|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() עבר מעט זמן מאז שעדכנתי את הלוג. ככה זה, יש פיקים ועכשיו היה פיק שלילי יחסית כי הייתי טרוד בדברים אחרים.
בשבועיים האחרונים הלכתי למכון 3-4 פעמים בשבוע והייתה התקדמות, אם כי מתונה. אני 74 קילו היום, ועכשיו מגיע פיק נוסף עד סוף החודש: ב-21 לחודש יש אירוע שאליו אלך. בשבועיים וחצי הנותרים אני מתכוון להגיע למכון 6 פעמים בשבוע(ABCxABC), לאכול כמו שצריך ואפילו קצת יותר - ולהגיע ל76 קילו בתקווה. כפי הנראה אוותר על החיטוב, למרות שאני מרגיש כמו בלון כבר. אני מתכוון לקבוע עם גיל פגישה בעוד חודש כדי לתכנן את העתיד(חיטוב\המשך העלאה במסה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() איך המשקלים בחדר כושר?
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() למה הכוונה? האם יש שיפור?
בגדול יש שיפור בהכל, בחזה אני קצת תקוע. זה החלק החלש אצלי(המשקלים שלי די מכובדים, לפחות ביחס למכון שלי, פרט לחזה). עקב לחץ בעבודה ובחיים האישיים לא הצלחתי לבצע את משימה ה-6 פעמים בשבוע למכון. סה"כ נשארתי אותו דבר וזה בסדר מבחינתי. יום שישי הפסקתי לעבוד במקום העבודה שלי, שגזל ממני משאבים רבים(זו הייתה משרה מלאה + לא מעט שעות נוספות). בגלל הלימודים הקרבים ובאים, לא אעבוד בינתיים או שאקח על עצמי משרה חלקית, דבר שבתקווה יעזור לי להתקדם יותר מהר במכון. סה"כ המצב די טוב. אני נושק ל75 קילו, שזה בערך מה שציפיתי להגיע אליו. הפסקתי בינתיים גם עם הקריאטין ואני חייב להודות שלמעשה לא הייתה ירידה במשקל הגוף\משקלי עבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי היום אצל גיל.
משקל כרגע: 75. יוצאים לדרך חדשה. גיל גם ממליץ להמשיך במסה, אבל טוען שנעשה אותה איטית ואיכותית יותר, עד אשר נתחיל חיטוב בעוד מספר חודשים. אני מקווה שזה יילך. לפי החישוב של שנינו גם בעוד שנה אני לא אגיע כנראה ליעד שלי - 75 קילו עם 8-10% שומן. וזה קצת הוריד לי את המרץ. |
![]() |
![]() |