|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה אתה יודע שלא יקבלו אותו לעבודות אם הוא יצא על אי התאמה,נפשי,רפואי.. מי אמר לך את השטויות האלה?! יש מלאאא אנשים שיצאו בכל הסעיפים האלה ולא רק שהם עובדים הם גם התקדמו במשרות אז עשה טובה ואל תכתוב חארטות.. אני מכיר מלא אנשים שעשו 3 שנים מלאות בצבא והתחילו לעבוד באזרחי ופיטרו אותם בכמה וכמה עבודות שהם עבדו.. זה תלוי באיזה צורה אתה בא לעבוד.. זה לא מעניין אותם אם עשית 3 שנים מלאות.. ובכלל אתה ניסית? אתה לא ניסית אז אתה לא יודע! תפסיק לזרוק מילים באוויר! אז בוא אני אשאל אותך, מה תעשה כשתסיים צבא? את אותם דברים שאנשים אחרים שלא עושים 3 שנים מלאות.. בדיוק.. ולפותח הפוסט, אם תצא מהצבא, לא תוכל לעבוד בעבודות ממשלתיות כגון משרד הביטחון וכו.. כל עבודה אחרת אתה יכול.. ושלא ימכרו לך שטויות שעושים לך בעיות בעתיד עם המשכנתא או קניית שטח.. או כל דבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא אמר שמי שיוצא על נפשי לא יקבלו אותו לעבודה, הוא אומר שמי שיוצא על נפשי, למה שהוא יתאים לעבודה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם בנאדם לא כשיר נפשית לעשות תפקידים פשוטים בצבא, למה שהוא יהיה כשיר נפשית לעשות עבודה שממנה הוא יוכל להתקיים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא הסיק מסקנות מיותרות אז הערתי לו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() רק התכוונתי שיש הרבה שיכשילו אותו בעתיד בגלל שהוא לא עשה צבא
ואני יודע על הרבה חברים שלי שעד היום לא מסתכלים עליהם בגלל שהם לא שירתו 3 שנים.
![]() |
#67 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אם אני הייתי בעל עסק והיה בא לי איזה אחד שיצאמהצבא על חוסר התאמה אני לא הייתי מסתכל עליוו בכלל הייתי אומר לו יפה "אחי אנחנו כבר נתקשר אלייך"
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שזה פשוט מעצבן הקלות שבה אפשר לצאת מהצבא וגם הלות דעת של ילדים שבאים להתגייס תבוא תעשה את הכי טוב שאתה יכול בשלוש שנים ויאללה הביתה
נכון לא תמיד מריגישים שהכי תורמים למשל אני משרת במודיעין במשטרה אזרחית (משטרה כחולה - שח"מ) ואני לא מרגיש מועיל למרות שיש שם דברים מעניינים ובלה בלה בלה ויש לי מלא עבודה אבל אני סוחב שם ועשה את השלוש שנים שלי..
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה משנה עשה 3 שנים? ערבי, רוסי, אתיופי מזרחי.. עובד שיבוא ויגיד לך שהוא מוכן לעבוד יותר שעות מכל העובדים שלך אתה תיקח אותו בלי לחשוב פעמיים.. ובמקרה הזה העובד הזה הוא גם עובד חרוץ.. ולא עשה 3 שנים מלאות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר לך תחלסססס יש הרבה מאוד אנשים שיכשילו משתמטים שלא עשו צבא כמו בני אדם אין מה לעשות זה המציאות,ואני מכיר הרבה מיקרים
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() זה שפתח את הדיון תקשיב טוב. השיקול שלך לא צריך בכלל להיות אם להתנדב או לא בגלל שאתה מפחד שאם לא תעשה צבא זה יפגע בך בעתיד. כולם מסתדרים בסוף אלה ששרתו שלוש שנים אלה שלא שרתו ואלה שהתנדבו כולם מוצאים עבודה. זה לא השיקול כאן.
אתה צריך לחשוב עם עצמך אם אתה רוצה להתגייס או לא וגם להתייעץ עם אנשים שקרובים אליך. בתור אחד שהתנדב אני חושב שזה כדאי. במהלך השנתיים שלי בצבא התבגרתי מאד, קבלתי המון בטחון עצמי, הייתה לי אחריות על הכתפיים וזה עזר לי להתפתח ולהרגיש מוכן לכל עבודה בעתיד, ובעיקר הכרתי הרבה אנשים וחברים חדשים. אבל כל אחד ומה שהוא מקבל בצבא. אני אישית נפלתי במקום פצצה. אני לא יודע איפה אתה תיפול. תעשה את השיקולים שלך ואל תייחס שום חשיבות לקטע של אם אני לא עושה צבא זה יפגע בי או לא, כי זה לא.
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה כבר אומר.. תן דוגמאות על אנשים שאתה מכיר שלא עשו צבא כמו בני אדם שלא הסתכלו עליהם ועדיין לא מסתכלים לפי מה שאתה אומר.. דרך אגב.. אם אתה אומר לא מסתכלים עליהם, מה לגביי מייקל לואיס, מאיה בוסקילה, רוב כוכבי כוכב נולד, בר רפאלי שאני בטוח שאתה מסתכל עליה המון בתמונות כמובן חחחחח ועוד המוןןןןן!! מעניין אם אתה עדיין דבק בדיבורים שלך.. אלה מקרים של מפורסמים שאני יודע.. אני יודע על עוד הרבה אנשים שאני מכיר.. ומנגד אני מכיר אנשים שסיימו 3 שנים ופוטרו מכל מיני עבודות.. ואני לא משתמט! אתה לא מפסיק להסיק מסקנות שטוטיות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |