|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תכל'ס..מה נסגר עם החבר'ה כאן?!?!?!
![]() |
![]() |
#42 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() הווווווווו מאסטרררר טרולללל עשה זאת שנית....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מקללים כמו ילדים בכיתה א'
מצד אחד זה מצחיק ולא ענייני מצד שני חבל זה מוריד את הרמה פה תחשבו על זה אפשר גם בלי הקללות |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() איגור אתה טועה אחי, אין שום שיפור בתמונות שהוא שם הוא לא עלה נקי בכלל אם כבר הוא ירד מהתמונות הראשונות שהוא שם פעם ממש מזמן שהוא היה הרבה יותר גדול, וחוץ מזה אם לרמה הזאתי אתה לא חושב שאפשר להגיע טבעי אז בשביל מה להתאמן? אתה רוצה להיות ממוצע כל הזמן? לא נראה לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
נפיחון
|
![]() קיצור עזוב. אולי אתה צודק. אולי באמת הוא יתברך בגנטיקה טובה. עזוב אותך אח שלי לא רוצה לגרור לויכוח... אבל בכל אופן,אם תסתכל על אלון גבאי שעכשיו עולה במאסה,אפילו לו לא רואים את הקוביות כבר למרות הגנטיקה האלוהית שיש לו. אי אפשר פשוט אי אפשר לעלות נקי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() נו בסדר גמור מי צריך בכלל לעלות נקי, עולים ואז מחטבים
![]() ואני ממש לא מתפעל מהגנטיקה של חדש כמו שאתה אומר, הוא מחוטב ממש ועל זה צריך לתת כבוד, אבל אם מסתכלים ברמה מקצועית אני לא רואה שום גנטקיה מטורפת וגוף יפה,גוף סביר לגמרי שרוב האנשים יראו על אחוז שומן כמו שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ואם hadash רוצה להרשים אותנו שיעלה 270 דדליפט כפי שאמר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי מה קרה ירדת באוזניים החומרים לא עובדים כבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() חדש נראה טוב, אבל רציתי להתייעץ איתך לגבי לימודי הרפואה הרי אמרת שהתקבלת וגם אני מתכנן בעתיד ללמוד , אשמח אם תיתן קצת פרטים מה הממוצא בגרויות פסיכו'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() מה?! איך אתה 96 קילו אחרי חודשיים חיטוב אני נע בן 90-91 ואתה לא גדול יותר חביבי..
יש פה גוף מרשים אחוז שומן נמוך על מסת שריר "בריאה" אין כאן חומרים לפי דעתי אם כי אין פה גם 20 חזות עוף ואין פה משיכה של 270 ק"ג ואין 40 קוראסונים ולא 2 בקבוקי קולי וקעקועים. אבל הכי אין פה 96 קילו וכנראה גם לא 7%. אח שלי אתה נראה טוב מאוד יש שיפור טוב ברגליים ידיים נשאר כתפיים פצצה גב-היה גדול יותר בעבר ותשתדל לעבוד כבד חזה הוא קצת בפיגור. ואלה כאן עם עניין הגנטיקה-גנטיקה זה לא בהכרח סידור אסתטי של שרירים על הגוף ו8 קוביות בבטן עם פסים בתחת....גנטיקה זה גם נטייה להשמנה\גדילת מסת שריר מהירה יחסית\שריפה מוגברת של שומן מה שמקל על שמירה על אחוז שומן-את כול אלה יש לבחור כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() כמה שנאה בפוסט אחד
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אתההה מאיים מאחורי מקלדת דלבאיוב בלאטטטטטטטטטטטט סוקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה רואה באנץ של חאדאש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() חיה רעה
התקדמות מעולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() חדששששששששש בוא תנתח אותיייייייייייייייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה כל תמונה שלך יותר מרשימה מהשנייה, hadash.
איזה בייספס חייתיים יש עליך, עובי של קיר. יאללה תוציא ליוטיוב כמה קליפים של אימוני הכח שלך שנתרשם ממך בתרגילים עובד על הידיים בחי. |
![]() |
![]() |