ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-04-07, 01:29   #41
Nareznoy
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
הבן אדם לא יודע לקרוא לכתוב ולדבר בעברית, על איזה עתיד פוליטי אתה חושב שיש לו סיכוי בו?
הוא עוזר ותורם למדינה, אז למה לא להצביע לו?
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 01:30   #42
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nareznoy
הוא עוזר ותורם למדינה, אז למה לא להצביע לו?
תגיד אתה טמבל או שאתה משחק אותה?
איך אתה רוצה שיהיה חבר כנסת שלא יודע את השפה.
קצת שכל..
ישן 25-04-07, 01:31   #43
Nareznoy
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
תגיד אתה טמבל או שאתה משחק אותה?
איך אתה רוצה שיהיה חבר כנסת שלא יודע את השפה.
קצת שכל..
קצת שכל? אתה חושב שאין לו מתרגמים?

ד"א אני לא רוצה שהוא יהיה חבר כנסת אני רוצה שיהיה ראש ממשלה, הוא לפחות מבין מה טוב למדינה והוא יודע לנהל צבא כמו שצריך
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 01:44   #44
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nareznoy
קצת שכל? אתה חושב שאין לו מתרגמים?

ד"א אני לא רוצה שהוא יהיה חבר כנסת אני רוצה שיהיה ראש ממשלה, הוא לפחות מבין מה טוב למדינה והוא יודע לנהל צבא כמו שצריך
מה הקשר מתרגמים? הוא צריך להיות בדיונים, הוא צריך לנאום! שלא נדבר על זה שאנחנו חיים במדינת ישראל והמינימום שאפשר לצפות מבן אדם זה לדבר עברית.
שלא נדבר על שירות צבאי ועל יתר הדברים.
בגישה הזאת כל אחד יכול לבוא לארץ עם מיליונים ולקנות את המדינה.
ואחרי זה אנשים מתפלאים ושואלים מה הבעיה בגאידמק, זאת הבעיה בדיוק.
אין לו שום הכשרה שום רקע ואין לו את הדרישות המנימיליות שצריך, כל מה שיש לו זה כסף. כל אחד עם כסף יכול לתרום לאנשים, זה אומר שהוא יכול להיות חבר כנסת?
ממש בושה שזה מה שאנשים חושבים.
ישן 25-04-07, 02:05   #45
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
הבן אדם לא יודע לקרוא לכתוב ולדבר בעברית, על איזה עתיד פוליטי אתה חושב שיש לו סיכוי בו?
כמו שאמרתי יהיה בסדר טורבו..
עיברית תמיד אפשר לילמוד.ותכלס אינה אולמרט יודע לקרוא לכתוב ולדבר בעברית.ומה זה נותן לך?עושה לך טוב?
*כל אלה שיודעים/ידעו לקרוא לכתוב ולדבר בעברית עד היום לא עשו הרבה(או שלא עשו כלום). כמו שאמרת רק לדבר עברית הם יודעים. אבל לעשות הם לא עושים כלום.אז אולי תיתן למישהו אחר לנסות ולעשות משהו..(אני אוהב אנשים שלא מדברים ,אני אוהב את אלה שעושים)
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 02:27   #46
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
כמו שאמרתי יהיה בסדר טורבו..
עיברית תמיד אפשר לילמוד.ותכלס אינה אולמרט יודע לקרוא לכתוב ולדבר בעברית.ומה זה נותן לך?עושה לך טוב?
*כל אלה שיודעים/ידעו לקרוא לכתוב ולדבר בעברית עד היום לא עשו הרבה(או שלא עשו כלום). כמו שאמרת רק לדבר עברית הם יודעים. אבל לעשות הם לא עושים כלום.אז אולי תיתן למישהו אחר לנסות ולעשות משהו..(אני אוהב אנשים שלא מדברים ,אני אוהב את אלה שעושים)
אלכס, לגאידמק אין שום הכשרה להיות ראש ממשלה או חבר כנסת במדינת ישראל, זה שהוא תורם זה יפה מאוד, אבל מכאן ללנהל מדינה אין אפילו קשר קרוב,בטח שמדובר על מדינה שבה העניין הבטחוני/צבאי עומד בראש לפני כל דבר,(אפילו בלי להזכיר את הדבר המגוחך שהוא לא יודע לדבר,להבין,לכתוב,לקרוא את השפה,לא שירת בצבא והוא עולה חדש)
מכאן ללהגיד שהוא יכול להיות חבר כנסת וראש ממשלה זה להגיד שכל אחד עם כסף יכול להיות ראש ממשלה, וזה פשוט בושה שאנשים בגיל שלכם חושבים בצורה הזאת. לא יודע בן כמה נוי הזה אבל עושה רושם לפי ההודעות שהוא בן 12-14.
גאידמק תרם כסף נכון,אבל אפילו אם אנחנו לא מדברים על תפקיד של ראש ממשלה אלא סתם על תפקיד ציבורי ממשלתי אין לו שום הכשרה לכך. מה באמת ניראה לך שבגלל שהוא תורם עכשיו כסף אז אם תשים אותו ראש של איזה משרד חשוב אז עם הכסף שלו הוא יתרום לכל המדינה וכולנו נחייה מהכסף שלו?
הוא לא יכול לשבת בשום ישיבה חשובה כי הוא לא מבין מה אנשים מדברים והוא לא יכול לענות להם אפילו, גם לא יכול לקרוא מסמכים.
הוא בסה"כ איש עסקים,שרוצה להתבלט בציבור ועושה את זה על ידי תרומה שזה אקט יפה, אבל זה לא אומר שצריך לתת לבן אדם להיות ראש המדינה. בן אדם שלא משופשף במדינה ובמערכת לפחות 20 שנה אין מה לדבר אפילו, בן אדם שלא יודע כלום בבטחון ובצבא אין לו מה לחפש בפוליטיקה הישראלית, הוא גם לא מכיר את המערכת המשפטית והציבורית ושוב לא את השפה ולא כלום, אז באמת, מספיק לקשקש שטויות, הוא אחלה בן אדם שהוא תורם, אבל הוא איש עסקים.
ישן 25-04-07, 02:55   #47
Vin diesel
מושעה

חחח בהתחלה אמרת שהוא עבריין ומאפיונר...ועכשיו שהוא אחלה בן אדם שתורם ואיש עסקים..
סבבה שיהיה..הבנתי תראש שלך..
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 09:06   #48
sixpounder
חבר פעיל

הסמל האישי שלsixpounder

ואיזה סוג הכשרה בדיוק יש לפרץ להיות שר הביטחון?
זה שהוא יודע עברית?
sixpounder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 09:22   #49
SuzukiR
חבר פעיל

תיראו מצד אחד גאידמק מאפייונר זה בטוח ואני יסביר גם למה

בתקופה שהוא תיווח בין עסקאות הנשק של רוסיה ואנגולה צראיך להיות מאוד מאוד מקושר בשתי המדינותבמיוחד ברוסיה ששם הכל מאפיה
אז אין ספק שהוא שיחד כמה אנשים או אפילו העלים כמה אנשים

זה שהוא תורם מאוד יפה אבל כמו שעומרי אמר מכאן ועד לנהל מדינה זה לגמרי שונה אבל אני רוצה לטעות בזה ולך תידע אולי עומרי אולי באמת הוא יעזור רבות למדינהבתור חבר כנסת

יש לנו חברי כנסות כמו זהבה גלאון
יולי תמיר

לפחות הוא יותר טוב מהם זה בטוח
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 09:34   #50
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

לבנאדם יש צוי מאסר במדינות שונות בעולם, איך זה לא הופך אותו למאפיונר???
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 09:35   #51
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
תיראו מצד אחד גאידמק מאפייונר זה בטוח ואני יסביר גם למה

בתקופה שהוא תיווח בין עסקאות הנשק של רוסיה ואנגולה צראיך להיות מאוד מאוד מקושר בשתי המדינותבמיוחד ברוסיה ששם הכל מאפיה
אז אין ספק שהוא שיחד כמה אנשים או אפילו העלים כמה אנשים

זה שהוא תורם מאוד יפה אבל כמו שעומרי אמר מכאן ועד לנהל מדינה זה לגמרי שונה אבל אני רוצה לטעות בזה ולך תידע אולי עומרי אולי באמת הוא יעזור רבות למדינהבתור חבר כנסת

יש לנו חברי כנסות כמו זהבה גלאון
יולי תמיר

לפחות הוא יותר טוב מהם זה בטוח
מה רע ביולי תמיר..?

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 10:13   #52
Kagemusha
חבר פעיל

הסמל האישי שלKagemusha

גאיידמק מאפיונר עם הרבה מאוד כסף.
בן אדם מאוד חכם. יודע איפה להזרים את הכסף כדי שהאספסוף (Mob) יבחר בו.
אבל רוה"מ? הוא מבין בראשות ממשלה וצבא בדיוק מה שהוא מבין בבית"ר י-ם. מה הוא עושה שם? מזרים כסף. מי עושה את התכלס? היועצים שלו.
לגאיידמק יש איזשהו קשר לצבא? לא. זה הגיוני שכזה בנאדם ינהיג מדינה שהקטע שלה זה הישרדות בין אויבים?
בתור חבר כנסת הוא יכול להיות. ממילא חכים לא עושים כלום. ובמדינה שפוסטמה מליונרית כמו פנינה רוזנבלום עמדה בכנסת, גם גאיידמק, נוכל, מליארדר, אבל לפחות חכם משהו, יכול לשבת בה.
אבל רוה"מ? על מי אתם עובדים?
Kagemusha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 10:27   #53
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
מה רע ביולי תמיר..?
היא בשלום עכשיו
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 10:46   #54
Der Metzgermeister
חבר פעיל

אתם לא קולטים עד כמה גאידמאק מסוכן.
הבן אדם הזה מאפיונר שמבוקש בכמה מדינות שבנייהם צרפת.
הוא בא לארץ ומתחיל לקנות פה את האנשים, קודם זה התחיל עם ביתר ירושלים.
ביתר זה סמל של התחתית, כל הקטמונים פה בירושלים, אז הוא בא קנה את הקבוצה, הקשיע בה מיליונים והינה השנה היא תקח אליפות והם יאהבו אותו.
בשדרות הוא מימן להם חופשות באילת, קנה את הקול שלהם גם.
במלחמה האחרונה הקים את עיר האוהלים בשביל הפליטים מהצפון וקנה את הקול שלהם גם.
עכשיו הוא עשה את מסיבת יום העצמאות שלו בשביל האנשים שאין להם כסף שיוכלו גם להינות מהופעות ודברים במחיר סמלי.
הוא הולך לאנשים החלשים, כי אותם הכי קל לקנות כי אין להם הרבה דברים, וככה לאט לאט הוא קונה את המדינה.

The Butcher לשעבר, השתדרגתי.
Der Metzgermeister מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 13:50   #55
Johnny
חבר פעיל

der metzgermeister, ההודעה שלך כל כך מצחיקה, הפלתי אותי מהכיסא. שתי השורות הראשונות אתה יורד על גאידמק, שאר ההודעה אתה רק מפאר אותו. אז מה אם הוא מאפיונר? אולמרט לא? נראה לך שהוא לא מושחת? ראבק אפילו הגמלאים נהיו מושחתים! מקבלים מהקופה תרופות בחינם חח.
לפחות העם ירוויח משהו מגאידמק והמיליארדים שלו, אם זה לנצח משחק כדורגל או להרים מנגל ענק לעם.
להזכירך, גאידמק היחיד שעזר לתושבי שדרות בתקופות היותר קשות, הוא שלח אותם לאילת. גאידמק הוא גם היחיד שמצא פתרון לתושבי הצפון בעיר האוהלים, הממשלה העתיקה את הרעיון אבל פתחה את הגרסה שלה רק ביום שבו הסתיימה הלחימה.
Johnny מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 13:54   #56
bode
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
der metzgermeister, ההודעה שלך כל כך מצחיקה, הפלתי אותי מהכיסא. שתי השורות הראשונות אתה יורד על גאידמק, שאר ההודעה אתה רק מפאר אותו. אז מה אם הוא מאפיונר? אולמרט לא? נראה לך שהוא לא מושחת? ראבק אפילו הגמלאים נהיו מושחתים! מקבלים מהקופה תרופות בחינם חח.
לפחות העם ירוויח משהו מגאידמק והמיליארדים שלו, אם זה לנצח משחק כדורגל או להרים מנגל ענק לעם.
להזכירך, גאידמק היחיד שעזר לתושבי שדרות בתקופות היותר קשות, הוא שלח אותם לאילת. גאידמק הוא גם היחיד שמצא פתרון לתושבי הצפון בעיר האוהלים, הממשלה העתיקה את הרעיון אבל פתחה את הגרסה שלה רק ביום שבו הסתיימה הלחימה.
צודק!
bode מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 14:06   #57
pohdem
חבר פעיל

הסמל האישי שלpohdem

שלח הודעה דרך ICQ אל pohdem

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אה פוהדם, מאיפה צצת פתאום?
עדיין לובש וורוד?
חח כה בטח למה לא? עדיין אחלה צבע.. אבל עכשיו הבעיה עם החברה בקשר לצבע כי היא לא אוהבת =]

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
כמה זמן לא שמענו ממך !!
כה.. הזנחתי טיפה את כל התחום בכלל בזמן האחרון.. אני עכשיו מתחיל לחזור שוב בצורה מלאה.

בקשר לגידאמק, תיראו, בתקופה של ימינו? כולם עושים בשחור וכולם עובדים בצורה לא חוקית.. זה שלא יודעים עליהם זה לא אומר שהם לא עושים את הדברים שהם עושים.. הכל שאלה של זמן (לדוגמא שרי הממשלה למיניהם..)
עכשיו, לדעתי צריך רק לפרגן לו.. עשה הרבה כסף ובנינו? למי אחפת איך? אם לא הוא אז מישהו אחר.. ולפחות מהכסף שלו אנחנו נהנים (מומלץ לראות את הסרט "שר המלחמה" שמשקף בדיוק את המצב הזה)
המזל שלנו בגידאמק זה שהוא לא ממש מבין איך עובדים הדברים במדינת ישראל.. הוא נותן ונותן ונותן שזה פשוט נהדר ואחלה כי מה רע לנו? הכל חינם וכולם נהנים.. בדיוק כמו פלטו שרון שהיה בדיוק כמוהו וחשב שזה באמת יצליח לו אבל? פה זה מדינת ישראל ולאנשים קל מאוד לשכוח דברים ובניהם גידאמק. שוב, בדיוק כמו פלטו.
מה גם שבבחירות הוא לא זה שיהיה ראש הממשלה או משהו בכיר ואת זה אני לא חושב שצריך להסביר.

"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
pohdem מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 14:10   #58
Der Metzgermeister
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
אני לא מפאר
אני אומר את הדברים שהוא עשה
גם היטלר הלך לחלשים שהוא רצה לעלות לשילטון, כמובן שאין מה הלשוות ביינו להיטלר אבל הוא לאט לאט קונה את המדינה.
במקום שהמדינה תעשה את זה ותגיד לו "לא אדוני, אתה לא יכול לעשות את זה" אז הם נותנים לו אור ירוק וככה הוא קונה את המדינה, הולך חלשים כי הם צריכים הכי הרבה.
אם הייתי ראש ממשלה הייתי מזמן מעיף אותו מהמדינה, תחשוב שבאים אליך לבית ופתאום משתלטים עליו ובתור ראש הבית כל הסמכות שלך הולכת לעזעזל.
הוא מראה עד כמה שהמדינה זאתי חלשה ובמקום שמהדינה תראה כוח היא נותנת לו להשתלט עליה. צריך להעיף אותו מהמדינה כמה שיותר מהר.

The Butcher לשעבר, השתדרגתי.
Der Metzgermeister מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 14:16   #59
blinki
חבר פעיל

הבן אדם גאון, כמה שאני שונא אותו הוא גאון פשוט, יודע בדיוק מתי לתרום ואיך, ראו כמו עיר האוהלים,כול מינת תרומות פופולריות יום העצמאות הזה וזה גם כולל את בית"ר, תיהיו בטוחים שיש הרבה אנשים שתורמים יותר ממנו למטרות סלחו לי, הרבה יותר חשובות כמו לבתי חולים צדקה ועוד אבל הוא בדיוק יודע מה לעשות כדאי שידברו על זה, מישהו שומע על הכספים ששרי אריסון תורמת? נוחי דנקר? האחים עופר? לא בדקתי מספרית אבל אני מאמין שהם תרמו הרבה יתור ממנו פשוט הוא מכונת פירסום משומנת
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 14:18   #60
shahaflol
חבר פעיל

יש סיבה לכך שאסור לו לטוס לאירופה.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה