|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חברים אלו תמונות ישנות, תמונות הבאות בחוטיני ואחרי שעווה, ועם קוקו !
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בקולג' הם בני 19-21
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחטב ותבין מה הגודל האמיתי שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בגיל 17 בלי מאסה לפני החיטוב חחח ואיזה 14 בראש שלך..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תגיד לי על מה אתה מדבר?
גם הבחור השני שהגבת לו רשמת לו שהוא 50% שומן עוד שנייה, כולה עשית חיטוב פעם ראשונה בחיים שלך חושב שאתה דוקטור או משו.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אם שני אנשים רבים מי יותר יפה - לא מן המבוטל שייתכן מצב ששניהם מכוערים
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חחחחחח אתה ממש חמוד
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
הרס רש"י שליטא
|
![]()
![]() |
#52 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אלישחיפוש, כמו שכבר אמרתי אתה לא פיקח במיוחד
להתעסק עם תמונות מלפני 3 וחצי שנים כדי לנסות לקבל מהן מושג זה דיי עצוב אבל אני מבין את התסכול שלך, לכן בכיף אחי הרזה. אגב, גם בתקופה שהתמונה נלקחה כשעוד הייתי שחיף עדיין הייתי יותר כבד וגדול ממה שאתה היום.
We've come to squat so run and hide ![]() You bicep freaks must step aside נערך לאחרונה על ידי טייני, 11-09-12 בשעה 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אבל כוסית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי- אז עשית ירידה של 400 קילו והעלת קצת מסת שריר , אבל אתה מדבר יותר מידי לגיל שלך אז אני מציע לך שתוריד את האף שלך מהר מאד שתגדל עוד 4-5 שנים תצטרף לשיחות של מבוגרים ממך. תודה ולהתראות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אחות על מלא.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות של איתי בושרי שבועיים למר ישראל + יוסי מזרחי | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 03-09-09 20:51 |
הידיטאדא יאמאגיתשי שבועיים לפני ny pro | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 08-05-09 18:39 |
גיא סיסטרנינו שבועיים לפני תחרות | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 16-11-08 02:40 |
david henry שבועיים לפני ניו יורק פרו | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 06-05-08 12:45 |