|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() 3 חודשי מסה? לא הגיוני שאתה על אחוז שומן כזה נמוך בכזה זמן...
בטח עשית חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
hitt זה סוג של סגנון ריצה שאתה מקפיץ את הדופק, תעשה על זה חיפוש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() נערך לאחרונה על ידי Vilzevul32, 28-01-13 בשעה 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לראות תמונה שלך מלפני עם הוכחה שזה מה27.9.
עד אז זה חרטא. לא מאמין, מסה כזאת ב3 חודשים ועוד בלי לצבור מילגרם של שומן זוכה לכינוי "בלתי אפשרית". עריכה: אלא אם אתה על סטרואידים, כמובן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() מתח בסופינציה לרוב מטריד את הכתף הרבה פחות בגלל הזווית של הגיד של הדו ראשי במנח הזה... אתה מוזמן לנסות בטווח תנועה מלא.
שינוי מעולה ממה שאפשר לראות בפלג גוף עליון(לא מעניין אף אחד קוביות בבטן, תראה גב, רגליים וכו') עכשיו אתה צריך להוסיף עליך עוד 13-15 קילו כדי שנאמר שאתה גדול
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
יש לי מתאמן שבכלל לא יכול להגיע למצב הזה, הכל עניין של גמישות, האוכלוסייה של היום כבר לא גמישה כמו פעם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() מה נראה לך אני שומר תמונה שלי בתחתונים עם עיתון של חודש ספטמבר? לא מאמין אז לא מאמין, בתחלס למי אכפת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() pamidor על איזה מאסה אתה מדבר?! (לפותח הפוסט לא בקטע מזלזל בשום צורה, ברצינות)
הבן אדם לא כזה מאסיבי, עלה יפה מאוד, באמת, אבל זה לא שהוא 95 קילו 10 אחוז שומן יש לו כנראה גנטיקה טובה + התמדה והשקעה (והפצצה בפורום) וזה התוצאות, אין פה שום דבר לא הגיוני.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני עצמי לא מרוצה כרגע, אני שוקל 73 ואני מטר 86, אני מקווה שבעזרת עבודה קשה אוכל להגיע ל 80 קילו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תמשיך ככה, תוסיף עבודה כבדה לפחות פעם בשבוע 3-8 חזרות ויהיה טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משהו פה מסריח. כמו כל מתאמן חרטטן, הבחור בטח היה במכון המון זמן ורק לפני 3 חודש התחיל רציני אז הוא טוען שהוא מתאמן "רק" שלושה חודשים. ושלא תבין לא נכון, לא טענתי שהוא כזה מאסיבי בכלל. נערך לאחרונה על ידי Pamidor, 29-01-13 בשעה 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() והנה, בתמונה של "לפני" ראו שהוא מתאמן, גם על שחיף מת רואים שהוא מתאמן אם מסתכלים על זה לעומק.
מהתמונה הראשונה עד לזאת הוא ירד באחוז שומן ומנגד צבר איזה כמה קילו טובים של שריר להערכתי. כל מה שהוא אומר זה בולשיט. לא מבין למה לחרטט בפורום, אתה עובד רק על עצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע למה יש לא להאמין, זה לא שהבנאדם הפך לסוס מטורף, כולה קיבל כמה קוביות בבטן , הפרדות בידיים וצורה בחזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע שאני הולך לעשות לעצמי את הפאדיחות של החיים ![]() אני לא יודע מתי זה, אבל ככה הגוף שלי היה נראה וזה חדשה מהיום ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() שינוי יפה מאוד.
אני מקווה שגם הסתפרת בינתיים, כן?
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה עם כל המתאמנים שלי תמיד עבדתי בסופינציה בהתחלה בינתיים אין אחד שהפריע לו המנח כל עוד הקפדנו לעבוד ברוחב כתפיים ולא רחב/צמוד מזה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שאתה זה ההוא מפה:
![]() ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה שינוי יפה, החיטוב קצת משקר כי חסרה המון מא0ה אבל ב3 חודשים זה שינוי בן
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן כבר שלושה חודשים ואשמח לקבל חוות דעת על התוכנית והכל | Razor92 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 18-08-10 22:38 |
שאלה | לא התאמנתי שלושה חודשים. | gosu1 | אימונים | 2 | 12-12-09 22:57 |
בן 15וחצי מתאמן שלושה חודשים | offry | גלריות הגולשים | 6 | 10-07-09 14:43 |
תמונות שליי לאחר שלושה חודשים | shliva3 | גלריות הגולשים | 11 | 10-09-07 14:00 |
תמונות שלי שלושה חודשים אני מתאמן עכשיו זה עובד | o.r | גלריות הגולשים | 29 | 26-06-07 17:50 |