|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה הקשר לבעיות בחינוך הנוער לבין זה שיבוא איזה פוליטיקאי דתי ויסגור לי חלקים שלמים מהאנטרנט? למה שלא תהיה לי זכות בחירה אישית? אנחנו חיים בדיקטטורה דתית? למה אני צריך להיות מוגבל בידי חוק שנובע מצורך של מיעוט? נכון שגבולות רבים שהיו קיימים בעבר נפרצו, אבל זה לא צריך גרום לצנזורה בהסוג הזה, משתי סיבות: 1) לסגור את הפורנו ברשת לא יהפוך את הנוער ל"ילדים טובים". 2) זה מתחיל בדברים לכאורה קטנים כמו זה, וממשיך הלאה לפלישה לכל תחומי החיים, בדיוק כמו שהדת מכתיבה, ואם אתה לא רואה את זה אז אתה עיוור. מעבר לכך, ההשפעה של הטלנובלות למשל הרבה יותר גרועה מאשר כמה אתרי פורנו שרוב הילדים בכלל לא שמעו על קיומם, כך שלהגיד שמה שמעניין את מר כהן הנכבד הוא שלום ילדינו החילונים זה בולשיט. העובדה שהצעת חוק כזאת מגיעה דווקא מההנהגה הדתית ולא מהחילונית מראה ששלום הנוער החילוני לא באמת עומד בראש העניין. אולי חלק מהתפקיד של החוק זה לחנך את האנשים, אבל את זה עושים על ידי הקבצת תקציבים גדולים למערכת החינוך, יזימת פרוייקטים של העשרה בשעות הפנאי כמו למשל שבארה"ב בהרבה בתי ספר יש המון חוגים (בחינם) אחרי שעות הלימודים ולמעשה כל הנוער באותו מקום נמצא שם ועוסק בפעילויות כמו ספורט או אומנות או מוזיקה במקום להסתובב ברחובות או להרכב מול הטלויזיה ולראות את השרמוטות באלופה ובמורדים. הפתרון הוא ממש לא לסגור את האנטרנט, וכל הסיפורים האלה ממש לא מעניינים את החבר'ה מש"ס. אז אל תספר לי פה על חינוך, כי זה 100 אחוז כפייה דתית טהורה שאין לה מקום במדינה שמחשיבה את עצמה לדמוקרטיה מערבית.
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וההצעה היא שאתה תהיה חייב בהסכם מיוחד עם הספק כדי שתוכל לגלוש באתרים החסומים, וזה יעשה על ידי הנחת קוראי טביעות עצבאות בבית של כל גולש וגולש כדי לזהות אותו. אני לא יודע מה אתך אבל אני לא מוכן להשתתף בניסוי של האח הגדול בטענה שזה לטובתי. אני בן 21 ובא לי להביא ביד על שרמוטות באנטרנט ואני לא רוצה לקבל בשביל זה אישור מאף אחד. זה נשמע יותר מדי כמו גרמניה הנאצית ושות'.
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
וכל זה לא קשור לפורנו וגם לא לדת. זה קשור לחינוך שאנשים נותנים בבית לילדים שלהם. נקודה. וסהר, לשים חתיכת עור מלופפת על היד ולהתפלל לא יעשה אותך אדם טוב ואני חושב שגם גדול הרבנים יסכים איתי בעניין הזה. הטוב צריך להגיע מתוכך בכיבוד הזולת וכו' בלי שום קשר לדת בכלל. תאמין קודם בעצמך ואח"כ מצידי תאמין בהארי קרישנה/אלוהים/אללה/ישו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה שאתה היית חופשי לפורנו,זה לא אומר כלום,היום,יש המון אבל המון אתרי פורנו מהתקופה שבו אתה הייתה נער. שאלה,בגיל 10 התחלת לראות פורנו? אני לא אומר שלסגור את הפורנו יפסיק את התרבות הרעה. אני אומר שאחד הגורמים לתרבות הראה היא הפורנו מגיל כל כך צעיר. תסכים איתי שילד שמתחיל לראות פורנו מגיל כזה צעיר,לא ממש יהיה לו כבוד לבנות,הדבר היחידי שיהיה אכפת לו זה רק לזיין. אני לא אומר שכל אחד שיתחיל מגיל צעיר יהיה עם אופי כזה אבל אני בטוח שלפחות הרוב. מה עוד גורם לנוער להיות ככה?חינוך גרוע של ההורים,או אפילו הורים שהם בעצמם גרועים. לזה שהגיב לי,למדינה כן יש חלק בחקיקה דתית,ודוגמא לכך,זה סגירת עסקים בשבת,תחבורה ציבורית ועוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() הדת אכן קשורה חזק מאוד בחקיקה במדינה.
בגלל זה גם לנוצרים שמאוד אוהבים את המדינה וחיים פה כמה שנים טובות אבל לא רוצים להתגייר לא יכולים להיחשב ישראלים. ואני רוצה שיקום עכשיו האדם ויגיד שזה הוגן! או שהכי מחליא אותי זה כשרב אונס נשים כל הרבנים יוצאים לתמיכתו וקוראים לאישה פרוצה ומשפילים אותה,או שבכלל אומרים שאם היא תילך עם זה למשטרה הם יטילו עליה קללה והיה בדיוק מקרה כזה בכלבוטק.
![]() |
#68 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
מנהל ראשי
|
![]() טאוס, היה פורנו גם כשאני הייתי בן 10. לא היה אותה נגישות באינטרנט אבל בהחלט היו קלטות וידאו שהסתובבו... ועובדה. יצאנו ילדים טובים ומחונכים עם ערכים.
הכל עניין של חינוך מהבית. אגב, לפורנו יש גם צדדים טובים לפעמים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה גם קשור לאופי,ולחינוך בבית. אתר יכול להיות מהיוצאים מן הכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז ככה אתה נראה היום........
קיצר ההסטה נגד החרדים פה בתקשורת זה כמו הסטה נגד יהודים בזמנים קודמים יותר , מדובר בדברים דומים מאוד , מנסים להציג אותה דמות"מרושעת" של חרדי ש"מקדש" ילדה בת 3 ועושה אורגיות הומוסקסואליות במקווה , גונב כסף מהמדינה , לא עובד ולא עושה צבא. מה שכמובן בולשיט אחד גדול אם מנתחים את העובדות.
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המדינה הזאת מתנהלת בצורה רקובה כבר הרבה זמן, וזה נוגע כמעט בכל תחומי החיים, וחבל שכך. למרות זאת אין לנו ארץ אחרת. החשש היחיד שלי הוא מה יקרה בעוד 50 שנה או אפילו לפני, כשיהיה כאן רוב חרדי, שהרי הם מתרבים בלי הפסקה, ואנחנו נשאר המיעוט. אני מאד מקווה שיהיה לאנשים כמוני עדיין מה לחפש פה.
![]() |
![]() |
#75 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עלק רוב חרדי. יהיה פה רוב ערבי
![]() |
#76 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני מעריך ש80% מהדתיים עושים צבא,לא מדבר על חרידים. אם אתה לא יודע אל תגיד סתם בסדר? לא משלמים מיסים?שב בלול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי זין קטן
![]() |
#78 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
הושעה
|
![]() נמאס כבר שאומרים "אתה מוזמן לעזוב את המדינה"...
-המדינה שלכם? -אתם בטח מרוצים מכל מה שקורה כאן...
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי הרבה מה להגיד בנושא, אבל מרוב ההודעות והדעות כאן כבר נואשתי מלכתוב.
אני רק אגיד שעשיתם לי חשק לראות פורנו עכשיו. :laugh: