|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אני לא מבין מה תופסים מהשיר הזה. סתם שיר גרוע, אם אני בדאון ואני שומע את השיר הזה אני תופס את המחשב וקופץ מהחלון הכי גבוהה שאני מוצא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אמיר אני יודע בדיוק מה אתה מרגיש אחי אני גם בדיוק הייתי ככה בזמן של הפציעה שלי ירדתי ואני שומע מלא ''היית יותר לא? ירדת לא? רזית לא?''
כן אחי זה מעצבן אבל שמע פציעות קורות אחי אין מה לעשות גם אני בבעסה על זה שאני לא יכול לעבוד ידיים מה אתה חושב... בכל מקרה העצה שלי היא קצת מוזרה אבל תתחיל להנות קצת מהחיים עם חברים , תנצל את התקופה הזאתי לשתות,להזדיין,להיות קטבולי בלי לשים זין,לרקוד,לבלות,להנות,לצאת,להסתלבט,לעשן וכאלה (חח כן אחי אני רציני) תתחיל להנות קצת מהחיים אחי תראה שגם יש צד חיובי בסופו של דבר סופסוף לחזור לחבר'ה וכאלה... אל תדאג יש לנו עוד זמן אחי אתה כולה נער כמוני אחי ואתה נראה טוב...אתה יכול להרשות לעצמך לחפף לא קרה כלום אחי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב אם אתה לא עובדעל ידיים, אתה עובד רק על חזה גב ורגליים? איך התוכנית שלך הולכת? סתם מסקרן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() איך יש לך פנצ'רים? אני בזמנו עם שלי חציתי אשכרה נהרות, הכלי פשוט סוס עבודה בלתי יאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע לי בעזרת השם הכל לאט לאט מסתדר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
אבל פשוש מסמרים וברזלים זה כבר סיפור אחר |
|
![]() |
![]() |