|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() *אם היו שמים את המוח שלך בבת יענה,
היא היתה דוחפת את הראש שלה לתחת! *תגידי רוצה לבוא אלי הביתה. האחיין שלי בבית ביקש שאני יביא לו קוף שאני אחזור *וואלה חמודה מרחוק את נראת מיליון דולר! אבל מקרוב את חייבת לי 200 שקל *יש לך יופי מסתורי. לא רואים אותו * אתה יפה מרחוק... ורחוק מלהיות יפה *אם פיגור היה משבצת, את היית מחברת חשבון *יש לך יופי פנימי, את יכולה לדגמן רנטגן *אבא שלך סנדלר? למה את נראית כמו נעל 40 שנה אני חשמלאי ולא ראיתי כבל מאריך כמוך... *אף פעם לא נתקלתי בבחורה מיוחדת כמוך, מחוץ לקרקס *כבר 20 שנה אני וטרינר, אבל כלבה כמוך לא ראיתי *את יפה כמו הים, אבל האף שובר גלים *את יפה כמו הטבע, רק חבל שהטבע אכזר *יש לך יופי מתמטי את דומה לנעלם *אתה: בטח כואבות לך הרגליים היא: ממה? אתה: מלסחוב כזה משקל כל היום... *אתה: סליחה מה התאריך היום? היא: 2.6.2002 ,למה? אתה: רציתי לזכור תאריך של תופעת טבע כמוך *שלושים שנה אני חוקר ולא ראיתי מקרה כמוך. *חמש עשרה שנה אני מחבל ולא ראיתי מטען חבלה כמוך. [איך אפשר להיות מחבל 15 שנה?! נו,טוב..כנראה לא הלך לו]. *שאת הולכת אחורה אל תשכחי להפעיל את הצפצוף. *יש לך יופי מפוצץ,רק תיזהרי שמי שרואה אותו לא יתפוצץ מבהלה. *יש לך יופי עוצר נשימה, תזמיני לי אמבולנס.. *יש לך יופי גזעי, כל רגל - גזע! *יש לך יופי מסתורי, חבל שלא רואים אותו. *היופי שלך כל-כך עמוק שאני צריך צוללן כדי למצוא אותו. *שקלת לשחק בסרט? מחפשים קוף משנה,בערוץ המדע!