|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() לא דיברתי על חיטוב\הפרדות וכדומה...
דיברתי נטו על הצורה בפרונט דאבל בייספ, ואני עדיין מחזיק באותה דעה.
![]() |
#42 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בוגדן נראה מעולה
אנטון תותח כתמיד,מלך אין מה להגיד ואביב, אני מקדיש לך בקרוב סרטון מצוייר שאתה משתין מצחוק ![]()
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() שניכם נראים פשוט מצויין.!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ארבל,מחר ניגרי ותומר באים לאימון משותף,אתה בא,יא נקניק?
![]() |
#46 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
חח גדול. ואגב, גם בעיני בוגדן נראה מעולה, ואנטון הוא אנטון - לא צריך להוסיף כלום.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
|
![]() ניגרי,אני מייעץ לך ללכת לישון מוקדם,מוקדם,מחר יש לך אימון בין הקשים שעברת בחיים,מצלמה בטעינה. חברי-צפו לתמונות אשששששששש
![]() |
#48 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אחרי נסיעה של כמעט 4 שעות כל אימון יהיה קשה. ותחזיר את המצלמה למגירה אתה יודע שאני במחתרת עד הבמה...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() חלאס עם האנגלית כבר זה מציק,ואני זוכר שדיברת לא יפה לגיל ולראובן סלומון אז אתה עם בטחון עצמי מופרז וחש יתר על המידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() התרעה קצרה מדי ידידי החטוב והפוטוגני,אני ביום כיף עם האישה המקסימה שלי (שמועות אומורות פיקניק בירקון וכו') אז אני יאלץ לוותר על הפעם ואתה זוכה לראות אותי סופ"ש הבא גם ככה
![]()
![]() |
#51 |
|
![]() תשמע לי ותשמע לי טוב,בהתחשב בזה שאתה לא קשור לא לראובן ולא לגיל ובטח ובטח שלא לריב שהיה (ואני בתור אחד שהיה מעורב ומאז הספיק להתחבר עם בוגדן ויודע שהוא בחור זהב ) לא צריך לנבור בעבר,אתה מספיק עולה לי על העצבים,עוד הערה אחת כזאת ואתה טס מהפורום.
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() נראים מעולה!
אנטון אתה יודע מה אני חושב עליך! ניגרי ברוך שובך :p ארבל אני רוצה את השם משתמש שלי צבעוני וגדול בבקשה:P צבע מיוחד כזה לא כמו שלכם חחח
<<<O.o ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי עלוש, 19-05-10 בשעה 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() כבר התחלת עם התרוצים? אני אתשתש לך את הפרצוף בפוטושופ-ככה אף אח לא יידע שזה אתה:d
![]() |
#55 | |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() ציטוט:
![]() ריפטו מחכה לו ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תשמע....אני מציע לך באמת מכל הלב להתחיל לברור מילים שלך כי זאת האזהרה האחרונה [בעיקרון כבר באתי לתת לך באן כבר עכשיו אבל ארבל כבר נתן אזהרה אז אני לא אשבור לו] תרגע מייד כי פעם הבאה לא תהיה אזהרה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() באיזה מכון כושר באילת התאמנתם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() למה אתה קורא לו בוגדן חח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() בוגדן זה שם סלאבי מאד יפה- פרוש נתן אל. והתאמנו בפולס.
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אנטון ישפיץ,איך היה אתמול האימון +מתי יהיה תמונות,מעניין גם איך ניגרי ניראה שנים לא ראו אותו.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
>>אימון משותף של כל הכוכבים - תמונות חזקות!!! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 51 | 02-04-10 19:39 |
אימון משותף עם סטאס ואנטון | Eliran_M | גלריות הגולשים | 112 | 02-04-10 15:47 |
אימון משותף עם פלקס ווילר ולי פריסט! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 21-12-08 20:44 |
אימון משותף עם סנדרה | גדי 21 | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 30-09-08 16:01 |
אימון משותף עם יוגב . | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 24-04-07 16:31 |