|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() הוא צריך לעבור ניתוח לא נעים ואחרי זה הצורה משתנה וגם הנפח קטן, אין מה לעשות =\...
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() dethman - במקום לצאת על אנשים אתה יכל לתקן אותם או להסביר מה לא נראה לך. איזה ביקורת אני מקבל בדיוק?! לסבול העלבות? אני לא אחד כזה שמרשה שירדו עליו מאחורי מסך, עם כל הכבוד ל2222 הודעות שלך אין לך זכות לצאת על אנשים פה ולהתלונן אחר כך.
אז הנה אמרתי הכל ברוח טובה ואני לא רב פה עם אף אחד אז אל תאיים בבאן או בלהפוך אנשים ל"prison biches". |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() זה הקטע אחי שכן תיקנתי אותך( אני ועוד כמה משתמשים פה למרות שלא היינו חייבים) ובמקום לקבל את הטעות אתה המשכת בשלך ועוד אתה מתחיל להתווכח על דברים שאתה לא יודע בוודאות.... זה לא פעם ראשונה שעשית את זה....
ואין קשר בכלל לפוסטים מה אכפת לי כמה פוסטים יש לך?? דיברתי על הפוסטים שלך בכלל? אם היה מעניין אותי הפוסטים הייתי הול לפורום off topic. עובדה שאני בפורום הזה מנסה כמה שיותר לעלות את הרמה ולפתוח נושא כל פעם שמשהו מתעדכן בתחום. גם לך הסברתי ואז יצאת ילד קטן עם כל "מה פגעתי בך?" "אתה מתנשא" "תאיים בבאן" ,משהו על אלדר אזולאי שאני לא זוכר מה הוא עשה בכלל וכו'...וזה גם לא מעניין אותי... מעניין אותי לספק דיון מעניין ורלוונטי כל שטות שלא תורמת לדיון הורסת אותו... קח נשימה עמוקה ותנסה להבין.
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
נא לעבוד על תחביר,הבנת הנקרא,ואיות באנגלית תודה ויום טוב ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל- טוב המורה לאנגלית ולשון
![]() וdethman-סבבה גבר הכל סגור עזוב להרוס את הפורום עכשיו . ולנושא- שוב, לי פריסט מדהיייים! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לי פירסט three weeks out from the Australian GP, 223 lbs | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 27-02-10 15:41 |
!!! תמונות עדכניות של סופרמן - לי פירסט! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 06-02-10 12:33 |
לי פירסט חוזר להתחרות!!! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 27 | 11-10-09 04:19 |
פירסט מתכונן לקראת אולימפיה 98' | ThE HummeR | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 10-12-08 14:57 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |