|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() עוז 16 התקשרת עכשיו מחסוי?
|
![]() |
![]() |
#42 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
זה שדיבר עם אורי כשהוא קרא לך לבוא תארגן היקף מותן שלך (סרט מדידה מסביב לתבור) ובקשר ליד של אורי אין מצב שהיא היתה 46 או שקובי זרע עבד עליו או שהוא התבלבל במדידה הוא לא היה מספיק שמן ומספיק גדול בשביל יד 46. תן משקלי עבודה שלך: לחיצת חזה סקוואט ודדליפט אם אתה מבצע ובכלל מה שבא לך לפרסם משקלים שאתה מרים |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#44 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() 25 קילו כל צד שזה יוצא 50והמוט 10 קילו
|
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
#47 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת חזה 60 קילו כולל
דאמבלס דו ראשי 16 כל צד גב מוט לחזה 175 Lb מוט לעורף 185 Lb אחיזה צרה לחזה 175 Lb שאל עוד מה שתה רוצה
#50 |
חבר פעיל
|
![]() 12x4
תלוי לפעמים גם יותר
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר למריבות דווקא יש מישהו פלצפן שנכנס לפורום ועושה פה מלא רעש והוא דווקא לא מהאתר המתחרה!!! ![]() וד"א אני לא היחידי הוא על הכוונת של עוד מלא אנשים ומה שאני כן יכול להגיד שהוא סתם פלוץ קטן בן 15 שעושה רעש ומתלהב וכניראה הוא לא יוצא מהבית אף פעם ומשעמם לו אז הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג יש פה מנהלים לפי דעתי איך שבן אדם נרשם לפורום מתחיל לקלל ולאיים שיתנו לו באן ויצלצלו לחברת האינטרנט שלו או משהו שיחסמו את האייפי שלו לצמיתות ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() הבא שמקלל Out !
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני היה באזה פורום שאני רוצה. ותארך הגב אני טבעי.. אתה לא מה אתה מיתביש בדברים שאתה עושה שאני יבין
![]() |
#54 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
ותארך הגב טוב לא משנה |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאתה אומר איך שרוצה ליואת מיקצואן חייב לכחת חמורים אתה כבר התחלתה :] קיצר בוא ניסגור את הדיבור בפורום אם בלך להמשיך לריב ולשחק אותה תשאיר תמספר בפלא שלך :] --- ותאריך הגב היני כמה שאלות שאתה שואל לפני כמה זמן בניק הישן שלך בפורוים של פיתוח גוף :]
![]() |
#57 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
הוא לא ידבר על זה שלא בטעות תגלה את השטויות שהוא עושה עם אנשים... תאמין לי אני לא מבין אותך.. כמה אנשים כבר יכולים להגיד לך? להראות לך קטעי וידאו ששודרו בטלויזיה? באמת שאתה הורג אותי אורי שלי |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() שנית תאמין לי שעומר לא עשה שום סייקלים ונגיד שהוא היה עושה הוא היה עושה משהו יותר איכותי ועצבני מזה |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רואה אותי יום יום אתה רואה שאני בסדר לא ? אני לא חולה :] בחיים בלי עיין רע נכון אוהבתך :] אח שלי
![]() |
#60 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
ואני לא יתן לך את הפלאפון פה כי גם ככה מטרידים אותי ואת גלעד אבל בוא לאיסי אני יתן לך שם 150158686 |
|
![]() |