|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() למה??????!!!
אני רואה את אמא שלה יושבת שמה בשולחן רואה איך הילדה טוחנת והם כאילו לא עושים כלום אני לא מבין מה קורה פה זה לא רק קטע של איך שהיא נראית זה גם ברור שהיא לא תוכל להמשיך לחיות ככה הרבה זמן. ילדה בת שבע מה זה צריך להיות?! ועכשיו בכלליות אני מתעב אנשים שמנים פעם הייתי שמן בעצמי, ועכשיו כשאני רואה שמנים רציניים כאלה זה פשוט מכעיס אותי. אני לא מבין למה הם לא משנים את זה? זה באמת לא כך כך קשה! חבר שלי הלך לגיל לפגישה אחת אחרי ששכנעתי אותו, שילם לו כסף הדביל, החזיק עם התפריט שהוא הכין לו שבועיים, וזהו חזר להיות בהמה אני לא מבין את זה היינו יושבים בצבא אוכלים אני האוכל של התפריט שלי הוא סתם ארוחה ואז ישר אחרי הארוחה הוא אומר לי אני חייב משהו מתוק עכשיו הולך לשקם דופק איזה שוקולד. אני לא מבין אנשים כאלה!כאילו מה, רק לי יש כוח רצון? לא אכלתי שוקולד כבר יותר מארבעה חודשים, ואני כבר לא מסתכל על הדברים האלה בכלל זה לא מזיז לי. והדבר שאני הכי שונא זה הטראנד הדבילי הזה של שמנה זה יפה או לא צריך להיות רזה כדי להיות יפה וכל החרא הזה. איזה אנשים עצובים שמתעצלים לשנות את החיים העצובים שלהם אז הם ממציאים לעצמם כל מני שטויות ברש כדי לא להיות בדכאונות. והתרוץ הכי מפגר זה - אני שמנה ובגלל זה אני בדכאון וכשאני בדכאון אני אוכלת כדי לא להיות בדכאון ואז אני משמינה!! איזה רקובבבבבבבבב צריך לקחת את כל השמנים מתחת לגיל 65, לשים אותם במחנות הרזיה, ולא לשחרר אותם עד שהם יורדים לפחות ת 15 אחוז שומן. גם זה יותר מדי.
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() רק בחול זה יכול לקרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה שמנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() זה פשוט עצוב, הילדה לא תוכל להגיע לגיל 30 אם היא תשאר במשקל הזה.
אני חושב שהבעיה היא הרבה יותר קשה מאשר כוח רצון זה יותר קטע של אכילה אינסופית של ג'אנק פוד בארה'ב |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה???..
200 קילו... כמה היא אוכל ביום... מעניין אם היא מצליחה לעמוד על הרגללים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר ההכי עצוב הוא שבגיל 5 היא שקלה 90 קילו ותוך שנתיים ההורים המטומטמים שלה שלה נתנו לה לנגיע למצב של 220 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
מושעה
|
![]() שתילך לגיל...שיכין לה תפריט חיטוב..פגישה ראשונה 200 שקל.
![]() *מה זה המגש פיצה הזה בסירטון?זה רציני?:cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() איזה כוסית.
אבל היא מזייפת במסה, היא צריכה לעשות עליות יותר נקיות. לדעתי יש עתיד להיות בפיטנס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() מסכנה, נשבע שכאב לי הלב לראות את זה.
צריך להרוג את ההורים שלה מוות בתלייהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קורה לבנות שלא חסר להם אוכל ומפנקות אותם יותר מדי ! מתי שבוכה קצת אז דוחפים לה אוכל שתשתוק ! כמו שאמר איירון מן ! צריך להשגיע על בנות כאלה ! ( ולהרוג את ההורים )
|
![]() |
![]() |