|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה משחק אותו ייותר מידי אני רואה כל הודעה שלך אתה דוחף את הנושא של הסטרואידים אני מציע לך לקורא פחות מאמרים ולהתחיל להתאמן ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות נעשו אחרי החימום... (חימום? מתיחות, לחיצות חזה במשקלים לא גבוהים, קצת קורלס.) בקיצור ממש לא הצטלמתי אחרי האימון.
גם לפני תחרויות מתאמנים עושים את זה בשביל לא להיראות קרים וככה גם התמונות יוצאות בהתאם. אתה יכול לראות לפי הלינקים שגיימר שלח... התמונות מלפני חודשיים. אני נראה לך שם גם חטוב ועם מסה? (פחות מסה מעכשיו כמובן...) החיטוב לא השתנה? קיצר בתמונות ההן הצטלמתי באמצע הלילה, קר לחלוטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() body55 תעלה תמונות נראה אם אני נראה לידך שחיף.
אני לא נראה ליד אף אחד שחיף, מעצם העובדה שאני לא שחיף. ואני מזמין אותך להיפגש איתי, לעשות איתי תמונות משותפות, ונראה איך יצא. אני לא מבין בכלל למה אני נכנס למגננה. גרר לפעמים אני נגרר. עריכה: זו הייתה ההודעה הראשונה בדיון, שנאמרה מפיך: פששש סוס רציני ... אין מה לשפר אתה סוס חבל על הזמן ועוד בגיל כזה צעיר מצפה לך עתיד מזהיר ביותר אז הוויכוח הזה הוא על מה בעצם? :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע אתה צודק היה פה בלבול אתה התכוונתה יענו שבנאדם שחיף צריך מסה והבאתה דוגמא של בנאדם ששוקל 120 קילו על 25 שצריך חיטוב ואני הבנתי לא נכוןן הכוונה שלך הייתה שהוא צריך חיטוב ואני לקחתי את זה לנושא שהוא ענק וכו.. קיצר סליחה על אי ההבנה ואתה לא שחיף אחי יש מסה וחיטוב ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() i commend you all the niggas out there stop the smoking.. it is bad for you.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() חח body אז מצטער על אי ההבנה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ניראהלי רוצה להיות שרירי אבל לא יותר מדי כמו כל הבאדי בילדרים שיראו שאתה מיתאמן וסוס אבל לא יותר מדי
אתהיותר לידיס מן איש של הבנות 50 אחוז בשבהיל הבנות 30 אחוז בשביל עצמך 20 אחוז בשביל אחרים סתם שיגדו וואי איזה יד וזה זה כיף מעלה תביטחון העצמי וזה :):):):) אז אחי תיתמאן בכיף שלך אתה לא חייב לעלות מסה בטרוף אם אתה לר רוצה פשוט תישמור על ארוחות מסודרות תישתה הרבה מיים תאכל מלח מופחת נתרן זה מצויין לבטן אחי מנסיון =]אני אישית לא אוכל מלח ולא שותה קולה רק מיים ומיץ תפוזים ואוכל 6 ארוחות ביום לא עמוסות באיזי שלי ככה אני מבין גם אתה בטח אז יאללה אחי תרביץ אותה תגיד לי אם צדקתי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() חח צדקת אחי :]
אני מפתח יותר בשביל עצמי. אם אני אי פעם אגיע לגודל של תחרות אז יאללה סבבה יכול להיות מרשים ברזומה להגיד שהגעתי לאנשהו בתחרות ארצישראלית. אבל כרגע אלו לא התוכניות שלי. "קשה באימונים קל בים" זה משפט מוכר לא? חח זה בערך מגדיר אותי. מפתח בשביל הביטחון העצמי (שעלה פלאים), האגו (לא מופרז) ומה שמתלווה עם זה (בנות, מישהו?). ![]() כשילדה כוסית מהשכבה ממששת לך את הבייספס ונדהמת, לא מפסיקה לגעת בו... כשהולכים באילת בחוף ומקבלים תגובות טובות מאנשים שונים... כשהולכים במכון וילדים קטנים באים ואומרים לי שאני השראה בשבילם... אלה דברים שכ"כ מעלים את האגו וחשובים לנפש ואני מודה למכון על רגעים כאלה ![]() בתכל'ס לדעתי בשביל זה כולם נכנסו לתחום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() חסרה לך מסה בעיקר בכתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היקף היד יכול לגדול בין חצי סמ" ל1.5 סמ" באימון רציני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() הידיים גדלות לי אחרי אימון בדר"כ בחצי ס"מ והחזה מקבל צורה יפה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה נראה מאוד חטוב
אבל אני מציע לך ככה לעלות במאסה עד ל95-100 קג" בגלל שעל 190 קשה לראות גודל שאתה במשקל של 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תאמין לי הכי כיף זה שאתה מראה לאיזה אחת כוסית ונוגעת לך ולא רוצה להפסיק כן זה מעלה מאוד תביטחון ותבין שאני התחלתי להיתאמן הייתי שוקל 51 שחיףףףףףףףףףףףףף אבל מזה שחיףףףףף אין לך מושג ועכשיו אני שוקל 62 מיתאמן חצי שנה בערך חודגש וחצי אם תוכנית מגיל מקווה להגיע ל70+ ואני מאושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() דבר שני לפי תמונה אחת אי אפשר לומר אם אני חטוב או לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מעניין אותי, אתה שומר על תפריט תזונה מסודר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מבחינת וורידים אני נראה באחוז של הkage ..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |