|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
משתמש פעיל
|
![]() אין לך בפלוגה חדר כושר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אני ג'ובניק ואני מיתאמן בחדר כושר... ואני מבסוט... וגאה בזה.. הייתי שנה לוחם.. ולא הייתי חוזר לזה בצחוק אפילו... לא שווה ללת מעצמך למדינה הזאת... שרק יודעת לקחת לקחת לקחתת לקחתתת ולתת לך זין.. דלק בשמיים מיסים בשמיים מייםם מלא כסף.. חשמל ארנונה.. ביטוח לאומי... להמשיך??? ובורי לך תישן על האף י'מגעיל אחד..
ונדב 33 על תזיין ת'שכל י'מסריח..שונא את כל אלה שמשחקים אותה פה מאחורי המיקלדת.. חבטרה של עברייני מיקלדות.. מעניין גם עם במציאות אתם מדברים ככה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כבר אמרתי את זה קודם כל מי שרושם פה ג'ובניקים מגעלים ורק קרבי אם לא קרבי אז לא מתגייס וכל שאר משפטי הרעל האלה עוד לא התגייס אפילו וברגע שהוא יתגייס ירד ליהיות ג'ובניק לפני סוף טירונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה .. וזין שלי הייתה לוחם שנה כי אם היית לא הייתה פולט שטויות כאלה מהפה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() צריך לתת כבוד לקרביים, כי בילדיהם לא היינו פה ולא היה לנו חיים שקטים...איפשהו אולי יש להם זכות להגיד דברים על גובניקים, אפשרי להבין קרבישניק שבקושי רואה בית , ולעומתו גובניק שעושה 5-9 ושניהם מקבלים בערך אותה תמורה, כן זה זין , אני אישית יכול להבין את זה...
אבל להשוות גובניק למשתמט?זה ממש לא נכון ובגלל זה מי שאמר את זה למעלה הוא אידיוט... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון שלי אחרי שלא הייתי בפורום בערך שנתיים | Antonator1 | גלריות הגולשים | 140 | 27-09-10 18:50 |
שנתיים ו4 בצבא | juk89 | גלריות הגולשים | 24 | 13-12-09 11:20 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
תמונות אחרי חודש וחצי בצבא | Kachok | גלריות הגולשים | 44 | 21-10-07 09:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |