|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הולך איתך איגור?
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
גם יפה.. ![]() לא ידעתי שיש פה חובבי היפ הופ .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() דממת המדבר
כמה גדולה היא שממת המדבר, תחת כיפת הריק הגדול. דממת המדבר, הלא שמה הוא אימה, פחד רכוב על בת-קול. ובין כותלי המדבר, מהדהדת סופה, הלא היא השתיקה הגדולה. אכזרית, ועיוורת היא ופניה שחורות, היא מכה בשורשי האהבה. ולמרות כל גודלו, אין מסתור ומחבוא, במדבר השומם העירום. כשתבוא הסופה, היא תכה בחוזקה, ותובס כל תקווה לשלום. אין דבר שירחיק ויגן מפניה, האימה, ודאית היא וברורה, דמעה מצטברת על דופן העין. וזולגת על לחי סתורה. רגע של שקט, ללא נשימה, הפחד נמהל לו בשכול. והנה מופיעות טיפות ראשונות, של גשם, שחור, על החול. רגעי המכאוב, ללא נחמה, דוחקים את גבולות המדבר. חושפים צלקות, ואמת נוראה, של אדם שהיה - ונשבר. כמה נוראה היא, שממת המדבר... הבית המוצף בכאב. דממת המדבר, הלא שמה שברון לב, המדבר העצום - מתרחב.
![]() |
#65 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() Tok - When u cry
בעיברית... יהודה פוליקר - דברים שרציתי לומר אותם שמעתי לא מיזמן אז הם עלו לי ראשונים,יש עוד המון.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שיר חזק ביותר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() children of bodom-punch me i bleed
שיר מהיר-איטי כזה הכי עצבני ועצוב!!! כמובן ש FADE TO BLACK של METALLICA שיר שמשאיר לך צלקות לכל החיים אחרי שאתה שומע אותו במצבים מתאימים לכן גם לא שמעתי אותו איזה שנתיים כבר... אבל מנגן כמעט כמעט כל יום את הסולו האחרון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() Hallelujah
by Rammstien שיר חזק מאוד, אני מת על הפיזמון שלו: Er ist fromm und sehr sensibel an seiner Wand ein Bild des herrn er wischt die Flecken von der Bibel das Abendmahl verteilt er gern Er liebt die Knaben aus dem Chor sie halten ihre Seelen rein doch Sorge macht ihm der Tenor so muss er ihm am n?chsten sein auf seinem Nachttisch stillund stumm ein Bild des herrn er dreht es langsam um Wenn die Turmuhr zweimal schl?gt Halleluja Faltet er die H?nde zum Gebet Halleluja er ist ohne Weiss geblieben Halleluja so muss er seinen N?chsten leiben Halleluja Der junge Mann darf bei in blieben die S?nde nistet ?berm Bein so hilft er gern sie auszutreiben bei Musik und Kerzenschein Wenn die Turmuhr zweimal schl?gt Halleluja faltet er die H?nde zum Gebet Halleluja er ist ohne Weiss geblieben Halleluja so muss er seinen N?chsten lieben Halleluja Wenn die Turmuhr zweimal schl?gt Halleluja nimmt er den Jungen ins Gebet Halleluja er ist der warhe Christ Halleluja Und Weiss, was N?chstenleiben ist Halleluja Dreh dich langsam um dreh dich um |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלמה ארצי - קצת משונה שלא נשארת
שלמה ארצי - תגידי שלמה ארצי - פה ושם Bon Jovi - Wellcome to wherever you are אייל גולן - דמעות (לא בקטע אישי.. שיר מצמרר באופן כללי.. מי שאף פעם לא הקשיב.. ממולץ לנסות) שלמה ארצי - להציל אותך שלמה ארצי - שיר הקירבה Dire Straits - Your latest trick אתניקס ואייל גולן - רק אהבה תנצח בועז שרעבי - ולמרות אתניקס ואייל גולן - אמא ולקינוח שיר שנועד לגדולות South Park Eric Cartman - I Hate You Guys Song
![]() |
#75 |
משתמש ותיק
|
![]() לא רואה ולא שומע-כפיר עטיה
רוצה כל כך לספר לך, רוצה להוציא את הכאב, מוכן כל כך להעניק לך את מה שחבוי לי בלב . לא רואה ולא שומע אני מחובר אליה היא הבטיחה ולא קיימה לתת את הנשמה היא הייתה והיא איננה ומתוך חלום קורע לה שתחזור אלי בחזרה בטוב וגם ברע.. לא רואה ולא שומע , אני מחובר אליה, היא הבטיחה ולא קיימה לתת את הנשמה, היא הייתה והיא איננה ומתוך חלום קורע לה שתחזור אלי בחזרה בטוב וגם ברע . אני ניזכר איך היננו בשניים אני ניזכר איך הרגשתי בלב והיום אם דמעות בעיניים נשבע שעדיין אוהב. לא רואה ולא שומע אני מחובר אליה היא הבטיחה ולא קיימה לתת את הנשמה. היא הייתה והיא איננה ומתוך חלום קורא לה שתחזור אלי בחזרה, בטוב וגם ברע. לא רואה ולא שומע , אני מחובר אליה, היא הבטיחה ולא קיימה לתת את נשמה, היא הייתה והיא איננה ומתוך חלום קורא לך שתחזור אלי בטוב וגם ברע. לא רואה ולא שומע, אני מחובר אליה היא הבטיחה ולא קיימה לתת את הנשמה , היא הייתה והיא איננה , ומתוך חלום קורא לה שתחזור אלי בחזרה בטוב וגם ברע ה
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#77 |
הושעה
|
![]() קצת שירים שמרגשים אותי של להקות שאני אוהב:
Mercyful Fate - The Oath Mercyful Fate - A Dangerous Meeting Metallica - Fade To Black Metallica - The Unforgiven Metallica - Sanitarium Megadeth - A Tout Le Monde Iron Maiden - Wasted Years Scorpions - Wind Of Change Scorpions - Send Me An Angel Queen - Who Wants To Live Forever Queen - The Show Must Go On Eric Clapton - Tears In Heaven Dire Straits - Brothers In Arms ועוד כל כך הרבה שהפורום יקרוס לכמה שעות אם אני ארשום הכל עכשיו. להקות שאני לא ממש מתעניין בהן אבל יש להן שירים מרגשים: Mike And The Mechanics - Living Years Sting - Shape Of My Heart Chris Isaak - Wicked Games SEAL - Survive Dubstar - Stars Enigma - Return To Innocence A - Ha - Stay On These Roads וכו...
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל