|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
#43 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() המנוי נגמר לי ביוני, אני בוחן כמה אופציות מאולצות. במכון החדש בכיכר המסגד יש בעיה קיצונית של משקל, אין לו פלטות ואין לו חופשיות, וכל הזמן הוא רק קונה עוד הליכונים. יכול להיות שאני והשותף שלי נעשה תורנות רכב (הוא אמור לקנות עכשיו אוטו) וניסע פעם איתי ופעם איתו למכון של האדמור שהוא קצת רחוק מטבריה, עם כי זה די מגושם. אולי נבקש מבעל המכון במסגד לקנות פלטות, אולי נפעיל עליו לחץ פיזי לא מתון, נראה. בכל מקרה המצב בטבריה על הפנים מבחינת מכוני כושר. אגב דניאל, אתה בית שאני לא? הבנתי שאצלכם המצב עוד יותר גרוע |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
יש לכם גם את ה"ספורטלי", בתקופה שגרתי בקריות מאוד נהניתי להתאמן שם. |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי אותו כמה פעמים בקפיטריה.. הוא די גדול.. וכמו שנאמר נראה לי שהוא ביב' ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו אני עוד יותר מחזיק ממך ![]()
![]() |
#47 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]() תודה ח'ברה.
תמיד הייתי אוהב להגיד שהמכון הזה ג'יפה, אבל לפחות הוא "הארד קור", כלומר ניתן להתחרע בו, זה מכון "רע", לא עדין. אתה בא לעבוד כמו בג'ים של כלא, ולפעמים זה יתרון. בתכלס מה שעשיתי זה להתעלם מהמציאות. האמת היא שכשהמכשירים ישנים ואין הרבה אופציות, זה ממש לא אידיאלי עבור מתאמן רציני. היתרון הגדול שם, למרות הכל, זה שיש פלטות בשפע. חוץ מזה הכל גרוע. ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נ.ב נדב19 מבית שאן, בטח התבלבלת. והוא סיפר לי שהמכון בו הוא מתאמן ברמה טובה. לא ידוע לי על אחרים ורמתם.
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה כתה אתה אחי? |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שטוב אצלו זה החיטוב שלו יש לי חיטוב פצצה
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() ואי איזה בייספס יש לאדמור:s O: החזה שלו נראה קטן לפחות פה
ניגרי לא רואים את הגב המרשים כל כך אבל יצאת טוב רואים את הידיים והחזה ככה טוב ...
#53 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]() אגב למי שלא ראה את התמונות האחרונות שהעליתי, שמשקפות יותר את תמונות המצב שלי כעת אז תזכורת:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=16289 ואגב מאז שהן פורסמו עליתי עוד קילו, ככה שבתמונות שמפורסמות באשכול הזה אני 7 קילו פחות מעכשיו. |
![]() |
![]() |
#55 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
מתאמן רציני ורצוף 4.5 שנים עם תוספים כמו: חלבון מי גבינה בבוקר ואחרי האימון חומצות אמינו בארוחות ובאימון קריאטין בשיטת העמסה מולטי ויטמין אומגה 3 Z.M.A לפני השינה חטיפי חלבון למקרה חירום ויטמין סי 2000 מ"ג מחולק לפעמיים ביום פעם ניסיתי פרו הורמון DEHA למשך חודשיים אך לא הרגשתי שזה עזר לי, להיפך זה שיבש לי את שעות השינה. לגבי היקפים ומשקלי עבודה: היקף הבייספס שלי 42.5 חטוב ![]() כל השאר באמת שלא יצא לי למדוד וחבל באמת כי זה חשוב! משקלי עבודה... אני לא חושב שאני מרים כבד מאוד אבל מרים כבד! אני מתאמן לבד בלי פרטנר ככה שקשה לי להשתולל עם משקלים כבדים מאוד. סתם למשל לחיצת חזה עם מוט- 110 ק"ג 12 חזרות 4 סטים. בייספס בעמידה עם דמבלים-25 ק"ג כל יד 12 חזרות 3 סטים. פולי עליון מאחורי העורף- 90 ק"ג 12 חזרות 4 סטים. תודה לכולכם על התגובות המחמיאות ![]() תודה. |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
סוף סוף אחד שלא משקר לגבי ההיקפים שלו.. וההיקף נמדד חם או קר? |
|
![]() |
#57 |
חבר מתחיל
|
![]() Recoba
קוראים לך יואב במקרה? אוהד אינטר? |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כן..מי אתה?
|
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
בקרוב (חודש גג) יפתח מכון חדש בבית שאן שנמצא בבניה כבר כ 4 שנים, הוא נבנה בתוך מתנ"ס ענק. מדובר על מכון עצום עם המון פלטות ומשקלים חופשיים ... זו יוזמה של ראש העיר אז אני מאמין שיהיה אחלה. צביקה סוייקה יתאמן שם ביחד עם עוד כמה אנשים מוכרים מהאיזור (לא רוצה להגיד איתן טייב). קפוץ לבקר ![]()
![]() |
#60 |
|
![]() יפה, בית שאן מתפתחת.
למרות שכעסתי עליכם שהחלפתם את פיני קבלו, שנחשב לאחד מראשי הערים המוערכים בישראל, נראה שגם ג'קי עושה עבודה טובה. כשייפתח המכון תודיע, אני אגיע לביקור. |
![]() |