ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-12-10, 00:16   #41
סיירת מגלן!
חבר מתחיל

חחח..טוב..לא ידעתי שיש לי עסק עם שמאלני שחושב שיו"ש שייך לערבים...לטובת שנינו..בא נעזוב אתזה בצד יש מספיק אנשים כמוך להתווכח איתם..ובקשר לזה שאמר שבצבא עושים רק שמירות..זה תלוי איפה..ושוב פעם..בזכות השמירות נראלך שצה"ל הוא בין הצבאות החזקים בעולם...? תחשוב שוב...

תודה רבה לכל מי שענה לי..הלכתי למאמן ובנו לי תוכנית מסודרת בלי נגיעה בחדר כושר ומשקולות....d:

נערך לאחרונה על ידי סיירת מגלן!, 08-12-10 בשעה 00:20.
סיירת מגלן! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 00:27   #42
סיירת מגלן!
חבר מתחיל

סליחה על הדאבל ..לא יכלתי לערוך..

נערך לאחרונה על ידי סיירת מגלן!, 08-12-10 בשעה 00:32.
ישן 08-12-10, 02:49   #43
הליצן המרקד
חבר פעיל

אתה חי בסרט, אתה לא תהייה בשייטת ולא תמשיך את העבר המפואר של המשפחה שלך, מקסימום תהייה בקרייה או בשלישות וזאת אם בכלל תתגייס לשירות בצה"ל, תתחיל להתאפס על עצמך כי אתה לוזר כמו כל הלוזרים שחיים בסרט שצה"ל זה פיקניק, אתה אפילו לא מלש"ב ואם אתה הולך לרוץ עם תיק חול מסריח על הגב אתה פאטת ואני מקווה שאבא שלך האורתופד יטפל טוב טוב בדיסקים שיטוסו לך מהגב ובברכיים שיחליפו לך כל יומיים כמו חולה סכרת.

בהצלחה.
הליצן המרקד מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 04:00   #44
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הליצן המרקד צפה בהודעה
אתה חי בסרט, אתה לא תהייה בשייטת ולא תמשיך את העבר המפואר של המשפחה שלך, מקסימום תהייה בקרייה או בשלישות וזאת אם בכלל תתגייס לשירות בצה"ל, תתחיל להתאפס על עצמך כי אתה לוזר כמו כל הלוזרים שחיים בסרט שצה"ל זה פיקניק, אתה אפילו לא מלש"ב ואם אתה הולך לרוץ עם תיק חול מסריח על הגב אתה פאטת ואני מקווה שאבא שלך האורתופד יטפל טוב טוב בדיסקים שיטוסו לך מהגב ובברכיים שיחליפו לך כל יומיים כמו חולה סכרת.

בהצלחה.
:c lap:
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 09:28   #45
סיירת מגלן!
חבר מתחיל

ציטוט:

בהצלחה.

חחחחחחחחחחחחח....אני חייב להודות שזה היה מצחיק.....
אב רק שתדע..שאנלא כלכך מתייחס לדברים שלך...אתה אומר אתזה (כמו כל הלוזרים) כאילו אתה שיא השלמות ושוחה בכל יום את הים התיכון הלוך חזור..אז..תעשה טובה..ואגב..מאיפה הפלצת אתזה שלחולי סכרת יש בעיות בדיסקים...?
ישן 08-12-10, 10:03   #46
MartialArtist
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סיירת מגלן! צפה בהודעה

חחחחחחחחחחחחח....אני חייב להודות שזה היה מצחיק.....
אב רק שתדע..שאנלא כלכך מתייחס לדברים שלך...אתה אומר אתזה (כמו כל הלוזרים) כאילו אתה שיא השלמות ושוחה בכל יום את הים התיכון הלוך חזור..אז..תעשה טובה..ואגב..מאיפה הפלצת אתזה שלחולי סכרת יש בעיות בדיסקים...?
מעניין אם בשייטת יש שיעורי השלמה של הבנת הנקרא
MartialArtist מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 11:35   #47
mike the strike
חבר פעיל

הסמל האישי שלmike the strike

אין צורך לרדת עליו,התפיסה שלו עדיפה בהרבה על רוב בני גילו מהמרכז-"זין אני אתגייס".
מה שכן,אתה באמת עדיין לא מלשב..אין סיבה להתחיל עם זה עכשיו..חכה קצת
ישן 08-12-10, 13:16   #48
Nothing
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mike the strike צפה בהודעה
אין צורך לרדת עליו,התפיסה שלו עדיפה בהרבה על רוב בני גילו מהמרכז-"זין אני אתגייס".
מה שכן,אתה באמת עדיין לא מלשב..אין סיבה להתחיל עם זה עכשיו..חכה קצת
אין עלייך אחי
אתה צריך לעלות לניהול..
מחזק את דברייך..
Nothing מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 13:43   #49
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

אם פחות אנשים היו מתגייסים הצבא היה מנוהל הרבה יותר טוב
אין מספיק משאבים בצה"ל כדי לנהל את כל כוח העבודה שמגיע אליו בצורה יעילה

אם לשים את כל הפרוטוקולים והזיוני שכל מסביב בצד, רוב האנשים לא עושים כמעט כלום בשירות הצבאי חוץ מלתחזק את אותה המערכת שגורמת לבעיה הזאת מלחתכילה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 13:48   #50
Nothing
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
אם פחות אנשים היו מתגייסים הצבא היה מנוהל הרבה יותר טוב
אין מספיק משאבים בצה"ל כדי לנהל את כל כוח העבודה שמגיע אליו בצורה יעילה

אם לשים את כל הפרוטוקולים והזיוני שכל מסביב בצד, רוב האנשים לא עושים כמעט כלום בשירות הצבאי חוץ מלתחזק את אותה המערכת שגורמת לבעיה הזאת מלחתכילה.
לא מסכים ,אנחנו מדינה קטנה עם אחד מהצבאות החזקים בעולם ,הצבא שלנו פחות טוב בגלל כוח אדם ,חסרים אנשים.
אני פשוט לא מסכים איתך ,אני חושב שהצבא מנוהל על הצד הטוב ביותר .
ישן 08-12-10, 15:21   #51
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nothing צפה בהודעה

לא מסכים ,אנחנו מדינה קטנה עם אחד מהצבאות החזקים בעולם ,הצבא שלנו פחות טוב בגלל כוח אדם ,חסרים אנשים.
.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 16:11   #52
הליצן המרקד
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nothing צפה בהודעה

אפשר לדעת בן כמה אתה?
ישן 08-12-10, 17:01   #53
Nothing
חבר פעיל

ציטוט:
אפשר לדעת בן כמה אתה?
17 עם ידע רב על הצבא (למרות שעדיין לא הייתי שם ,אני חי את הדברים האלה ,כולם אצלנו בבית ספר מורעלים ,המנהל של הפנימייה של היה מפקד בשייטת ,המדריכים שלי קצינים )..
ישן 08-12-10, 17:06   #54
סיירת מגלן!
חבר מתחיל

הליצן המרקד..אפשר להבין למה כל פעם אתה מנסה לחרחר ריב פה בין כולם..? אתה תישאר עם הדעות שלך..אתה עם שלנו..תמשיך לחשוב שצה"ל חרא ואנחנו נאמין בו..אין פה טעם להתווכח על זה כלכך הרבה..ואני אומר אתזה..כי פעם אחרונה ששאלתם מישו בנכמה הוא באשכול הזה..זה יצר מריבה...אז...לטובת שנינו..חאלס עם השטיות..
ישן 08-12-10, 17:10   #55
הליצן המרקד
חבר פעיל

לא רשמתי בשום מקום שצה"ל חרא, זה מה שהדמיון שלך מנסה לצייר כי כנראה אתה בעצמך חושב ככה.
אין לך מושג לאן אני מיועד להתגייס, ואם הצטיירתי בעינייך כג'ובניק/משתמט אתה טועה, אבל זה לא אומר שאני לא חושב שצה"ל הוא גוף שמנוהל בצורה גרועה ושיש לא מעט דפרי"ם במקומות שלא מתאימים להם.
ישן 08-12-10, 17:17   #56
Guri93
חבר פעיל

זה אני רשמתי שצה"ל זה חרא
Guri93 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 17:52   #57
MartialArtist
חבר פעיל

ציטוט:
לא רשמתי בשום מקום שצה"ל חרא, זה מה שהדמיון שלך מנסה לצייר כי כנראה אתה בעצמך חושב ככה.
אין לך מושג לאן אני מיועד להתגייס, ואם הצטיירתי בעינייך כג'ובניק/משתמט אתה טועה, אבל זה לא אומר שאני לא חושב שצה"ל הוא גוף שמנוהל בצורה גרועה ושיש לא מעט דפרי"ם במקומות שלא מתאימים להם.
"דפר"ים"=?
MartialArtist מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 19:18   #58
GSP
חבר פעיל

בואנה אתם חבורה של חארות עזבו תילד כל הכבוד לו הלוואי וכל הנוער במדינה שלנו היה מורעל כמוהו במקום להתעסק באיזה גן להשתכר היום ...כל הכבוד אחי זה טוב שאתה מתעניין כל כך מוקדם אם הייתי יודע יותר לפני הגיוס הייתי מגיע הרבה יותר רחוק תתחיל להתאמן אבל תזכור שבסופו של דבר באמת הכל בראש תחזק תנפש ביחד עם הגוף ואפעם אל תוותר לעצמך בהצלחה
GSP מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 19:23   #59
NHFTKK
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סיירת מגלן! צפה בהודעה
וואיי..אחי..לא רוצה להגיד לך שאתה לא מבין..אסור לרוץ עם משקלים עליי..אבא שלי אורטופד וכל יום כמעט באים אליו נערים מפגרים שרותים להתאמן ורצים עם משקלים ודופקים להם ת'גוף אחד אחרי השני..וחוצמזה..לא הגיוני 25 מתח..שיא גינס זה 27 לידיעתך...של חייל מגולני..וזה ממש בולשיט שאני חייב לעשות חדר כושר..בנדוד שלי סגן אלוף בשייטת (בן 41) והוא לא התאמן אפילו לקראת הגיוס..אני מכיר מלא אנשים שלא יורקים לדלת של החדר כושר ומגיעים למקומות תותחיים.. קחו דוגמא: כל הדתיים מיו"ש..(אני אחד מהם) רובם יוצאי ומשרתי סיירות מובחרות...
מי עבד עליך?
ואם אתה לא יכול לעשות אפילו מתח אחד תתחיל להתאמן ככה
לאדע איך קוראים לזה תקרא לזה מתח הפוף מצידי
קפוץ ותעלה את עצמך למצב שבו הראש מעלה המוט או מה שאתה מחזיק
כמו שצריך להגיע במצב שאתה עושה בו מתח
תנסה להחזיק את עצמך כמה שיותר ורד לאט לאט
תעשה סטים כאלה ואם הזמן אתה תוכל כבר לעשות מתח רגיל. בהצלחה.
NHFTKK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 20:32   #60
סיירת מגלן!
חבר מתחיל

אוו..סלח לי ליצן מסכן שלי שלא ידעתי שאתה מיועד להתגייס ליחידה מסווגת שאסור שהציפורים ישמעו ת'שם שלה..אבל עם כל הכבוד...לא חושב שההתנהגות שלך הזאת תצליח להכניס אותך למקומות כאלה..תתחיל להתנהג בהתאם ולראות ת'דברים בצורה קצת אחרת..ובא נסגור את זה בא..אנחנו סתם גוררים אתזה..ובקשר לגורי..אתה חסר תקנה כבר..צה"ל חרא המדינה חרא לך תתבע את השייטת על מה שעשו במרמרה..בטח עוד תצא כמו העו"ד היהודי הזה שתובע את ישראל..פשוט בושה למדינה שיש אנשים כמוך שמגיל קטן מחונכים בצורה כל כך מעוותת והולכים נגד המדינה...ולא רק זה שאתה מתגאה בדעות שלך...במקומך הייתי שומר על הדעות האלה בשקט..החיילים ששומרים על התחת שלך יום ולילה שחס וחלילה לא ינחת לך טיל על הבית..שנמצאים עכשיו בחוץ מסיירים ואתה מרשה לעצמך ככה להסתלבט על הצבא..סלח לי אם אני טועה..אנשים כמוך באיזשהו שלב רוצים להיות שאהידים לא...?(זה בציניות אם אתה מתכוון לתקן אותי..)
תגובה