|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בניגוד למטוקיזות האלה שמפרגנים ומפרגנים תקשיב לי
יש לך גוף בן :):):):) לגיל שלך יש לך אמה גדולה ומסיבית, הלוואי עליי, אתה חטוב, יש לך כתפיים ויד קדמית וחזה יפים ביותר לגיל שלך תתחיל להתאמן במכון עם תוכנית מסודרת ותפריט ואתה תגדל עוד יותר! בהצלחה אחי ![]()
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גל
אתה בכלל לא שחיף, יש לך פשוט גוף של ילד, וזה כי אתה סה"כ בן 14 ! וזה אחלה גוף לגילך. הרבה היו רוצים גוף כמו שלך בגיל כזה.... אני למשל, דקיק לעומתך (יש תמונות) וכרגע אני עובד על פיתוח הגוף ועליה במסה. אבל אני רק מתחיל :-) יש לך עתיד חבל"ז ! רק תמשיך להתאמן וכשתוכל, לך למכון טוב מאוד שכבר בגיל כזה יש לך מודעות לעניין פיתוח הגוף. :-) בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים תודה כולם!
gamerr כל היום אתה יורד על אנשים ועל אחרים מה יש לך?! רשמתי כזה עם אני שחיף ישר אתה קופץ למה מה אתה מר עולם?! מה אתה כולך פוזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() אם היית שחיף אני הייתי הראשון שכותב לך את זה! אני מזהה שחיפים אוטומטית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש האומרים שהוא זיהה לא פעם שחיפים עוד לפני שהם פרסמו את התמונות.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אה ובקשר לפותח הדיון... :p
כן... מבנה טוב מאוד. גנטיקה טובה. אתה לא פריק גנטי אבל בהחלט התחלה טובה. האמה גדולה, המבנה של הידיים טוב; מהפרונט הכתף יותר גדולה מהבייספס שיותר קטנים מהאמות שזה טוב. זה אומר שתהיה לך יד יפה וגדולה. הצורה של החזה טובה. לא יודע אם גיל 14 זה הגיל הכי טוב ללכת למכון... אולי עדיף 15... אבל בחירה שלך. אני לא רופא, תתייעץ עם אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם איזה מטר 90 ושוקל פחות ממני (ואני מטר 70) אתה בפורום באדיבילדינג ,אנשים פה מעדיפים את המראה המאסיבי מאשר את המראה החטוב - ובמקרה של מייקל לואיס - חסר מסת שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ולגל רוצה להוריד לי את הפוזה? תשאיר אייסייקיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה להוריד לך את הפוזה אני אומר לך להוריד מה אתה כל דבר שלא נוח לך אתה ישר יורד על אחרים...הינה כך:::311110144
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() זה אולי יפתיע מאד כמה מהאנשים פה, אבל גם אני אוהב את המראה החטוב. אין משהו שמוכיח שמראה חטוב או מראה מסיבי טובים יותר זה מזה. אבל די מגעיל אותי להסתכל על אנשים סוסים עם המון מסת שריר אבל מלאים בשומן. לדעתי, המראה החטוב זה יותר אסטטי ויותר מתאים להגדרה "פיתוח גוף". וכשאני אומר "מראה חטוב" אני לא מתכוון לדוגמנים, יותר לאנשים בסגנון פראנק זאיין, יוג'ין סאנדו, ספרינטרים, ז'אן קלוד ואן דאם בשנותיו הטובות וכו...
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לעשות שבשביל לעלות במסה של שריר צריך את התקופה של המסה ואחרי זה כולם נראם יותר טוב אחרי חיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לעלות מסה נקיה בלי שומן?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה תעבוד פי 2 יותר ממנו בשביל אותן התוצאות שיהיה לך בכייף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() תנו לי להבהיר כמה דברים:
למייקל לואיס יש גוף נחמד, אבל (ויש אבל גדול): אליאב צודק, מייקל הוא דוגמן, ועם כל האפקטים שבעזרתם מראים אותו נותנים לו בערך 45% מהמראה שלו. בראיונות הוא אמר שהוא מתאמן בחדר כושר ומשתדל לאכול נכון, כך שהוא לא כזה פלא גנטי שנראה ככה בלי להתאמן (אבל יש לו גנטיקה לא רעה אני חייב לציין). בולט, כדורסל זה לא אלכוהול, להיפך, זה מה שתורם למראה ולחיטוב שלו.
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מכיר אנשים ש"שומרים על תזונה"-ע"י אכילת פיתות עם נקניקיות... ובקשר לכדורסל-זה סתם אירובי שיפגע בעליה במסה. כל מה שניסיתי להגיד זה שאם תשים אותו בתוכנית אימונים המתאימה לBB, ותפריט טוב הוא יהיה גם מסיבי וגם חטוב!
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לא הבנתם את הנקודה שלי.
מישהו כאן יעריך בן אדם 1.70 עם יד 40 יותר מבן אדם 1.90 עם יד 40? (זו הייתה הנק'). וזה גם תלוי בגנטיקה של היד, עד כמה 'סוסה' היא תיראה. וחיטוב וכו'. |
![]() |
![]() |