|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין חושב שמי שלא נאמן למדינה, ולא רק בהצהרות ובדיבורים, אלא גם במעשים כמו התגיסות לצבא ויציאה בפומבי נגד פעולות החיזבאללה ואיבי המדינה, לא צריך לקבל פה אזרחות, בין אם הוא ערבי או חרדי. יש גבול לפרזיטיות של האזרחים פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
בתגובה ל#40:
כל מילה - אמת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע איזה גרוע זה כל עוד צבא הגנה לישראל נאמן למדינה יש סיכוי אסור להכניס אותם לשמה אני בעד שבימקום צבא הם יעשו עבודות בתצוך המדינה משהו כמו שרות לאומי רק יותר קשה כמו עבודות אחרות שזקוקים להם וכו בניין וכו בדברים שהם טובים בהם נו חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי מחזק כל מילה שלך גלגל של טרקוטור אבל טרקטור לא כמו בארץ אלה מחו"ל 50 טון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב המלצה שלי לספרים
מחזור שער המוות כל הסידרה 7 ספרים אני אהבתי וניפלת חומת ברלין סטאליןגארד |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() עומרי , מה שההגדרה הרשמית והשיקולים שלה זה דבר אחד
אבל מבחינת חוזק אמונה הסדר הוא: אתאיסט קנאי (כל אלה שאומרי םשבגלל דת יש כל דבר רע בעולם) > פרי סינקר (אחד שלא ממש חושב על הדת יכול להאמין באלוהים או לא ) > חילוני אחד יהודי שיחגוג פסח פורים חנוכה וכל זה >מסורתי , אחד שעושה את כל החגים ושומר שבת לא כ"כ קפדני > דתי > חרדי > אולטרה אורתודוקסי , כשבעיקר האולטרה אורתודוקסים הם הבעייתיים והם מיעוט , ההכללה שכל החרדים פרזיטים היא מוטעית לגמריי.
![]() |
#48 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המיעוטים השונים צריכים ללמוד מהם, ובין אם תינתן להם האפשרות לשרת בצבא או רק בשירות לאומי, הם עדיין צריכים למלא את חובתם למדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() הערביםםםםםםם האלההההה
תודה להםם ![]() כול הבוחנים ערבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תישמע עכשיו טוב! דרוזי לא ניחשב לערבי!!!!!!!!!! דרוזי זה דרוזי אם תגיד לדרוזי שהוא ערבי אתה תחטוף מכות מזה מכות אחי!!! קרה לי מקרה אם חייל דרוזי שחשבתי שהוא ערבי ואמרתי לו ערבי בן :):):):) שגילתי שהוא דורזי הלכתי לבסיס שלו ביקשתי סליחה והזמנתי אותו מתי שהוא צריך משהו לבקש משהו מהבית שלי (אני גר קרוב לבסיס) דרוזים הם לא ערבים ההפל הם שונאים תערבים ואין תמיעוט הזה אי אפשר ליסמוך עליו תבין אפילו אלה שמיתחתנים אם יהודים 40% מהם עדיין עוזרים לארגוני טרור בכל דרך אפשרית אתה רוצה לקחת תסיכון הזה? להרוס את המעוז האחרון של המדינה של תומע בנגע הרע של הערבים ? אני לא ! אני לא ילחם לצד ערבי מניאק לעומת זאת לדרוזי אין לי שום בעיה אפילו לחטוף כדור מיבחנתי אין הבדל בין דרוזים לבין יהודים אנחנו אחים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין דרוזי ישראלי לבין דרוזי סורי. דרוזים נאמנים למדינה שבה הם חיים. אי אפשר להגיד שדרוזים שונאים ערבים, אולי הדרוזים השיראלים כאלה, אבל ממש לא כולם. אחרי כל זה, שום דבר פה לא נאמר נגד דרוזים, בלי כוונה לפגוע בהם, אני מעריך מאוד את הדרוזים בארץ. אפילו לנו יש פה דרוזי אחד שלפי מה שנראה גם בן אדם אחלה (סוליקו). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכעס שלו היה שקראתי לו ערבי הוא ישב אצלי ודיברנו איזה שעה חלקם שונאים תערבים יותר מאשר אנחנו שונאים אותנו ודרוזים ערבים??? תפסיק לדבר שטויות דרוזים זה דרוזים וערבים זה ערבים ואם סוליקו יבוא ויתן תתגובה שלה אתה תיראה שאני צודק ו85 % מהדרוזים שונאים תעערבים אפילו יותר מאיתנו !!!!!!!! גם אצלנו לא כולם שונאים תערבים נו אז? הרוב כן ואתה כן צריך להיתנצל כלפי הדרוזים כי העלבתם כל דרוזי שיקרא את זה שהשוותה אותם לערבים מיבנחתי מיבחנתי אין הבדל בין דרוזי לבין ליהודי הדרוזים כמו אחים שלנו ואין קשר לגבי הדוגמא שהבאתה שעיראקים הם ערבים מזה קשור?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אלה, כולל הדרוזים, שייכים לאותו גזע, תפסיק לדבר שטויות. 85% מהדרוזים לא שונאים ערבים, תפסיק כבר לזרוק שטויות לאויר. כפי שאמרתי, הדרוזים הישראלים אולי שונאים את האויבים שלנו, אבל כל דרוזי שחי באחת ממדינות ערב - נאמן למדינה שבה הוא חי, וזה בסדר. שוב, אם לא הבנת בפעם הראשונה, אני לא שונא דרוזים, להיפך, אני מעריך מאוד את הדרוזים. אתה מתחיל לעצבן אותי, לא העלבתי שום דרוזי. אתה פשוט זורק שטויות לאויר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יהודי זה בלאום היחיד שהוא נחשב גם כגזע יהודים שבאו ממרוקו ומעירק הם לא ערבים הם יהודים! (עומרי טורבו נתן הגדרה מצויינת אני יש/מח אם הוא יתן אותה שוב אם אתה לא מאמין לי תעשה חיפוש) וכן תיתפלא לדעת רוב הדרוזים אם לא כולם שונאים תערבים יותר מאיתנו נכון הדרוזים נאמנים למדינה שהם חיו בא בזה אני מסכים איתך אני לא זורק שום שטויות לאוויר השוואתה דרוזי לערבי ועל זה אתה צריך להיתנצל מי שזורק פה שטויות באוויר זה אתה אם אתה מיתעצבן מכזה דיון בעיה שלך אני מדבר בשיא הרוגע ואין לי כול כוונה לעצבן אותך ההפך שמחתי שיש לי אפשרות לנהל אם מישהו דיון על זה וכן תישאל דרוזי אם הם וערבים זה אותו דבר ותיראה מה הוא יגיד לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על הגזע השמי שמעת? אני לא מדבר על לאום, אני מדבר על גזע. יש הבדל גדול מאוד בין השניים. טוב אני זזתי לישון, אבל בוא נסיים את הויכוח כי אנחנו מתעסקים פה בקקי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עומרי טורבו הביא הגדרה מצוינת לקטע הזה שאנחנו מדברים עליו אני לא רוצה להיכנס לזה כי אני ביכלל לא מבין בקטע הזה אבל אני יכול ב99 אחוז שיהודים שבאו ממרוקו הם לא ערבים ולא כאלה שבאו מעירק וכדומה הם יהודים באמת אחי אתה טועה בקטע הזה ואם אני טועה ניחא לא קרובים למיצאות אולי הדברים שאתה אומר לא קרובים היתכונתי לכל הדרוזים במדינה ששונאים תערבים לפחות 85% מהם לא לכל הדרוזים בכל העולם לזה היתכונתי וכן אני יודע שיש הבדל גדול בין לאום וגזע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל תודה על ההערכה יא גברים !!
אבל יש רק הסבר אחד שיכול לעזור לכם לחשוב בצורה אחרת וזה בעיקר לשחף נכון שאחנו פעם הינו ערבים מוסלמיםם ונכון גם שהינו בינהם אבל לכל בסופו של דבר חוזר לדת ! נגיד הערבים יש להם דת משלהם וליהודים ולנוצרים ולבהאים ולכולם נכון ? וזה גם הדרוזים נגיד אחד ערבי שמדבר עברית אתה לא יכול ולהגיד שהוא יהודי בגלל שהוא מדבר עברית לא ?וההפך אז דרוזים פעם היו מוסלמיטם ויצאו מהדת שלהם ! והם הפכו לעדה שיש לה דת משלה כמו כולם ( בגלל זה המוסלימם רדפו אחרינו) אז לזה אתה לא יכול להגיד שדרוזים הם ערבים בגלל שהם מדברים ערבית אתה מבין ! כי גםא ין לנו אותה דת וגם אנחנו יצאנו מהמוסלמים וזה מעיד שאנחנו לא מהם כבר וחוץ מהשפה שזה הדבר היחיד שמקשר ופה בישראל לדרוזים לא קוראים להם ערבים כי פה זה מדינה דמוקרטית וכל אחד יכול להביע את הדעה שלו והמוצא והדם נכון ובמדינות הערב למה אומרים שהם ערבים ? שזה בדיוק ההפך כמו שיש אנטישמים נגד היהודים ולפני השואה היהודים פחדו להגיד שהם יהודים אז אותו דבר עם הדרוזים ! במדינות אחרות שיש בהם דרוזים הם קוראים לעצמם ערבים ואפילו גם מוסלמים כי יש שנאה כלפיהם ! ומפחדים שהמדינה תתהפך נגדיהם בגלל שהם המיעוט וזה גם בשאר רחבי העולם ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה סוליקו בזה ניסגור תויכוח טוב שחףלול (סליחה שאני קורא לך כך) זה לא לדיון בפורום זה דברים שצריכים לדבר פנים מול פנים |
|
![]() |
![]() |