|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() מאסיבי ביותר
תתחיל חיטוב בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() וואלה יש לך גוף פפצה תעשה חיטוב לקיץ =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה הכול מאימון ביית?
יפה מאוד יש לך פוטנציל במכון תירשם מהר אהבתי תחזה (איזה הומואי זה נשמע אה?)
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אין לי תקציב להירשם למכון אולי בהמשך אבל אני מתמיד להתאמן בבית אני יעלה תמונה של
ספת הכושר שלי ומישקולות עוד רגע.
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() קובץ מצורף 307
קובץ מצורף 308 קובץ מצורף 309 עים זה אני מיתאמן כרגע שוקל ליקנות עוד אולי מולטיטרינייר.
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() ואתה שומר על תזונה כמו שצריך ?
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() ספת הכושר של וידר עלתה 1500 לפני שנתיים עים תוספת של פולי עליון וגם מיתקן לידיים + מיתקן לרגליים ספה מאסיבית מאוד. מישקולות לא זוכר קניתי מליפני 10 שנים כן כן 10 שנים אני בן 32 עוד מעט. יש לי 150 קילו פלטות +- מוט ארוך,מוט w, שלוש זוגות דמבל (6 ביחד) 10-15-20 ועד פלטות לתוספת, 4 פלטות של 10 קילו, 2 של 15, 2 של 7.5 2 של 5, 8 של 2.5, 6 של 1.25.
התחלתי ליקנות ציוד משנת 1994 לאט לאט מיכספי האישי ההורים לא עזרו בכלל הכל מחסכונות החלום שלי הוא מולטיטרינייר ענק עים כל האיפשריות.
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() מנסה לישמור על תזונה נכונה ככל האפשר אתה יודע משפחה עבודה בכל זאת מנסה לישמור על אורך חיים בריאים.
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() הספורט הזה מאוד קשה במיוחד שאתה עובד כדי לפרנס ויש הרבה דברים מסביב שמכשילים אותך אבל בכל זאת אני נילחם יום יום כדי להיתאמן ולאכול טוב כמובן שאישתי שתהיה בריאה עוזרת לי המון בהכנת האוכל. אני קונה גם תוספות פרוטאין,קריאטין מולטיוטמין אומגה 3 .
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() באמת נראה ילד.
חזה מעולה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בקשר לתמונות שלך, אתה נראה בן 22 ולא בן 30.. חזה וכתפיים טובים, אתה אוכל כמו שצריך..?
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
:):):):) סתם אחי אתה יודע שאני אוהב אותך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
נפיחון
|
![]() הלוואי עלי צידיו כזה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נראה סבבה.
כתפיים, ידיים, מותניים צרות. תן דגש לגב ולחזה, תעבוד טוב על הבטן, גוף כזה יראה יותר טוב עם ריבועים, זה ישלים את המראה ה"קשה". מה עם רגליים?? 60 קילו זה ממש כלום, מפחיד אותי להגיד לך לצאת לחיטוב על משקל כזה, אבל לפי התמונות אתה צריך להוריד 5, 6 קילו כדי להיראות חטוב. אני מציע שתירשם למכון כושר, בבית זה נחמד לבנות בסיס אבל לא יותר מזה. ובחורף כנס למאסה עצבנית, תקפיץ לפחות 20 קילו, ואז שוב חיטוב. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על העצות אני איישם אותם נכון 60 קילו זה כלום בגלל זה אני רוצה להמשיך מסה עוד קצת
להגיע ל 65 לפחות ואז אני יתחיל חיטוב? תודה לכולם על התגובות שמחתי ליקרוא!!!
![]() |
#58 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הגב לא גדול נכון אבל יחסית למותן יש פרופורציה המותן שלו צרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר 60 קילו על 160 אני מאמין שהוא שוקל יותר והוא לא נשקל נכון הוא נראה הרבה יותר זה לא הגיוני שרק 60
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() ההיתי מת להיות יותר מ 60 אבל זה המשקל הנוכחי שלי.