|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הנה מה שאכלתי היום:
סה"כ קלוריות: 2230 קלוריות סה"כ חלבון: 166.9 גרם סה"כ שומן: 109.3 גרם סה"כ פחמימות: 135.2 גרם סה"כ סיבים תזונתיים: 10.7 גרם +2 גרם אומגה 3(כדורים) + מולטי ויטמין bmr שלי בערך 2200-2400 עבדתי היום 6 שעות על הרגליים, בסוף העבודה נתתי 30 דק' אירובי בערך 400-300 קלוריות חיטוב זה חרא!
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() אימון קל ליום שלישי:
סקבט 1X5X100(חימום תכלס) פרס 2X5X50 1X3X60- אולי אני אעלה שבוע הבא ל62 כי היה קל מדי PC 3X3X62.5 מתח 2X6XBW מחווה לWS Standing AB Crunches- בפולי עליון עם חבל 3X13X45
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() סוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססס
|
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() שייייייייייייייייייייימייייייייייייייייייייייייייי יי
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הנחש לא מאכזב את המעריצים, והיום אימון MAX מגעיל:
סקבט 1X3X140- צריך לצלם לראות שאני שובר בכלל בנץ' 1X3X92.5 דדליפט 1X3X160- האחיזה שלי נחלשה... 140 ניסיתי לזוג ובחזרה השניה המוט החליק מהידיים הייתי חייב להחליף אחיזה ל160, בדרך כלל הייתי מחליף אחיזה מעל 170 רק croc bicep curls 2X5X40 אימון די קל שבוע הבא, ABCDE, אימון ראשון תאומים ו4 ראשי
|
![]() |
![]() |
#6 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כי אני עובד כמעט ב100% משקלים, בחיטוב גם ככה לא אמורים לעבוד במשקלים כאלה, אבל אני רוצה לשמור על 90% משקלי עבודה לפחות, אין פה מטרה של פיתוח או התקדמות אלא שמירה על כוח בסיסי, ו3 חזרות זה די והותר לשמירה על הכוח, אחר כך במאסה תוך שבועיים חוזרים ל3x5
|
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() ......................
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תודה למרות שאין מה לאחל בהצלחה בחיטוב האימונים סתם מגעילים
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אבל הנפח שלך לא נמוך מדי?
סט אחד לחזה ניראה לי קצת |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אני שי 22 המוצצ ואני אוהב להיום במקומות ששונאים אותי, שזה בכל מקום
ההורים שלי אחים והם שונאים אותי אפשר עיצות? |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() שמי הוא שי ובגן הגננת שיחקה איתי מחבואים ולא באה לחפש אותי אף פעם...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() שמי הוא שי וכשאני רעב מחרבנים לי לתוך הפה
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() שמי הוא שי, והספר שלי "טעמו של זרע" זכה לפרס על ספרות יפה
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() שמי הוא שי ואבא וסבא שלי מזיינים אותי בלי קונדום
|
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() קקקקק
נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 03-06-11 בשעה 18:06. |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() האימון הקשה של השבוע
סקבט 3x5x120 בנץ' 3x5x80 חתירה 1x6 לא היה איפה לעשות עשיתי במקום זה חתירה במוט 1x8x60 1x6x80 פאמפ!
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
yeah buddy, light weight baby! | SaharKazes | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 28-11-08 16:46 |
Light weight baby? | QUAD-X | פיתוח גוף-כללי | 7 | 25-10-08 13:27 |
שניצל Light | guythekiller | תזונה ותוספים | 13 | 26-08-07 23:58 |