|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 |
מר ישראל 2005
|
![]() ארבל קודם כל שבת שלום ומבורך שיהיה לך ....
![]() אני מתעניין די הרבה בפורום ויכול להיות שאתה די עצבני על אלי השנה בגלל שינוי הקטגריות חודש לפני זה היה לא לעיניין אבל תבין שמבחינת שיקולים מקצועיים לגבי שנים קדמו עם משקלים מסויימים שהיו מריבות הוחלט שזה יהיה ככה... ואני מבטיח לך אני מכיר את אלי ואת אמנון הם אנשים שנותנים את הנשמה בתחום הזה ונראה לי שאתה תופתע אחרי המוקדמות שאולי בגלל רמת כמות המתחרים יתכן ויהיו שינויים כי לוקחים ריזיקה משנים קדמו שלא באו כמות מתחרים ואם נכון להיום במוקדמות יגיעו מבחר רב של ספורטאים בגילאים צעירים או נוער ייתכן שישנו וזה יכול לקרות... לגבי הצינון ל3 שנים עם מתחרים מתחרים אצל אשר אני מבטיח לך שנאבא ישמחו לקבל ספורטאים מקצועיים שאמנון שמע שנאור מתחרה אצל אשר ושמועות אמרו שגם מאור אז אמנון קצת יתעצבן כי לגבי מאור נתנו את הנשמה שם ופתאום הוא ניגש להתחרות אצל אשר (תחשוב אתה לבד אן היית יושב ראש מה היית חושב ואיך מרגיש?) תאמין לי שאם אשר לא היה בפרמידה שלו כרגע והיה מישהו אחר בהבטחה מלאה הכל היה אחרת.... סה"כ הכל מסתכם באיך לעלות את רמת הפיתוח גוף בארץ וכרגע אלי עושה את זה בצורה מכובדת ואל תשכח שאנחנו בישראל ועד לפני כמה שנים אף אחד לא ידע מה זה פיתוח גוף והיום הכל ישתנה ועוד ישתנה לטובה... אז שספורטאים יתקדמו פה אם זה אצל אשר או אלי איפה שיבחרו ויהיה להם טוב שיעשו את זה המטרה רק שהתחום יתקדם והרמה תתקדם ויכירו בסופרטאים ויעריכו ויפרגנו כמו ברוב המקומות בעולם.. אז אני חושב שחבל לבזבז אנרגיות במריבות לגבי מתחרים או מה הרמה כל אחד יילך בדרכו שלו והלוואי שיתגשמו לכל ספורטאי כל משאלותיו (וכמובן גם אתה).. שיהיה לך שבת שלום ותנוח טוב שהשרירים יצמחו והגוף יתאושש לשבוע החדש..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני מסכים עם מה שאתה אומר ,ובתור אחד שחי ונושם את הספורט הזה והולך להיתחרות ולמעשה מתאמן כמו באדיבילדר תחרותי ב3 שנים האחרונות קל להיכנס לקריזה על הדברים האלו . ושוב פעם,באף נקודה לא זילזלתי באלי ,פשוט העברתי ביקורת ,כמו שהעברתי ביקורת על אשר כשהתחרות מר תל אביב נערכה ליד ברכת הפעוטות . שבת שלום לך ,והיפרטרופיה נעימה לאורך הלילה וידידי ,אני עדיין מחכה לכתובת המסנג'ר שלך ,אתה נראה לי בחור מעניין מאוד.
![]() |