|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לפעמים היום חופש שלוקחים דווקא יותר טוב
ככה אתה חוזר אחרי מנוחה גדולה לאימון ויש לך סיכוי טוב לשבור שיאים ובכלל לתת אימון חזק
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה גם המכון שלי חצי שעה מהבית וזה מכון מסריח אבל אני הולך ומה אני יעשה אני לא מוותר לעצמי או ירחם על עצמי וגיל צודק Wwe מביא מאוד מוטיבציה גם הפצצות שם וגם הbb.
מי שהכי מביא לי מוטיבציה בwwe זה רנדי אורטון לא יודע למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בוא לנפשונית החברים שלך שם אני יעשה לך אימון אישי תישאל אותם אם תצליח לשרוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תכלס לא הייתה לי אף פעם ירידת מוטיבציה ואני לא רואה סיבה למה שתהייה,אוקיי סבבה אתם יודעים מה? נשבר הזין לאכול כמו סרגל לפי התפריט אבל אין בררה כי רוצים לגדול,או לךהתחטב או לא משנה מה המטרה שלך.....המטרה מאפילה על כל החרא שאתה דורך בו בדרך וזין אם החברה מאכילה סרטים ורוצה צומי,אז מה אם יש מחר מבחן, אז מה אם אין אוטו,אז מה אם 40 מעלות בחוץ, אז מה אם יש לי חום 38?
זה יגרום לי לפספס אימון??? זובי!! שימות העולם ואחותו והמאמן האישי שלו, אני הולך להתאמן! יאללה סלאמת
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
וכשאין לי חשק אני חושב מה יקרה אם זה ימשיך ככה ושלא יהיה לי חשק כל הזמן אני מדמיין את עצמי אחרי חודש שלא התאמנתי כאיזה זקן עם יד מדולדלת ועם כרס. ואחרי שאני כבר במכון יש לי כבר את הכוח להמשיך כי אני נהנה שם.
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אליאב ממתי החריץ של האינסטלטור יבש? הוא מזיע כל היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חבל אחי. אני קודם כל מתאמן בשביל עצמי. נכון שבנות זאת הטבה צדדית נחמדה (ביותר, כן? שיהיה ברור רק), אבל זאת רק הטבה צדדית. התגמול זה התוצאות. ככה שאנ'לא רואה סיבה להפסיד אימון בשביל בחורות. כמובן שאם אנג'לינה ג'ולי תלך לי בחדר על ארבע, ערומה עם שיער רטוב ותלחש: "Spank my ass and call me lucy", אני לא אומר לה לערבב לי את הקריאטין ואלך לאימון, אבל בשביל סקס לא בטוח עם בחורה, אין מצב שאני מפסיד אימון.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תודה ,עכשיו אני מדמיין את אנג'לינה על ארבע ...מפה היום שלי יכול רק להיתדרדר ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אנגלינה ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() הו אנג'לינה
![]()
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלק "החברים שלי" עזוב אחי אני לא רוצה להסתבלט עליהם. ותאמין לי שאני מתקדם יפה מאוד! תגיד יש בנפשונית עבודה\הנחות לחיילים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני גם כמוך הולך למכון חצי שעה כל צד ברגל...
כי אין אצלי מכון בסביבה תלך "ראש בקיר" עם זה ובסוף תתרגל אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() למה כולכם הולכים ברגל ?!אם הייתי הולך ברגל, היה לוקח לי שעה כל כיוון. אני לוקח טרמפים בקביעות..לוקח 5 דקות נסיעה כל כיוון.. לא יותר חכם ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנת למה הולכים ברגל? ולמה יודע מה אתם מתלהבים מאנגילינה גולי יש בנות הרבה יותר יפות ממנה כגון:סלביה סיינט ועוד כל מיני כוכבות WWE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אין קשר בין הזעה לשריפת שומן
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הולך מלא וכמובן גם במכון חצי שעה ריצה על הקרוס. נגיד למשל היום הלכתי ללשכת עבודה הלכתי ברגל וזה בערך 2 ק''מ מהבית שלי והלכתי הזעתי מלא. |
|
![]() |
![]() |