף מעפן,אם אתה לא מתאים לצבא אז למה שתתאים למקום העבודה(זה מה שיגדו לך חלק מהבעליי העסק)

נפשי-אם אתה פסיכי למה שיקחו אותך

רפואי-עם אתה נכה למה שיעסיקו אותך,כדי שתתבע אחר כך את החברה שלהם

קיצר הכול חרטא
קשה לך? לך תהיה גובניק תעשה 3 שנים ולך הביתה.
כמה שטויות אתה מדבר? חח אבל ברמות!
מאיפה אתה יודע שלא יקבלו אותו לעבודות אם הוא יצא על אי התאמה,נפשי,רפואי.. מי אמר לך את השטויות האלה?!
יש מלאאא אנשים שיצאו בכל הסעיפים האלה ולא רק שהם עובדים הם גם התקדמו במשרות אז עשה טובה ואל תכתוב חארטות..
אני מכיר מלא אנשים שעשו 3 שנים מלאות בצבא והתחילו לעבוד באזרחי ופיטרו אותם בכמה וכמה עבודות שהם עבדו.. זה תלוי באיזה צורה אתה בא לעבוד.. זה לא מעניין אותם אם עשית 3 שנים מלאות.. ובכלל אתה ניסית? אתה לא ניסית אז אתה לא יודע! תפסיק לזרוק מילים באוויר! אז בוא אני אשאל אותך, מה תעשה כשתסיים צבא? את אותם דברים שאנשים אחרים שלא עושים 3 שנים מלאות.. בדיוק..

ולפותח הפוסט, אם תצא מהצבא, לא תוכל לעבוד בעבודות ממשלתיות כגון משרד הביטחון וכו.. כל עבודה אחרת אתה יכול.. ושלא ימכרו לך שטויות שעושים לך בעיות בעתיד עם המשכנתא או קניית שטח.. או כל דבר..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:37   #62
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HammEr-StriKe
כמה שטויות אתה מדבר? חח אבל ברמות!
מאיפה אתה יודע שלא יקבלו אותו לעבודות אם הוא יצא על אי התאמה,נפשי,רפואי.. מי אמר לך את השטויות האלה?!
יש מלאאא אנשים שיצאו בכל הסעיפים האלה ולא רק שהם עובדים הם גם התקדמו במשרות אז עשה טובה ואל תכתוב חארטות..
אני מכיר מלא אנשים שעשו 3 שנים מלאות בצבא והתחילו לעבוד באזרחי ופיטרו אותם בכמה וכמה עבודות שהם עבדו.. זה תלוי באיזה צורה אתה בא לעבוד.. זה לא מעניין אותם אם עשית 3 שנים מלאות.. ובכלל אתה ניסית? אתה לא ניסית אז אתה לא יודע! תפסיק לזרוק מילים באוויר! אז בוא אני אשאל אותך, מה תעשה כשתסיים צבא? את אותם דברים שאנשים אחרים שלא עושים 3 שנים מלאות.. בדיוק..

ולפותח הפוסט, אם תצא מהצבא, לא תוכל לעבוד בעבודות ממשלתיות כגון משרד הביטחון וכו.. כל עבודה אחרת אתה יכול.. ושלא ימכרו לך שטויות שעושים לך בעיות בעתיד עם המשכנתא או קניית שטח.. או כל דבר..
מה אתה תוקף אותו? כנראה שלא קראת טוב למה הוא התכוון.
הוא לא אמר שמי שיוצא על נפשי לא יקבלו אותו לעבודה, הוא אומר שמי שיוצא על נפשי, למה שהוא יתאים לעבודה?
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:39   #63
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
הוא לא אמר שמי שיוצא על נפשי לא יקבלו אותו לעבודה, הוא אומר שמי שיוצא על נפשי, למה שהוא יתאים לעבודה?
כי יש לו מיומנויות שמתאימות לתפקיד? מה זה שייך אם הוא עשה צבא או לא? יש כאלה שעשו צבא והם אנשים שלא יתאימו לעבודה, ויש משתמטים שיתאימו.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:40   #64
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
כי יש לו מיומנויות שמתאימות לתפקיד? מה זה שייך אם הוא עשה צבא או לא? יש כאלה שעשו צבא והם אנשים שלא יתאימו לעבודה, ויש משתמטים שיתאימו.
שוב פעם אתה לא יורד לסוף דעתי.
אם בנאדם לא כשיר נפשית לעשות תפקידים פשוטים בצבא, למה שהוא יהיה כשיר נפשית לעשות עבודה שממנה הוא יוכל להתקיים?
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:41   #65
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
מה זה משנה? יש אנשים שלא מוכנים לסבול את החרא שהם עוברים.. והם פשוט הבינו שוואלה זה בזבוז זמן.. תאמין לי יש מלא אנשים בצבא שברגע שתהיה להם הזדמנות ישימו לך רגל ויפילו אותך.. וזה קורה מאחד לאחד.. ועניין הקיפוח חוגג!! האפליות.. פרוטקציות לאנשים עם קשרים.. למה מי הם האלוהיםם?!!
והוא הסיק מסקנות מיותרות אז הערתי לו..
ישן 17-08-07, 17:41   #66
henb
חבר פעיל

הסמל האישי שלhenb

עוסק ב:: חייל
שלח הודעה דרך ICQ אל henb
ברירת מחדל ילד...

רק התכוונתי שיש הרבה שיכשילו אותו בעתיד בגלל שהוא לא עשה צבא

ואני יודע על הרבה חברים שלי שעד היום לא מסתכלים עליהם בגלל שהם לא שירתו 3 שנים.
henb מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:43   #67
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
שוב פעם אתה לא יורד לסוף דעתי.
אם בנאדם לא כשיר נפשית לעשות תפקידים פשוטים בצבא, למה שהוא יהיה כשיר נפשית לעשות עבודה שממנה הוא יוכל להתקיים?
קודם כל אי אפשר לדעת אם אתה קיבלת 21 על נפשי או רפואי ואין גישה לזה. דבר שני, לא כל אחד יוצא על מחלת נפש. יש גם חוסר התאמה, חוסר מוטיבציה, אולי בעיות משפחתיות. לא משהו שבהכרח רלוונטי למקום העבודה.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:45   #68
henb
חבר פעיל

הסמל האישי שלhenb

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
קודם כל אי אפשר לדעת אם אתה קיבלת 21 על נפשי או רפואי ואין גישה לזה. דבר שני, לא כל אחד יוצא על מחלת נפש. יש גם חוסר התאמה, חוסר מוטיבציה, אולי בעיות משפחתיות. לא משהו שבהכרח רלוונטי למקום העבודה.

אחי אם אני הייתי בעל עסק והיה בא לי איזה אחד שיצאמהצבא על חוסר התאמה אני לא הייתי מסתכל עליוו בכלל
הייתי אומר לו יפה "אחי אנחנו כבר נתקשר אלייך"
ישן 17-08-07, 17:46   #69
DBD
חבר פעיל

הסמל האישי שלDBD

אני חושב שזה פשוט מעצבן הקלות שבה אפשר לצאת מהצבא וגם הלות דעת של ילדים שבאים להתגייס תבוא תעשה את הכי טוב שאתה יכול בשלוש שנים ויאללה הביתה
נכון לא תמיד מריגישים שהכי תורמים למשל אני משרת במודיעין במשטרה אזרחית (משטרה כחולה - שח"מ) ואני לא מרגיש מועיל למרות שיש שם דברים מעניינים ובלה בלה בלה ויש לי מלא עבודה אבל אני סוחב שם ועשה את השלוש שנים שלי..

DBD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 17:50   #70
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי henb
אחי אם אני הייתי בעל עסק והיה בא לי איזה אחד שיצאמהצבא על חוסר התאמה אני לא הייתי מסתכל עליוו בכלל
הייתי אומר לו יפה "אחי אנחנו כבר נתקשר אלייך"
אל תדבר בשם עצמך זה בכלל לא נחשב.. עדיין אין לך עסק.. ותאמין לי כשיהיה לך עסק אתה תעסיק גם ערבים אתה תעסיק!! אתה לא יודע כלום בהפעלת עסק! כלום!
מה זה משנה עשה 3 שנים? ערבי, רוסי, אתיופי מזרחי.. עובד שיבוא ויגיד לך שהוא מוכן לעבוד יותר שעות מכל העובדים שלך אתה תיקח אותו בלי לחשוב פעמיים.. ובמקרה הזה העובד הזה הוא גם עובד חרוץ.. ולא עשה 3 שנים מלאות..
ישן 17-08-07, 17:57   #71
henb
חבר פעיל

הסמל האישי שלhenb

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HammEr-StriKe
אל תדבר בשם עצמך זה בכלל לא נחשב.. עדיין אין לך עסק.. ותאמין לי כשיהיה לך עסק אתה תעסיק גם ערבים אתה תעסיק!! אתה לא יודע כלום בהפעלת עסק! כלום!
מה זה משנה עשה 3 שנים? ערבי, רוסי, אתיופי מזרחי.. עובד שיבוא ויגיד לך שהוא מוכן לעבוד יותר שעות מכל העובדים שלך אתה תיקח אותו בלי לחשוב פעמיים.. ובמקרה הזה העובד הזה הוא גם עובד חרוץ.. ולא עשה 3 שנים מלאות..
לפי התגובות שלך אני מתאר לעצמי שאתה משתמט..
אני אומר לך תחלסססס יש הרבה מאוד אנשים שיכשילו משתמטים שלא עשו צבא כמו בני אדם

אין מה לעשות זה המציאות,ואני מכיר הרבה מיקרים
ישן 17-08-07, 18:03   #72
angrymofo
חבר פעיל

הסמל האישי שלangrymofo

זה שפתח את הדיון תקשיב טוב. השיקול שלך לא צריך בכלל להיות אם להתנדב או לא בגלל שאתה מפחד שאם לא תעשה צבא זה יפגע בך בעתיד. כולם מסתדרים בסוף אלה ששרתו שלוש שנים אלה שלא שרתו ואלה שהתנדבו כולם מוצאים עבודה. זה לא השיקול כאן.
אתה צריך לחשוב עם עצמך אם אתה רוצה להתגייס או לא וגם להתייעץ עם אנשים שקרובים אליך. בתור אחד שהתנדב אני חושב שזה כדאי. במהלך השנתיים שלי בצבא התבגרתי מאד, קבלתי המון בטחון עצמי, הייתה לי אחריות על הכתפיים וזה עזר לי להתפתח ולהרגיש מוכן לכל עבודה בעתיד, ובעיקר הכרתי הרבה אנשים וחברים חדשים.
אבל כל אחד ומה שהוא מקבל בצבא. אני אישית נפלתי במקום פצצה. אני לא יודע איפה אתה תיפול. תעשה את השיקולים שלך ואל תייחס שום חשיבות לקטע של אם אני לא עושה צבא זה יפגע בי או לא, כי זה לא.
ישן 17-08-07, 18:05   #73
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי henb

חחח אתה עדיין נכנס עם הראש בקיר! עם החארטות שמכרו לך בצבא.. חח
אם אתה כבר אומר.. תן דוגמאות על אנשים שאתה מכיר שלא עשו צבא כמו בני אדם שלא הסתכלו עליהם ועדיין לא מסתכלים לפי מה שאתה אומר..

דרך אגב.. אם אתה אומר לא מסתכלים עליהם, מה לגביי מייקל לואיס, מאיה בוסקילה, רוב כוכבי כוכב נולד, בר רפאלי שאני בטוח שאתה מסתכל עליה המון בתמונות כמובן חחחחח ועוד המוןןןןן!! מעניין אם אתה עדיין דבק בדיבורים שלך.. אלה מקרים של מפורסמים שאני יודע.. אני יודע על עוד הרבה אנשים שאני מכיר..
ומנגד אני מכיר אנשים שסיימו 3 שנים ופוטרו מכל מיני עבודות..

ואני לא משתמט! אתה לא מפסיק להסיק מסקנות שטוטיות!
ישן 17-08-07, 18:15   #74
DBD
חבר פעיל

הסמל האישי שלDBD

ציטוט:
פורסם במקור על ידי henb

ואני מסכים עם האנשים האלה חלקית כל מקרה לגופו כן, כי צריך למגר את תופעת ההשתמטות באמת שכבר אי אפשר יותר שכל אחד שלא מתאים לו צבא בלו"ז יוצא מהצבא

DBD מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה