|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מי אמר שהיא לא עובדת ?
![]() |
![]() |
#42 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מנהל הפורום
|
![]() האם זה שאמרתי להכניס תרגילים מבודדים אומר בהכרח שהשיטה של ריפטו לא עובדת ?
יש לך היגיון מוזר..
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יכול להתאמן בלי בנצ' ובלי פרס? אתה מסתלבט? ואני ראיתי את השינוי שלך, סלח לי אבל אתה לא בדיוק יכול להוות דוגמא כלשהי לכך שמשהו עובד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני עבדתי עם בנצ' וכתפיים עשיתי לפעמים עם מוט ולפעמים עם בודדות. ולעלות מ 53 קילו ל 82 זה די מכובד... (עלייה של 29 קילו). אני דווקא דוגמא מעולה לזה שזה עובד יופי. והשינוי הזה לקח 10 חודשים הנה לפני ואחרי: ![]() עם כל הכבוד לידע שלך, אם זה לא שינוי... אז כנראה שאתה זקוק לרופא עיניים.
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() שינוי קטלני תראה איך הוא נראה בצד שמאל אתה יכול להקיף לו תזרוע עם היד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
מה לגבי סקוואט ודדליפט? הייתה עושה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אבל כן כאשר בנאדם מאוד רזה כל גירוי לשריר יהיה מעולה, פשוט לא צריך להתקע על שטויות ופשוט להרים חזק. לגבי פרס ובנץ', הייתי מבצע את התרגילים האלה, אבל לא רק. שמע לא הייתי חסיד של ריפטו, וכן הייתי מחלק וכל מיני. בסופו של דבר צריך לעשות מה שעובד וטוב, אני מאמין ששיטות העבודה של ריפטו עובדות מעולה, רק חשוב לקחת דברים בפרופורציות, אנשים חדשים פשוט מוצפים במידע ובסופו של דבר לא מיישמים שום דבר נכון.
![]() |
![]() |
#49 |
מנהל הפורום
|
![]() בלעת את הלשון ?
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() לא בלעתי שום לשון, זה בדיוק התמונות שהתכוונתי אליהן.
אני לא מתכוון להעליב אותך או משהו כזה, אבל אתה נראית כמו מישהו שאכל בתנאים שהיו בשואה, התחלת להתאמן ולאכול קצת ועלית במשקל. להגיד שהתוצאה הסופית מרשימה באמת שקשה לי. אם היית מתחיל כמו שאתה נראה היום ועולה את הקילוגרמים שאתה אומר שעלית, זה כבר היה יותר בכיוון של להרשים. בכל אופן, בהודעה הראשונה שלך פה אמרת שהוא צריך רק סקוואט דדליפט ומתח. אתה מוזמן להסתכל ולבדוק. אני לא הבנתי איך זה הגיוני אפילו להתאמן בלי לחיצות, לא משנה מה אתה ולאיזה מטרה אתה מתאמן. בגלל זה שאלתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ב. השינוי שאני עשיתי הוא משמעותי מאוד, ולא זה לא היה לעלות קצת באוכל והנה גדלתי.. זה דרש ממני הרבה יותר מזה (אבל לא מצפה ממך להבין) ג.ואני לא אומר שעליתי, זה המשקל שעליתי ו -29 קילו ב 10 חודשים זה די מרשים בהתחשב בעובדה שלא נעשתי ממש שמן, אם כי עליתי משמעותית באחוזים. ד. לא הגיוני להתאמן בלי לחיצות המשמעות של הדברים שלי הייתה לא להתעסק בזוטות ופשוט להתחיל להרים כבד ולאכול כמו שצריך, לאט לאט לצבור ידע... הבעיה היא שהמון מתאמנים מתחילים מוצפים במידע מכל כיוון ואז במקום להתמקד הולכים ופוצעים את עצמם, מתנצל אם לא הייתי ברור.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מוותר על סקוואט , דדליפט וrows למיניהם. | עלוש | פיתוח גוף-כללי | 27 | 19-01-09 17:07 |
האם אפשר לוותר על ירקות במסה? | Rendi Orton | תזונה ותוספים | 19 | 19-04-08 16:58 |
יוצא לכם לוותר על דברים? | The Sun | פיתוח גוף-כללי | 24 | 04-04-08 22:02 |
אני לא מוותר על! | The Game - Triple H | פיתוח גוף-כללי | 42 | 09-07-07 21:01 |
לוותר על אימון לטובת חוסר רעב ? | Awesome | תזונה ותוספים | 7 | 30-09-06 20:29 |