|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() כשאתה דוחף מישהו/מכניס מרפק למישהו/דורך על מישהו במועדון ואיחרי שהוא מסתובב הוא אומר לך סליחה.
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
קרה לי כמה פעמים זה די מצחיק ,אבל מרגיז , בתוך מועדון צפוף מאוד קשה לזוז כשאתה בן אדם גדול.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קרה לי כמה פעמים האמת אבל בגלל שאני לא כלכך גבוה בתוך מועדון אי אפשר לשים לב אלא אם כן יש מקום פנוי/ אני עומד על הבמה... חח אני לא כמו ארבל שרואים תכתפיים שלו 10 סמ'' לאורך ו30 סמ'' לרוחב מעל בנאדם ממוצע ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כפרה עליך
![]() |
#6 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חח זו סיטואציה מעלת אגו ברמות,הבעיה היא שיש הומוהים שגם נגנבים מהיד שלך. פעמיים נאלצתי להעיף נשנשים ממני כי מיששו לי תיד. רק ב "פורום" זה קורה.
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה רואה בחורה בים עם מבנה גוף טיפה שרירי ואתה אומר "איזה פונטנציאל היה לה אם היא היתה בן!"
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ראיתי פעם דבר כזה...במקרה מה שאני ראיתי באמת היתה בן....אז עצה ממני...תיזהר מאוד...במיוחד שאתה במועדון...זה כבר ניהיה תופעה...ואתה שתוי תחת.. באה אליך דבר כזה אתה מסטול אתה חושב זכית בלוטו...איך בחורה כ"כ יפה עם חזה כ"כ גדול מתחילה עם פרצוץ תחת כמוני....דבר כזה יכול להסתיים רע.....בקיצור עם שותים לא מזיינים חחח' סתם אבל באמת שים לב.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה באדי בילדר שפתאום למדת לפתוח קופסת טונה ולמרוח קוטג' =]
(מקרה אישי ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקנה את הטונות עם הפותחנים המובנים האלה, ממש נוח ומקל.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אגב יש לך איסי או מסן? תשאיר פה אני רוצה להוסיף אותך... |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתם חייבים להוריד את החולצת א מהגוף(במדים) בישביל לקפל את השרוולים למרפק
|
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אנשים!!
היום הכנתי ביצת עין פעם ראשונה בחיים D: |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה בודי בילדר כשאתה מתעורר משנת צהריים ומקווה לאכול וללכת להתאמן כשלפתע אתה מגלה שבני הבית סיימו לך את הטונה\לחם\ביצים\קוטג' וכו' ואז אתה מבין שללכת לחנות לקנות יקח יותר מדי זמן מה שגורם לך לפספס את האימון אותו יום ובגלל זה אתה לא מדבר עם בני הבית שבוע. אמיתי קרה לי הרגע
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא הלכת להתאמן כי לא היה טונה/קוטג' במקרר?, מספיק שאכלת אתמול חלבונים זה מספיק לך לאימון עזוב לרגע את חלון ההזדמנויות בצד.
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שהמצב שלך במסנג'ר תמיד על "בארוחת צהריים"
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |