|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
הושעה
|
![]() אשכרה להרבה חיילים בקרבי מתייחסים כמו לחרא לפי מה ששמעתי. ועל יחידות חי"ר רגילות בכלל אין מה לדבר...
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
הושעה
|
![]() על איזה טקס אתם מדברים, הטקסים זה לא מחר?
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי הרי חתמת כבר בצו ראשון שאתה יכול לעזוב את את המדינה רק לעד 3 חודשים! אז זה לא בשלטתך וגיימר וכל השאר מה אולמרט עושה בישביל שחרור החיילים החטופים? ואני לא מדבר רק על השלושה האחרונים גלעד שליט,אלדד רגב,ואהוד גולדוסר. אלא אולי שחכתם את רון ערד ואולי יש עוד כמה. מה אולמרט עושה?מה עמיר פרץ עושה?מה גבי אשכנזי עושה? אה תגידו לי איזה השקעה הם עושים??????????????????????????????????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל גם אם יתייחסו אליי חרא כשאהיה בע"ה ביחידה קרבית זהל א ממש מעניין אותי כל עוד אדע שאני משרת את המדינה וממשיך את מה שאלו שמתו התחילו ביחד עם החבר'ה שאיתי... בתאכל"ס אני אתבאס להגן על חלק מהאנשים שיש פה במדינה ואני לא מדבר על כולם אבל יש לפחות 30% מהאוכלוסייה בעיקר שמאלנים שפשוט מבאס אותי לדעת שחיילים מתים בשבילם,או שבכלל אנשים כמו עמיר פרץ בעיקר שחושבים שמלחמה זה משחק שחמט ועושים מה שהם רוצים מבלי לחשוב על חיי ההחיילים ואין לו מושג בענייני מלחמה, אבל לצערי זה מה יש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() סהר, רון ארד לא ערד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דוגמא קטנה ממש קצה המזלג בשכר. חייל קרבי בחי''ר מקבל בסיבובת ה800 שקל בטח בסירות מקבלים יותר טייס קרבי מקבל 8000!כמובן גם אוכל יותר טוב ומתנהגים אליו בצורה שונה. קראתי את כל זה באתר שבוז אם אתם רוצים אני אתן לינק בעזרת השם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה שאני ישאר בארץ שבה החיילים שמגינים על המדינה לא חשובים מספיק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
חי"רניקים מקבלים שכר כזה רק בסדיר. בקבע הם מקבלים הרבה יותר וקצין מקבל בכלל הרבה. אבא שלי כמ"מ בן 20 קיבל סכום מכובד מאוד בשקלים הישנים. סהר זה ידוע שאולמרט חרא, גבי אשכנזי רק נכנס לתפקיד עכשיו אז אין מה להגיד חוץ מזה שהוא לא שר אז הוא לא יכול להשפיע על תהליכים דיפלומטיים. חוץ מזה שאיך יחיזרו את רון ארד תגיד לי?? הערבים לא יודעים איפה הוא. חוץ מזה שהם לא בלבד מייצגי ישראל, הם הדיפלומטים שלנו אבל הםא לא ישראל, אנחנו ישראל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואפשר להשיג מידע גם נסרלה אמר את זה תומרת חיילים שובים או אפילו להשיג אותו תמורות חיילים שבוים. שמעתם על אלי כהן?מרגל ישראלי שנתפס בסוריה והוציאו אותו לטליה בכיכר העיר ואת הגופה שלו אפילו לא רוצים להחזיר בושה למדינה שלנו! הוא ריגל ונתן המון מידע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק, הסרטון הוא סרטון ישן, שחררו אותו עכשיו רק בשביל לנסות לסחוט מישראל לשחרר אסירים עם דם על הידיים. הערבים עצמם לא יודעים איפה רון כמו שגיימר אומר. אני חושב שכשחטפו אותו הערבים הסתבכו, כלומר הוא עבר ידיים רבות ואיפה שהוא בדרך הוא נרצח (אני מקווה בשבילו). בקיצור כנראה שהערבים פישלו איתו, במקום לשחרר אותו תמורת אסירים בטחוניים הוא נרצח.
וסהר, לגבי אלי כהן, אלי כהן היה מרגל, רוב המדינות אשר מפעילות מרגלים אם לא כולן מכחישות כל קשר אל המרגל לאחר שהוא נתפס, לדוגמה הפרידמנים (אני לא בטוח לגבי השם, הוא ברח לי) אשר הפיעלה ברית המועצות בארצות הברית בזמן המלחמה הקרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() 4 חיים שנפלו שאני רוצה לעלות את שמם פה
טל ברדוגו ז"ל ליאונרדו וייסמן ז"ל עמנואל מורנו ז"ל רועי קליין ז"ל ל3 הראשונים יש לי קשר ישיר אם אפשר לקרוא לזה ככה.. על רועי קליין שמעתי כ"כ הרבה סיפורים על מה שהוא עשה בחיים וגם לא מספר מור"קים שלו, והסיפור שלו במלחמת לבנון השנייה פשוט הדהים אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט: "הוא יכול להיכנס למקומות שאפילו כל גולני ביחד לא יצליחו" ד"א מאיפה אתה מכיר אותו אישית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם זה הרשים אותך אתה צריך לשמוע איזה דברים הוא עשה, גם בתור חייל וגם בתור בנאדם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אני מצפה לתגובות קצת יותר רציניות מ "יהי זכרם ברוך" נכון שזה מספיק אבל עדיין פתחנו דיון על נושא שלעולם לא יגמר!
|
![]() |
![]() |