|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר לשתות, למה לא ללכת על איזשהו וויסקי, קוקטיילים, לאו דווקא לדפוק את הראש.
ואם אתם בכיוון של לדפוק את הראש, יש עוד "כלים" לעשות זאת, לרוב ללא הקאות, והנגוברים. ואלכוהול לא מפרק "שריר", אלכוהול מדכא את התפתחות ה"שריר".
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() מה הקטע לשתות 6 חברים..
איפה הקוזינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בתקופה שלא הייתי נוהג הייתי שותה המון וודקה, כמה שיותר נקי בלי טעמים נלווים. מתרגלים לטעם ומתחילים לאהוב אותו, הגעתי לנקודה שבלי 10 שוטים לא הייתי מגיע לראש סבבה, ראש כיף.
אגב לא בריא לשתות וודקה עם משקה ממריץ כי הממריץ הוא upper מעלה את קצב הלב והוודקה היא downer עם תוצאה הפוכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באותה נימה האם זה טוב לשתות Xl או רדבול או משו בסיגנון לפני אימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואללה תאמת אני שותה !! אבל זה פעם בחודש ! ושותה רק קצת שאני בקושי תופס ראש !! ( אני יודע שלא יצא לי כלום מזה ועדיף בכלל לא לשתות אם אני לא תופס ראש )
בקיצר שותה רק סתם כך כשכל החברים נפגשים !! למרות שנפגשים ברצף אבל לא תמיד שותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני שותה כמעט כל שבוע עם חברים.........הקמצנים האלה קונים עראק ב-18 ש"ח ושותים נקי
![]() אבל לפני מסיבה או משהו כל 3 ילדים בערך קונים אבסולוט או סמירנוף+5-7 XL ויושבים דופקים ראש..... כמה אתם קונים אבסולוט? אני קונה ב-60! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מי אני שאמנע מעצמי את הטולימור דיו שלי?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בטח,חיים רק פעם אחת אחי,לשם כך אסור להחרים את עצמנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חברה הבאתם לי תחשק בול עכשיו חזרתי אחרי שתייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא נעים להגיד אבל זה זה מה שהיה...
http://img213.imageshack.us/my.php?i...3032007ep2.jpg ל10 איש שמתוכם שתו איזה 7-8 בסדר...ואחרי זה עוד בקבוק לא קשור של פרפקט. 5 אבסולוטים +ארגז אקסלים ועוד לקראת הכניסה למסיבה בקבוק פרפקט מסריח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
11 בקבוקים על 6-7 אנשים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א אחד מהבקבוקים היה אבסנט של ה70%, סעמק יש לזה טעם של דלק מטוסים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח שלי תאמין לי אם היתם שותים ככה אחד אחד ממכם כבר לא היה זז שם. או שקניתם בקבוקים של 250 מ"ל? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעתי לזה שאתה מחרטט אני יגיד לך: א. השנה היו בדיקות קפדניות מהרגיל בכניסה, לנו מצאו 3 בקבוקים של אלכוהול שמזגנו לתוך בקבוק רגיל של עין גדי, בסוף הבחור יצא גבר וויתר לנו היה ערס מבת-ים חביב כזה. ב. נניח והצלחתם להגניב את האלכוהול פנימה, איך בדיוק סחבתם 11 בקבוקים רק של אלכוהול זה בלי המים מינרלים שבטח הבאתם כמה ארגזים ובלי הציוד אוהל שקי שינה תיקים וכו', כל זה בהליכה בחולות ובשיא החום(אמרת 2 לילות אז אני מניח שבאתם בצהריים ולא בלילה שלפני כמונו). ג. נניח ואתה אומר את האמת והבאתם באמת כמות כזאת ל6 אנשים ל2 לילות, אין מצב שאחד מכם לא נהרג מכמות כזאת.
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כי אתה דפוק מי שם את זה בבקבוקים?? שמים בתוך התיק וסוגרים אותו במנעול! אין להם כוח לחטט לך בתוך התיק אבל את הבקבוקים של העין גדי שהבאנו הם כן הריחו. באו אלינו ואמרו לנו "יש לכם אלכוהול?" "לא" "טוב כנסו" זה היה ב3-4 בבוקר אז אולי אז לא הייתה בדיקה קפדנית אני לא יודע, אבל מסביבנו היה גם מלא אלכוהול. בואנה אנ'לא מבין מה יש לי להוכיח לכם..זה כזה עיניין אידיוטי שזה לא להאמין. אין מה להיות "גבר" שאתה שותה הרבה אלכוהול, אני מעדיף לשתות 2 שוטים ולהתפרק מאשר לשתות בקבוק ולהתפרק - פחות כסף :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() פאייניק עדיין לא נשמע הגיוני
אתה אומר שתי לילות 6 אנשים זה יוצא בערך בקבוק שלם לכל אחד לכל לילה והיה לכם גם אבסנט, ובטוח היו כאלה ששתו פחות אז גם היו כאלה ששתו יותר. הקיצצר לא נשמע הגיוני |
![]() |
![]() |