|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שהמתחרים ברמה גבוהה, על האירגון של התחרות אין לי מה להוסיף, בושה וחרפה.
לפי התמונות נראה שעמית ספיר זכה fair and square, למישל יש רגליים קטנות יחסית לפלג גוף עליון אבל בכל זאת הוא נראה מרשים מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
הושעה
|
![]() טוב שלא ארגנו להם בכוונה תאורה כמה שיותר מחורבנת במיוחד בשביל התחרות...
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על העדכון אחי...באמת מגיע לעמית
![]()
![]() |
#65 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() אבל למה הפנים של שגיא נראות מפחידות כאלו?
![]() |
#66 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
GH אהה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() שגיא ממש אבל ממש דומה לבניון =/
![]() |
#68 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני זוכר שהלכתי עם ארבל ברחוב, וראינו את מישל ברחוב, שנינו נעצרנו כאילו ראינו את פאקינג אנג'לינה ג'ולי פוסעת ערומה ברחוב עם באט פלאג, מבט מזוגג ואצבע מכוונת אלינו. עמית מדהים.... אבל מישל מזומרף ברמות שהשד לא ברא, עד שלא תראו אותו במציאות לא תבינו.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
כן אחי ,מישל תותח רצח ...תן לו שנתיים והוא שולט פה בסצנה ביד רמה
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
יפה כתבת יואב, תיאור מפורט ומושקע. לגבי אשר, דבר לא השתנה ודבר לא ישתנה, יש מקרים שפשוט המצב הוא נתון ולא ניתן להשפיע עליו. לא מתפלא על התגובות שלו, כשהעיף אותך במקום לתת לך את הטלפון של דודי, או כשלא איפשר לך לצלם (מי שיסביר לי מה ההיגיון מאחורי מעשה כזה יהיה או גאון או מטורף או שניהם). זה בנאדם שירק על המראה כשפגש במקרה את אופיר בכר בשירותים של מלון שרתון מוריה, ואופיר שאל אותו מה הוא חושב על התוצאות בתחרות (כשאני לקחתי ראשון). זה בנאדם שכמעט שבר למישהו מצלמה בקהל, כשזה רצה לצלם את המוקדמות במר ישראל 2004. זה בנאדם שהבטיח חד משמעית למתחרים שהם ישלמו 250 שקל עבור שנה, ובבוקר של מר ישראל דרש עוד 250 "דמי הרשמה לתחרות". זה בנאדם שמשפיל, צועק, מאיים, מקלל מתחרים, שופטים וגם קהל - ללא שום הבחנה. לגבי נאור: מעניין באיזה קטגוריה הוא יופיע. לגבי הרעיון שמרי ישראל לא ישתתפו באזוריות, אני חושב שזה ראיון מבורך ונכון, ובאותה מידה של ביטחון אני אומר לך שהוא לא ייושם לעולם. אני מתפלא שגבו כסף בכניסה, אם היה איזה יתרון לכל התחרויות האזוריות האלה זו הכניסה החופשית - אז עכשיו גם זה לא?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זה לא היה ניגמר טוב..אם היה קורה מה שאתה מתאר פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
יכול להיות. הוא הבין כנראה שאתה לא פראייר, אך האמן לי שלא זרקתי פה דברים באוויר. כל מילה שלי, אני יכול לעמוד מאחוריה. אז אותך הוא קלט כלי, אבל במר ישראל 2004 הבנאדם צרח ואיים על בחורות שצילמו את התחרות. חוץ מזה, כדאי שתחליף מילה עם מתחרים ותשאל אותם איך הוא מתנהג אליהם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מת פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כואבת לי הבטן מרוב צחוק יאלה עפתי למכון :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
מושעה
|
![]() חחח חזק ביותר אהבתי,אלי בחור טוב:laugh:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נשמע יותר מדי טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
לאלי יש את השנינות של בדיחת קרש ואת האלגנטיות של פיל בחנות חרסינה דחיל ראבאק עם הריבים האישיים שלכם ,זה תאכלס על הזין של כולנו ,אנחנו רוצים לראות פיתוח גוף איכותי, ומעבר למתחרים עצמם ,זה לא קיים בארץ שלנו,באיגוד אחד משנים קטגוריות 6 שבועות לפני תחרות כשאנשים כבר בשלבים אחרונים של דיאטה ,באיגוד אחר מתחרים על סף בריכה כאילו זה מופע חימום ל"יובל המבולבל" בקייטנה בג'וואריש , אז בקיצור ,אני מעדיף להיתחרות בערב הסעודית ,אומנם שם יפלו אותי כי אני יהודי ,אבל לפחות זה יהיה מהנסיבות הנכונות ![]() אז עוד יותר בקיצור : כוסעומו המדינה הזאת
![]() |
![]() |
#80 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחח אלי צודק מאה אחוז
הרמה של המתחרים דווקא הייתה מאוד גבוהה לא מגיע להם יחס כזה עלוב ומי לוקח שלט ישן ומדביק עליו 7? בשביל לחסוך קצת כסף?