|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
איך אתה רוצה שיהיה חבר כנסת שלא יודע את השפה. קצת שכל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א אני לא רוצה שהוא יהיה חבר כנסת אני רוצה שיהיה ראש ממשלה, הוא לפחות מבין מה טוב למדינה והוא יודע לנהל צבא כמו שצריך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שלא נדבר על שירות צבאי ועל יתר הדברים. בגישה הזאת כל אחד יכול לבוא לארץ עם מיליונים ולקנות את המדינה. ואחרי זה אנשים מתפלאים ושואלים מה הבעיה בגאידמק, זאת הבעיה בדיוק. אין לו שום הכשרה שום רקע ואין לו את הדרישות המנימיליות שצריך, כל מה שיש לו זה כסף. כל אחד עם כסף יכול לתרום לאנשים, זה אומר שהוא יכול להיות חבר כנסת? ממש בושה שזה מה שאנשים חושבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עיברית תמיד אפשר לילמוד.ותכלס אינה אולמרט יודע לקרוא לכתוב ולדבר בעברית.ומה זה נותן לך?עושה לך טוב? *כל אלה שיודעים/ידעו לקרוא לכתוב ולדבר בעברית עד היום לא עשו הרבה(או שלא עשו כלום). כמו שאמרת רק לדבר עברית הם יודעים. אבל לעשות הם לא עושים כלום.אז אולי תיתן למישהו אחר לנסות ולעשות משהו..(אני אוהב אנשים שלא מדברים ,אני אוהב את אלה שעושים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מכאן ללהגיד שהוא יכול להיות חבר כנסת וראש ממשלה זה להגיד שכל אחד עם כסף יכול להיות ראש ממשלה, וזה פשוט בושה שאנשים בגיל שלכם חושבים בצורה הזאת. לא יודע בן כמה נוי הזה אבל עושה רושם לפי ההודעות שהוא בן 12-14. גאידמק תרם כסף נכון,אבל אפילו אם אנחנו לא מדברים על תפקיד של ראש ממשלה אלא סתם על תפקיד ציבורי ממשלתי אין לו שום הכשרה לכך. מה באמת ניראה לך שבגלל שהוא תורם עכשיו כסף אז אם תשים אותו ראש של איזה משרד חשוב אז עם הכסף שלו הוא יתרום לכל המדינה וכולנו נחייה מהכסף שלו? הוא לא יכול לשבת בשום ישיבה חשובה כי הוא לא מבין מה אנשים מדברים והוא לא יכול לענות להם אפילו, גם לא יכול לקרוא מסמכים. הוא בסה"כ איש עסקים,שרוצה להתבלט בציבור ועושה את זה על ידי תרומה שזה אקט יפה, אבל זה לא אומר שצריך לתת לבן אדם להיות ראש המדינה. בן אדם שלא משופשף במדינה ובמערכת לפחות 20 שנה אין מה לדבר אפילו, בן אדם שלא יודע כלום בבטחון ובצבא אין לו מה לחפש בפוליטיקה הישראלית, הוא גם לא מכיר את המערכת המשפטית והציבורית ושוב לא את השפה ולא כלום, אז באמת, מספיק לקשקש שטויות, הוא אחלה בן אדם שהוא תורם, אבל הוא איש עסקים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מושעה
|
![]() חחח בהתחלה אמרת שהוא עבריין ומאפיונר...ועכשיו שהוא אחלה בן אדם שתורם ואיש עסקים..
סבבה שיהיה..הבנתי תראש שלך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() ואיזה סוג הכשרה בדיוק יש לפרץ להיות שר הביטחון?
זה שהוא יודע עברית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו מצד אחד גאידמק מאפייונר זה בטוח ואני יסביר גם למה
בתקופה שהוא תיווח בין עסקאות הנשק של רוסיה ואנגולה צראיך להיות מאוד מאוד מקושר בשתי המדינותבמיוחד ברוסיה ששם הכל מאפיה אז אין ספק שהוא שיחד כמה אנשים או אפילו העלים כמה אנשים זה שהוא תורם מאוד יפה אבל כמו שעומרי אמר מכאן ועד לנהל מדינה זה לגמרי שונה אבל אני רוצה לטעות בזה ולך תידע אולי עומרי אולי באמת הוא יעזור רבות למדינהבתור חבר כנסת יש לנו חברי כנסות כמו זהבה גלאון יולי תמיר לפחות הוא יותר טוב מהם זה בטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לבנאדם יש צוי מאסר במדינות שונות בעולם, איך זה לא הופך אותו למאפיונר???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() גאיידמק מאפיונר עם הרבה מאוד כסף.
בן אדם מאוד חכם. יודע איפה להזרים את הכסף כדי שהאספסוף (Mob) יבחר בו. אבל רוה"מ? הוא מבין בראשות ממשלה וצבא בדיוק מה שהוא מבין בבית"ר י-ם. מה הוא עושה שם? מזרים כסף. מי עושה את התכלס? היועצים שלו. לגאיידמק יש איזשהו קשר לצבא? לא. זה הגיוני שכזה בנאדם ינהיג מדינה שהקטע שלה זה הישרדות בין אויבים? בתור חבר כנסת הוא יכול להיות. ממילא חכים לא עושים כלום. ובמדינה שפוסטמה מליונרית כמו פנינה רוזנבלום עמדה בכנסת, גם גאיידמק, נוכל, מליארדר, אבל לפחות חכם משהו, יכול לשבת בה. אבל רוה"מ? על מי אתם עובדים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא קולטים עד כמה גאידמאק מסוכן.
הבן אדם הזה מאפיונר שמבוקש בכמה מדינות שבנייהם צרפת. הוא בא לארץ ומתחיל לקנות פה את האנשים, קודם זה התחיל עם ביתר ירושלים. ביתר זה סמל של התחתית, כל הקטמונים פה בירושלים, אז הוא בא קנה את הקבוצה, הקשיע בה מיליונים והינה השנה היא תקח אליפות והם יאהבו אותו. בשדרות הוא מימן להם חופשות באילת, קנה את הקול שלהם גם. במלחמה האחרונה הקים את עיר האוהלים בשביל הפליטים מהצפון וקנה את הקול שלהם גם. עכשיו הוא עשה את מסיבת יום העצמאות שלו בשביל האנשים שאין להם כסף שיוכלו גם להינות מהופעות ודברים במחיר סמלי. הוא הולך לאנשים החלשים, כי אותם הכי קל לקנות כי אין להם הרבה דברים, וככה לאט לאט הוא קונה את המדינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() der metzgermeister, ההודעה שלך כל כך מצחיקה, הפלתי אותי מהכיסא. שתי השורות הראשונות אתה יורד על גאידמק, שאר ההודעה אתה רק מפאר אותו. אז מה אם הוא מאפיונר? אולמרט לא? נראה לך שהוא לא מושחת? ראבק אפילו הגמלאים נהיו מושחתים! מקבלים מהקופה תרופות בחינם חח.
לפחות העם ירוויח משהו מגאידמק והמיליארדים שלו, אם זה לנצח משחק כדורגל או להרים מנגל ענק לעם. להזכירך, גאידמק היחיד שעזר לתושבי שדרות בתקופות היותר קשות, הוא שלח אותם לאילת. גאידמק הוא גם היחיד שמצא פתרון לתושבי הצפון בעיר האוהלים, הממשלה העתיקה את הרעיון אבל פתחה את הגרסה שלה רק ביום שבו הסתיימה הלחימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בקשר לגידאמק, תיראו, בתקופה של ימינו? כולם עושים בשחור וכולם עובדים בצורה לא חוקית.. זה שלא יודעים עליהם זה לא אומר שהם לא עושים את הדברים שהם עושים.. הכל שאלה של זמן (לדוגמא שרי הממשלה למיניהם..) עכשיו, לדעתי צריך רק לפרגן לו.. עשה הרבה כסף ובנינו? למי אחפת איך? אם לא הוא אז מישהו אחר.. ולפחות מהכסף שלו אנחנו נהנים (מומלץ לראות את הסרט "שר המלחמה" שמשקף בדיוק את המצב הזה) המזל שלנו בגידאמק זה שהוא לא ממש מבין איך עובדים הדברים במדינת ישראל.. הוא נותן ונותן ונותן שזה פשוט נהדר ואחלה כי מה רע לנו? הכל חינם וכולם נהנים.. בדיוק כמו פלטו שרון שהיה בדיוק כמוהו וחשב שזה באמת יצליח לו אבל? פה זה מדינת ישראל ולאנשים קל מאוד לשכוח דברים ובניהם גידאמק. שוב, בדיוק כמו פלטו. מה גם שבבחירות הוא לא זה שיהיה ראש הממשלה או משהו בכיר ואת זה אני לא חושב שצריך להסביר. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר את הדברים שהוא עשה גם היטלר הלך לחלשים שהוא רצה לעלות לשילטון, כמובן שאין מה הלשוות ביינו להיטלר אבל הוא לאט לאט קונה את המדינה. במקום שהמדינה תעשה את זה ותגיד לו "לא אדוני, אתה לא יכול לעשות את זה" אז הם נותנים לו אור ירוק וככה הוא קונה את המדינה, הולך חלשים כי הם צריכים הכי הרבה. אם הייתי ראש ממשלה הייתי מזמן מעיף אותו מהמדינה, תחשוב שבאים אליך לבית ופתאום משתלטים עליו ובתור ראש הבית כל הסמכות שלך הולכת לעזעזל. הוא מראה עד כמה שהמדינה זאתי חלשה ובמקום שמהדינה תראה כוח היא נותנת לו להשתלט עליה. צריך להעיף אותו מהמדינה כמה שיותר מהר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() הבן אדם גאון, כמה שאני שונא אותו הוא גאון פשוט, יודע בדיוק מתי לתרום ואיך, ראו כמו עיר האוהלים,כול מינת תרומות פופולריות יום העצמאות הזה וזה גם כולל את בית"ר, תיהיו בטוחים שיש הרבה אנשים שתורמים יותר ממנו למטרות סלחו לי, הרבה יותר חשובות כמו לבתי חולים צדקה ועוד אבל הוא בדיוק יודע מה לעשות כדאי שידברו על זה, מישהו שומע על הכספים ששרי אריסון תורמת? נוחי דנקר? האחים עופר? לא בדקתי מספרית אבל אני מאמין שהם תרמו הרבה יתור ממנו פשוט הוא מכונת פירסום משומנת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיבה לכך שאסור לו לטוס לאירופה.
|
![]() |
![]() |