|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט אני לא יכול לתאר את הזעם שלי יום יבוא וניזכה לינקום את הדם של הילדים הטובים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שמה קטע 4 בנות שמראים אותם ביחד אלה 4 אחיות שנירצחו אם אימם שהייתה בהריון תחשוב על הבעל ואבא שלהם לאבד 4 בנות ועוד את אישתך ועוד את העובר שבדרך לא ניראה לי שאני הייתי מיתאושש מזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא הייתי מנסה שם לעצמי כדור בראש אותו רגע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רק דבר אחד אני רוצה להגיד!!!
שיילכו כל הפלשתינים האלה, כל הערבים האלה, וההנהגה שלנו, להזדיין!!! צריכים להטיס על טיל את הממשלה שלנו ![]() ![]() ואת כל הפלשטינים האלה, לחסל אותם, למחוק אותם מהמפה... :dry: כל כך מצער לראות כל כך הרבה ילדים, פשוט ילדים!, שמתים בגלל חלאות כאלה ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() העיקר קבוצות פאר פלצניות באות לפה לשחק כדורגל נגד "נבחרת של ישראלים וערבים" למשחקי "שלום" ויום אחרי זה נוחתים קסאמים. איפה "השלום" בדיוק. כל מי שמנסה לקדם את השלום ומקווה שיהיה שלום - חולם.
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בואו נשתדל למנוע מהשירשור הזה לרדת למצב של גזענות
במקום להיתעסק בלשנוא את אויבנו ,מה שרק מעצים את כוחם ,בואו נאהב את יקירנו שאבדו אף יותר ,ונשאב מהם את הכח להמשיך הלאה.
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה הדבר הכי לא גזעני שיש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים עם ארבל ....
אין טעם להשמיע קריאות גזעניות... זה לא יעזור וזה רק יחזק את כוחם... עדיף שנשתתף בצערם של המשפחות השקולות, שאיבדו את ילדהם! יקיריהם!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
עם ככה מה ההבדל בינך לבין חבר בקו קלאס קלאן ששונא כושי רק בגלל שהוא כושי
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי
|
![]() לדעתי שמאלני זה בן אדם מסריח שחושב שהוא איזה מלאך טוב.
צריך להכנס בערבים העם המטונף הזה. ממשלה שמאלנית מסריחה. עכשיו היה בחדשות..אולמרט רוצה לשחרר אסירים(250)בעד גילעד שליט זובי 250,שאחריזה יתפוצצו? צריך לארגן פעולה להציל אותו,אפילו גם לפוצץ את עזה להתקיף אותם ולמגר אותם. בושה המדינה הזאת..שמאלנים גאים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אל תצא בהכרזות קולניות לגבי עם שלם ומגזר שלם לא שאני שמאלני או משהו ,נהפוכו ,ימינה ממני זה רק הקיר אבל מה שיוצא לך מהפה היא דמגוגיה זולה מהולה בגזענות ,ואין לה מקום בפורום.
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אתה שמעת על תנועה שקמה שמתנגדת לזה?שעושה משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
שתיהיה תנועה של "ערבים טובים"שיגייסו מפלגה נגד החיזבאללה,שתעשה משהו,שתראה צד כלשהו ושתתן להבין שאולי יש גם ערבים טובים. זה שיש ערבים שלא עושים לך כלום..ומדברים איתך בסדר א.זה לא אומר את הדעה האמיתית שלהם,הם אולי סתם משתלבים אבל עם דעה שונה. ב.אז מה הדעה שלהם?נגד החזבאללה?יש הרבה אנשים שאומרים שיש הרבה ערבים טובים אם יש הרבה ערבים טובים..למה ההרבה האלה לא עושים כלום? שימו לב שלא קמה מפלגה אחת נגד החזבאללה שהם ערבים מכאן אני מסיק,שכולם בולשיט ואין לי מה לדבר איתם בכלל,נדייק,אני שונא אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() טאוס יש תנועות התנגדות לחיזבאללה, אבל זה לא אומר שהן אוהבות אותנו הן פשוט שונאות אותם.
ארבל תן לי לשאול אותך שאלה קטנה, את הנאצים אתה שונא? כלומר אם היה קיים כיום עם נאצי, עם ששונא יהודים, שרוצה לרצוח אותנו בתאי גזים, הייתה שונא אותם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל בוא נתחיל בזה שאני שונא את כולם ![]() וכן את הנאצים אני שונא ,אבל המצב הוא שונה לכן ההשוואה הזאת חסרת בסיס מדובר פה באוכלוסיה כבושה ש"נלחמת" על העצמאות שלה ,גם אנחנו היינו פעם טרוריסטים נגד הבריטים,רק שלא קראו לנו חמאס אלא קראו לנו אצ"ל ולח"י וניל"י .אני לא מצדיק אותם,אני מתעב את הגישה של "יוצאים למלחמה על אזרחים כי אם נתחיל עם צה"ל אז יפתחו לנו את התחת כמו :):):):) בתל ברוך" , אבל אני יכול להבין אותם ,אני יכול להבין ילד פלסטיני שאבא שלו בכלא ,אמא שלו לא מצליחה להחזיק את הבית ,יש לו אח שנהרג במהומות במחסום ואחות שבעלה נרצח כי הוא משת"פ ,עכשיו תחשוב שאתה בנעליים של הילד הזה ? לא היית מתקומם ? לא היית נלחם בכל אמצעי שיש לך ? להם יש לוחמת גרילה כי בלעדיה אין להם תקווה ואני לא מנסה להצדיק אותם חס וחלילה ,כמו שאמרתי אני ימני בצורה קיצונית,אבל להיות ימני לא אומר להיות אטום לצד השני לחלוטין.
![]() |