|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
גם עליי עוברים הרבה דברים ,זה אומר שאני מתחיל לחבל בפורום ? אני מוציא את זה על מישהו ? אל תנסו לתרץ את מה שהוא עשה .
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#63 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() עמית חברי מכבר השנים! |
|
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, זה לא הגיוני, בכלל לא הגיוני, אתה אומר שזה נעשה מהמחשב שלך, ואני באמת רואה שזה מה שקרה, ככה שמה שקרה אתה בטח יודע, אני ממליץ לך להגיד עכשיו..
|
![]() |
![]() |
#65 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() זה גיל ניסים מגיב מהחשבון של שמיר.
מישהו השעה אותי וגם דאג לקלל אותי,כמה בוגר מצדך אה ? [ותפסיקו להגיד לי קולמן הפחדן כי אני לא קולמן הפחדן! לא הגבתי חודש + בפורום אז לפי איזה בדיקת ip אתם אומרים שזה אני ?.. ליפני חודש פירסמו תמונות שלי בזירת הגולשים,ורשמו שאני על סייקל של חלבונים חח.. עכשיו תגידו שגם אני פרצתי לפורום ונתתי באן לכולם וגם לעצמי נכון ?.. B]אני מבקש שתחזירו לי את המשתמש בבקשה.[/b] |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]() איייי איך אני אוהב אקשן..
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרי אתם הקמתם את הצ"י המטופש הזה בישביל מה?כדי להעלות את הרמה של הפורום נכון?כדי להחזיר אותו ל"ימים הטובים" וזה מה שאתם עושים?הורסים אותו?!זה ניקרא להחזיר אותו לימים הטובים? סתם ונדאליסט?שילך להרוס דברים בחדר שלו שיקח את המחשב שלו ויזרוק למישהו בבית שלו על הראש או שישרוף את האוטו של ההורים שלו זה אחלה ונדליזם שיהרוס דברים שקשורים אליו ולא את הפורום שזה קשור לעוד אנשים שנהנים להכנס לכאן ולהגיב . |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אחי תתחבר לאיסיקיו |
|
![]() |
![]() |
#70 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי זה מישהו מחובר מהחשבון של עמית?
|
![]() |
![]() |
#71 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#72 | |
|
![]() ציטוט:
טופל ![]() שלא תגיד שלא אכפת לי ממך ![]()
![]() |
#73 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#76 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני אח שלי אחרי שהשתלטו על צ"י פרשתי משם..חח המטרה של צ"י מבחינתי לא בלטה בכלל..אתה צודק. אני סתם מחורפן עכשיו 1 בלילה..אני מבין את הכעס שלך.. צרף אותי לאיסיקיו 324552225 ולפורצים פה של הפורום!!לא לפרוץ לי שמעתם?! |
|
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#78 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא תסביר לי בבקשה איך אני קולמן הפחדן אוקי ? לא הגבתי כבר למעלה מחודש + סבבה ? אם אני היתי קולמן הפחדן למה רק עכשיו עלו על זה ? אני מוכן להישבע במה שאתה רוצה שזה לא אני,אין לי סיבה לעשות את זה יש לי שם משתמש שלי. גם אתמול מישהו נירשם לפורום אם שם משתמש "גיל ניסים" והתחיל לירשום שטויות. זה לא אני בחייאת רבאק חלס סתם ללכלך את השם שלי. |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
מבחינתי תעיר אותם לפני שגם אתה וגם יונתן מקבלים הרחקה לצמיתות על "חשד להשחתת הפורום " ואני חותך ת'זין עם מישהו מסיר לכם אותה . ברור ?